ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@חדוי כנרת את אלופה בנתיים קראתי את המתכונים לאורך כל האשכול ושבעתי מלקרא!!
מדהימה!! מגרה ממש , היום המטבח שוכח שיש שבת ואני הולכת להשתולל עם עוגות,
זה מוציא את העיניים ומפעיל אנדרנלין מיוחד !!
עשי חיל ותמשיכי להביא דברים טובים .
ה' ישמור אותך!!
תודה, חמודה
שיהי' לך בהצלחה ולבריאות!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה על הנדיבות.
מעריכה מאד!
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה.
אמן ואמן!
והמברכת תבורך בכפל כפליים!

הסתדר לך? זה מקביל לתבנית אפיה אבל יותר קטנה מדלונגי/סאוטר.
וואו,
לא יודעת איך לא חשבתי ל זה,
מוטבע בתחתית התבנית:
פאלאס
R99
 

rivkic

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
D I G I T A L
האופרה היא עוגה שבנויה מ-4 שכבות טורט ביניהן קרם מוקה ושוקולד גנאש
מצופה מעל ומתחת בגנאש
וכדי ש-12 השכבות תראינה במלוא יופיין אני פורסת אותה בצורה יחודית.

וופל טורט-אופרה

שלב א'


ל-4 טורטים:

10 ביצים
1+1/2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח.

ההכנה:

1. הכיני כמו טורט רגיל וחלקי ל-4
2. שמני היטב פרגמנט בתבנית גדולה-חשוב מאד!
ואפי כל טורט ע''ג פרגמנט משומן כ-5 דק'.

שלב ב'

לסירופ:

3/4 כוס מים רותחים
1/2 כוס סוכר
1/2 כף קקאו.

ההכנה:

ערבבי סוכר וקקאו הוסיפי מים וחלקי ל-3 כוסות בשווה. משחי 3 טורטים בסירופ.

שלב ג'

לקרם גנאש:

400 גר' שוקולד לבישול+1 קצפת ריץ'

ההכנה:

המיסי יחד וחלקי ל-5 כוסות באופן שווה

שלב ד'

קרם מוקה למילוי:

4 ביצים
2 מרגרינה
6 כפות קפה
200 גר' אבקת סוכר.

ההכנה:

ערבבי בבלנדר לממרח חלק ומבריק וחלקי ל-3 מיכלים באופן שווה

[חשוב! לא לאחסן את הקרם במקרר, גם אם אינך מרכיבה את העוגה באותו יום]

שלב ה'

ההרכבה:

1)טורט לבן
2)סירופ
3)גנאש
4)קרם מוקה
5)טורט
6)סירופ
7)גנאש
8)קרם מוקה
9)טורט
10)סירופ
11)גנאש
12)קרם מוקה
13)טורט
14)גנאש

הקפיאי את העוגה בצורה ישרה מאד! כ-8-10 שעות.

15)ואז הפכי אותה וצפי בזריזות [היות והעוגה קפואה הגנאש קופא מיד]
מצידה התחתון בחלק החמישי של הגנאש.

הקפיאי שוב.

שלב ו'

הפריסה:

בחותכן עגול קרצי קצת יותר מחצאי עיגולים-ע''ג קו ישר כמובן-והכניסי במהופך לעטרות נייר!

שכבות העוגה תיראנה לתפארת.
נשמע מדהים!
יש רעיון לקרם מתאים בלי מרגרינה?
אני לא מכניסה מרגרינה הביתה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע מדהים!
יש רעיון לקרם מתאים בלי מרגרינה?
אני לא מכניסה מרגרינה הביתה
לנסות ריץ'+תוספות טעם כגון:
מליות, פודינג וכד'
בהצלחה!
 

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תגידי,
איזה מידה הכוסות שלך?
בכל המתכונים 200 מ ל?

תודה!!
נכון,
ובהתאם גודל הביצים L

כך אני אוהבת אבל זה לא משנה,

רק לשים לב
שאם משתמשים בגודל כוסות של 180 cc
מתאימים ביצים בגודל M

ו
 

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
הכנתי את העוגת דבש ביום שישי
ולא אהבתי :(
זה קפה ממש? שחור??
אולי פה הטעות שלי?
אני רוצה להכין שוב

וגם - למי שלא אוהבת הציפורן כאן ממממממש חזק
אפשר להוריד לחצי בכיף אולי אפילו פחות
קפה בעוגות זה תמיד קפה נמס לא מגורען.
(אם אין בבית אפשר להכין ולסנן ולקרר....
ולהביא את הנוזלים בחשבון כחלק מכמות הנוזלים בעוגה)
 
נערך לאחרונה ב:

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
נכון,
ובהתאם גודל הביצים L

כך אני אוהבת אבל זה לא משנה,

רק לשים לב
שאם משתמשים בגודל כוסות של 180 cc
מתאימים ביצים בגודל M

ו

העוגת תפוחים שלך תכף יוצאת מהתנור
זה נראה סוף הדרך!!
מאמינה שזה יהיה להיט ויעלם :p
תזכי למצוות!!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
:mad::mad::mad:
אני דווקא לא בורה בעוגות, מכינה המון
משום מה , שמתי קפה שחור!!!
בגלל זה יצא לי נורא ואיום (סתם, זה היה אכיל.. אבל לא משהו בכלל)

הולכת להכין שוב
תודה ענקית!
מעריכה את כולכן על הזמן לענות כאן ביום כזה
שהקב"ה ישלח לכולם שפע ברכה בע"ה
קפה נמס לא מגורען.
 

פרקטית

משתמש מקצוען
לגיוון, עוגה מוצלחת מאד ללא קרם

שכבות בצק מגורדות במילוי קצפי

לבצק:

4+2/3 כוסות קמח
2 סוכר וניל
2 אפיונים
2 חב' מרגרינה
1+1/2 כוסות סוכר
6 חלמונים
ערבבי את כל הרכיבים לבצק , חלקי ל-3 והקפיאי לשעה.

למילוי:

1. הקציפי:

6 חלבונים
1 כוס סוכר

2. הוסיפי לקצף:

2 כפות קפה
4 כפות קקאו
1 כוס ריבה מומסת במעט מים רותחים

ההכנה:

1. שטחי חלק אחד של בצק בתבנית גדולה
2. צקי מחצית המלית
3. גררי שכבה שניה של הבצק
4. צקי את המלית הנותרת
5. גררי את הבצק הנותר, לא לכסות את כל משטח הקצף, יפה להשאיר חללים שיציצו.
6. אפי ב-180 מעלות להזהבה.
7. בעוד העוגה רותחת, גררי 50 גר' שוקולד בפומפיה עבה

מה שיפה בעוגה הזו,
שמלמעלה רואים את הבצק הזהוב, קטעים של קצף חום בהיר שלא כוסו ואת השוקולד המגורר שנמס. שלא לדבר על הטעם.
הכנתי חצי מהכמות - יצאה מעולה וחגיגית - לא נשאר פרור.
תודה!
רק לטעמי (לא חובבת ריבה) היא מתוקה מדי והטעם של הריבה ממש מודגש.
פעם הבאה נפחית מכמות הריבה.
 

dinaday

משתמש פעיל
אמן ואמן!
והמברכת תבורך בכפל כפליים!

הסתדר לך? זה מקביל לתבנית אפיה אבל יותר קטנה מדלונגי/סאוטר.
וואו,
לא יודעת איך לא חשבתי ל זה,
מוטבע בתחתית התבנית:
פאלאס
R99

תודה על ההנחיות הברורות.
העוגה יצאה נ ה ד ר ת!
עוד בזמן האפיה, ריח התפוחים הנפלא מילא את הבית.
הטעם - מעדן של ממש.
נוחה מאד לפריסה, כך שיצאה יפה מאד בהגשה.
בקיצור, מושלמת מכל הבחינות.

תודה מכל בני המשפחה.
 
נערך לאחרונה ב:

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
רק לטעמי (לא חובבת ריבה) היא מתוקה מדי והטעם של הריבה ממש מודגש.
פעם הבאה נפחית מכמות הריבה.
חבל,
גם אני לא חובבת ריבות במיוחד,
ועם כל זאת, ביררתי אצל המפונקות ואנינות הטעם אצלי, ועל סמך זה עניתי לך.
מתנצלת
בכל אופן שמחה שנהניתם, תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה