את עובדת בחרדי? כי אני בממ"ד... המנהלת הסבירה לי שאולי הצלחת כי את בחרדי. בכל אופן אני מנסה בעצמי גם כן.כן.
אצלי זה מה שהיה. ואצל עוד הרבה מהצוות אצלנו.
את עובדת בחרדי? כי אני בממ"ד... המנהלת הסבירה לי שאולי הצלחת כי את בחרדי. בכל אופן אני מנסה בעצמי גם כן.כן.
אצלי זה מה שהיה. ואצל עוד הרבה מהצוות אצלנו.
אני עובדת בחרדיאת עובדת בחרדי? כי אני בממ"ד... המנהלת הסבירה לי שאולי הצלחת כי את בחרדי. בכל אופן אני מנסה בעצמי גם כן.
מנסיון אישי התיק במשרד החינוך לא מעודכן ואני מנסה כבר זו השנה השלישית לעדכן ולא זז כלום, אז ממש לא משנה מה כתוב שם צריך לדבר עם גורם רישמי.בתיק שלי במשה"ח לא כתוב כלום.....
מה אתם מציעים? לעשות? להתעלם?
אשמח לעצות מניסיון!
תודה רבה!
כנ"למנסיון אישי התיק במשרד החינוך לא מעודכן ואני מנסה כבר זו השנה השלישית לעדכן ולא זז כלום, אז ממש לא משנה מה כתוב שם צריך לדבר עם גורם רישמי.
שהייתי עןבדת במוכש"ר הייתי רשומה במשרד החינוך,בעקרון אם היית קבועה עם תקן במוכש"ר יש סיכוי שלא תצטרכי לעבור שנת סטאז', אך אי אפשר לדעת.. זאת בירוקרטיה.
אין קשר לשנות הוותק, במשרד החינוך שנת סטאז' היא כביכול השנה הראשונה להוראה, וכן, בגלל שלא נרשמת באחת המכללות לסדנת סטאז' הם לא מכירים בך כסטאזרית, היית צריכה למלא טפסים ולשלם למכללה..
בתקוה שלא תצטרכי ויעבירו לך את ה
לא נראה לי, כולם רשומים.גם המוכש"ר וגם הרשמי.שהייתי עןבדת במוכש"ר הייתי רשומה במשרד החינוך,
היתה לי אפילו סיסמא לפורטל. זה יכול להקל בתהליך? אם הייתי מוכרת?
רק היום קיבלתי תשובה!לא נראה לי, כולם רשומים.גם המוכש"ר וגם הרשמי.
אני לאיודעת איך בדיוק זה עובד אבל בפורטל עובדי הוראה כתוב:
אם יש לך מישהי שעברה את התהליך כדי לבדוק איתה, זה תחום אפור..
- "בעלי קביעות או בעלי 5 שנות ותק הוראה בפועל בשכבות גן עד י"ב, פטורים מהתמחות."
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: