משובחת, טעימה ומעוצבת. סטייל יום נישואים .
פחות מחפשת שתקלידו לי מתכונים, יותר קישורים לדברים שניסיתם והצליחו, באתרים השונים (כאלה שגם יצאו "כמו בתמונות", אבל בלי צורך להיות קונדיטורית).
תודה גדולה מראש.
כרגע אין לי, אבל תמיד אפשר לקנות. רק שאין לי ממש מושג מה זה שרלוט---א. אם יש לך בישקוטים תכיני שרלוט.
חסום לי כרגע, אנסה לבדוק מאוחר יותר במחשב אחר.יש מתכון של עוגיונט לעוגת מוס פרלינה פקאן טעימה ומרשימה.
לא מופרח, יש כמה ימים עד הארוע, אבל לא נעים לי להטריח יותר מדי... אז אם זה זמין לך ובקלות אשמח מאד.יש לי עוד מתכונים שהכנתי אבל הם יותר מורכבים ודורשים חומרים וזמן.
עוגה בצורת כתר שנקראה על שמה של מלכה.כרגע אין לי, אבל תמיד אפשר לקנות. רק שאין לי ממש מושג מה זה שרלוט
הכנתי בזמנו עוגת קונקורד אם מעניין אותך.לא מופרח, יש כמה ימים עד הארוע, אבל לא נעים לי להטריח יותר מדי... אז אם זה זמין לך ובקלות אשמח מאד.
זה כבר גדול עלי, צדקת.הכנתי בזמנו עוגת קונקורד אם מעניין אותך.
היי זה לא מה שאמרתיזה כבר גדול עלי, צדקת.
את בסדר, אני זו שלא הבנתי מה שהייתי אמורה להבין.היי זה לא מה שאמרתי
@חני גרינשטייןיש לי עוגה מהממת.
קלה להכנה ותמיד מצליחה
בסיס מבצק פריך חלבי
מעליו קצפת משמנת מתוקה
מעל הקצפת מסדרים שכבה של פרי (תותים, אפרסק משומר, פרוסות דקיקות של תפוח וכדו')
ומעל הפירות שכבה של ג'לי בטעם ובצבע שמתאים לפרי.
אם מעניין אותך, אכתוב לך את המתכון.
@ורסצ'ה יקרה.
טריקולד לא מתאים לריצ' כי יש בו שוקולד חלב, מריר ולבן ומכאן שמו.
טירמיסו עם ריצ' ייצא כמו עוגת קצפת פשוטה ואני לא הייתי מבזבזת בישקוטים (שהם לא זולים כי הם מיובאים מאטליה בד"כ) על קצפת פרווה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: