דרוש מתכון עוגה חלבית

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יש הרבה מתכונים.
התמקדתי בשניים שהם מבלוגים שנחשבים אמינים ויש צילומי שלבים:

חסום לי.... (נתיב)
מישהי יכולה להוריד?
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
מעניין אותי לדעת איך פורסים את העוגה בלי שהקרם ימעך
הרי השקדים גורמים לציפוי להיות קשה, הקרם רך ומהלחץ של החיתוך הוא בורח החוצה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מעניין אותי לדעת איך פורסים את העוגה בלי שהקרם ימעך
הרי השקדים גורמים לציפוי להיות קשה, הקרם רך ומהלחץ של החיתוך הוא בורח החוצה
או שחותכים כשהעוגה די קפואה ואז כולה במרקם קשה והשקדים נחתכים עם העוגה.
או שזה אמנם לא נחתך מאוד יפה, למשל בעוגות בר שהעוגה שלמה ורק בסוף הערב פותחים ואיך שזה נחתך זה נחתך.
ואגב, המתכונים של עקיצת הדבורה שמצאתי באתר, השקדים מאפים כשהם דבוקים לעוגה, ואחר כך חוצים את העוגה ומזלפים באמצע את הקרם, ככה השקדים לא מעל קרם.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מעניין אותי לדעת איך פורסים את העוגה בלי שהקרם ימעך
הרי השקדים גורמים לציפוי להיות קשה, הקרם רך ומהלחץ של החיתוך הוא בורח החוצה
פורסים את השכבה העליונה לאחר האפיה ומניחים כמשולשים מעל הקרם.
אבל לדעתי המעיכה זה חלק מהכיף :)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה