ראשית אקדים מס' טיפים וכללים משלי:
*כוס=200 מ"ל
*ביצה=L
*[אם משתמשים עם ביצים בגודל M, יש להשתמש בכוס של 170-180 מ"ל
*תבנית גדולה=30*35 ס"מ
*תבנית ענקית=37*34 ס"מ [של תנור דלונגי/סאוטר]
*כל תבנית ח.פ. יש להכניס תבנית תנור רגילה לפיזור אחיד של חום התנור ואפיה תקינה.
*יש לחמם את תנור האפיה 20 דק' מאז שהגיע לחום הרצוי!
*אני אישית לא מפרידה ביצים לטורט,
אם רוצים להקציף ביצים שלימות,
יש להתחיל בהקצפה, להגביר את החוזק תוך כדי הוספת הסוכר ואז להמשיך להקציף די הרבה זמן עד לקבלת צבע שמנת, כ-40 שניות עבור כל ביצה.
*הכנת קרם
לערבל במעבד מזון די הרבה זמן עד שלפתע הקרם מקבל ברק חזק, הצבע מתכהה ונהי' נוזלי,
אל דאגה, הוא יתגבש תוך מס' שעות. וכמעט לא יהי' לו טעם מרגריני.
*עוד משהו חשוב!
לא להשהות את הקרם במקרר יותר מ-1/4 ש'
כי הוא מתגבש מדי ומנסיון א"א להגמיש אותו ע"י ערבול מחדש, הוא מתפרק {כמו שמנת מתוקה} ללא תקנה.
*פריסת העוגה תיעשה רק לאחר הקפאה מוחלטת
להקפיא את העוגה רק בתבנית תנור,
אפשר להכניס את התבנית הח.פ. לתבנית תנור ולהקפיא וזאת כדי שהעוגה תהי' מקסימום ישרה,
[עוגה שאינה ישרה נשברת בפריסה]
* להכניס למנג'טים שעשויים מפרגמנט ולא מנייר! כך הם נשמרים בצורתם המקורית ואינם מתרטבים.
*כוס=200 מ"ל
*ביצה=L
*[אם משתמשים עם ביצים בגודל M, יש להשתמש בכוס של 170-180 מ"ל
*תבנית גדולה=30*35 ס"מ
*תבנית ענקית=37*34 ס"מ [של תנור דלונגי/סאוטר]
*כל תבנית ח.פ. יש להכניס תבנית תנור רגילה לפיזור אחיד של חום התנור ואפיה תקינה.
*יש לחמם את תנור האפיה 20 דק' מאז שהגיע לחום הרצוי!
*אני אישית לא מפרידה ביצים לטורט,
אם רוצים להקציף ביצים שלימות,
יש להתחיל בהקצפה, להגביר את החוזק תוך כדי הוספת הסוכר ואז להמשיך להקציף די הרבה זמן עד לקבלת צבע שמנת, כ-40 שניות עבור כל ביצה.
*הכנת קרם
לערבל במעבד מזון די הרבה זמן עד שלפתע הקרם מקבל ברק חזק, הצבע מתכהה ונהי' נוזלי,
אל דאגה, הוא יתגבש תוך מס' שעות. וכמעט לא יהי' לו טעם מרגריני.
*עוד משהו חשוב!
לא להשהות את הקרם במקרר יותר מ-1/4 ש'
כי הוא מתגבש מדי ומנסיון א"א להגמיש אותו ע"י ערבול מחדש, הוא מתפרק {כמו שמנת מתוקה} ללא תקנה.
*פריסת העוגה תיעשה רק לאחר הקפאה מוחלטת
להקפיא את העוגה רק בתבנית תנור,
אפשר להכניס את התבנית הח.פ. לתבנית תנור ולהקפיא וזאת כדי שהעוגה תהי' מקסימום ישרה,
[עוגה שאינה ישרה נשברת בפריסה]
* להכניס למנג'טים שעשויים מפרגמנט ולא מנייר! כך הם נשמרים בצורתם המקורית ואינם מתרטבים.