לא אוהבת שדברים מתפשלים לי במטבח.אני יודעת הכנתי אותו כמה פעמים.
ניסיתי עם ריצ' עכשיו זה בתנור.
מעניין איך יצא.
למה החלטת להכין אותו עם ריצ'?לא אוהבת שדברים מתפשלים לי במטבח.
יצא
אוי, ריצ מתפרק בבישול!לא אוהבת שדברים מתפשלים לי במטבח.
יצא
אין לי תשובה...למה החלטת להכין אותו עם ריצ'?
זה מתכון שבו מביאים את השמנת (ובמקרה שלה ריצ') לסף רתיחה ותו לא.אוי, ריצ מתפרק בבישול!
הגנאש דווקא יצא מצוייןזה מתכון שבו מביאים את השמנת (ובמקרה שלה ריצ') לסף רתיחה ותו לא.
אין שום סיבה שיתפרק.
יצא לה פחות טעים מהגרסא החלבית שהיא כבר הכינה וטעמה בזמנו וזה די ברור למה.
הכנת את הגרסא האותנטית? עם בצק שמרים בחוש וקרם פטיסייר או הטורט בציפוי קרמל שקדים שמשום מה זכה לשם זהה?הכנתי לאחרונה "עקיצת הדבורה" ויצאה נחמדת. אבל מחפשת גירסה יותר מוצלחת, אשמח אם יש למישהי משהו מנוסה ומאווווד מוצלח.
לא אמרה שיצא מהתנור?זה מתכון שבו מביאים את השמנת (ובמקרה שלה ריצ') לסף רתיחה ותו לא.
אין שום סיבה שיתפרק.
יצא לה פחות טעים מהגרסא החלבית שהיא כבר הכינה וטעמה בזמנו וזה די ברור למה.
ריצ' פחות מתאים כי הוא יותר שומני והחמאה במתכון מתייתרת.הגנאש דווקא יצא מצויין
הסיפור התחיל באפייה, לא יצא אותו מרקם.
לא טעמתי עדיין רק ממה שנראה לי בעין לא יצא טעים
זה מתכון שבו מכינים גנאש שוקולד לבן ושמנת, טורפים עם ביצים וחמאה, יוצקים על קלתית ואופים.לא אמרה שיצא מהתנור?
במחשבה שנייה, יש לי הרבה מתכוני עוגות עם ריצ בבלילה, אז כנראה שזה בסדר אם לא מקציפים
לקחתי כאן מפרוג לא זוכרת מאיפה, כמו טורט קצת דחוס ומעל שמנת מתוקה עם חלב ופודינג ומעל זיגוג קפה מבושל עם חמאה ולא זוכרת מה עוד, ומעל שקדים פרוסים.הכנת את הגרסא האותנטית? עם בצק שמרים בחוש וקרם פטיסייר או הטורט בציפוי קרמל שקדים שמשום מה זכה לשם זהה?
זה לא עקיצת הדבורה.לקחתי כאן מפרוג לא זוכרת מאיפה, כמו טורט קצת דחוס ומעל שמנת מתוקה עם חלב ופודינג ומעל זיגוג קפה מבושל עם חמאה ולא זוכרת מה עוד, ומעל שקדים פרוסים.
בשמחה@חני גרינשטיין
אני ודאי אשמח למתכון שלך
זה לא עקיצת הדבורה.
זו פרשנות מקלה שלה
עקיצת הדבורה היא עוגה רבת שנים ממוצא אוסטרי. אם תרצי אתן לך קישור למתכון אותנטי.
רק קחי בחשבון שהוא מורכב יותר.
יש הרבה מתכונים.ו... אשמח לקישור, לא נרתעת ממתכונים מסובכים. רגילה וותיקה בנושא...
שמת אותו קישור-פעמיים...יש הרבה מתכונים.
התמקדתי בשניים שהם מבלוגים שנחשבים אמינים ויש צילומי שלבים:
עקיצת הדבורה - עוגת שמרים חגיגית עם דבש שקדים וקרם וניל
עוגת עקיצת הדבורה - עוגת דבש חגיגית ומיוחדת שעשויה משתי שכבות של עוגת שמרים עשירה עם ציפוי שקדים קרמלי ועם קרם וניל יציב וטעים במרכזhappykitchen.co.il
עקיצת הדבורה - עוגת שמרים חגיגית עם דבש שקדים וקרם וניל
עוגת עקיצת הדבורה - עוגת דבש חגיגית ומיוחדת שעשויה משתי שכבות של עוגת שמרים עשירה עם ציפוי שקדים קרמלי ועם קרם וניל יציב וטעים במרכזhappykitchen.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: