מה פירוש "טענו"?? מהסמינר גיבו אותן??אצלינו כמה מורות יחד טענו למשרד החינוך שעשו סטאז' בשנות הסמינר והכירו להם בזה.
מה פירוש "טענו"?? מהסמינר גיבו אותן??אצלינו כמה מורות יחד טענו למשרד החינוך שעשו סטאז' בשנות הסמינר והכירו להם בזה.
לא מדוייק!נתקלתי בשאלות שלכן ואשיב בקצרה.
לפי חוזר מנכ"ל: בעלי קביעות או בעלי חמש שנות ותק הוראה בפועל פטורים מהתמחות.
(אני נכנסתי לעבוד במשרד החינוך בשנה הרביעית שלי לותק. הם ביקשו ממני לעשות התמחות והתעלמתי, בשנה החמישית קיבלתי באוטומט פטור (מי שיש לה ותק של 5 שנים וחייבו אותה לעשות התמחות זה לא חוקי)).
לגבי אופק חדש- אם אין לך תואר ראשון את לא יכולה להיכנס לאופק חדש.
אם יש לי תעודת בכיר בהוראה, האם ישנה אפשרות לקבל רישיון הוראה עוד לפני שאני מוצאת עבודה במשרד החינוך? אשמח לתשובה מפורטת בנושא, כי העניין מאוד חשוב לי.לכל מי שיש תעודת בכיר יכולה להגיש בקשה לרישיון הוראה
וממילא היא פטורה מסטאז'
אם את מעונינת אשלח לך את הפרטים
אורית, יש לי שאלה, בשאלון לרישיון הוראה, צריך חתימה של המפקחת. למה שהמפקחת תרצה לחתום על כזה דבר?לאחר שקבלת לידייך את תעודת ההוראה עליך להשלים מס' פרטים ע"מ לעדכן במשה"ח שיש לך רשיון הוראה.
לשם כך:
- יש לשלוח למירב פירו יצחקי, אגף רשיונות הוראה, משרד החינוך, רח' כנפי נשרים 15 ירושלים / או ל meravpi#education.gov.il
- טופס בקשה לרשיון הוראה
- שאלון עובד הוראה
- העתק של התעודה
אני חושבת שהשארתי ריק את חתימת המפקחת. צרפתי רק חתימת מנהלת וזה היה בסדר.אורית, יש לי שאלה, בשאלון לרישיון הוראה, צריך חתימה של המפקחת. למה שהמפקחת תרצה לחתום על כזה דבר?
במקרה הכי גרועאורית, יש לי שאלה, בשאלון לרישיון הוראה, צריך חתימה של המפקחת. למה שהמפקחת תרצה לחתום על כזה דבר?
אני חושבת שהשארתי ריק את חתימת המפקחת. צרפתי רק חתימת מנהלת וזה היה בסדר.
נראה לי שהמפקחת חותמת במשרד החינוך על הטופס
אין אפשרות, כיון שבשביל לקבל רשיון הוראה את צריכה לצרף מסמכים כגון תואר ראשון, אישור סיום שנת התחות-סטאז', שאותה עושים במשרד החינוך(אולי גם בחינוך העצמאי אבל אני לא יודעת) ועד טופס אחד נראה לי.אם יש לי תעודת בכיר בהוראה, האם ישנה אפשרות לקבל רישיון הוראה עוד לפני שאני מוצאת עבודה במשרד החינוך? אשמח לתשובה מפורטת בנושא, כי העניין מאוד חשוב לי.
תודה מראש!
אורית תודה על המידע!אני חושבת שהשארתי ריק את חתימת המפקחת. צרפתי רק חתימת מנהלת וזה היה בסדר.
נראה לי שהמפקחת חותמת במשרד החינוך על הטופס
אורית תודה על המידע!
אני בעלת 4 שנות וותק, צריכה להתקדם בדרגה ואין לי רישיון הוראה.
האם אני צריכה לפנות למוסד בו למדתי ועשיתי בכיר, או לשלוח את הקבצים ששלחת ללרא קשר לתעודה ולבכיר???
את צריכה לשלוח למייל שכתבתי ללא קשר למוסד בו עשית בכיראורית תודה על המידע!
אני בעלת 4 שנות וותק, צריכה להתקדם בדרגה ואין לי רישיון הוראה.
האם אני צריכה לפנות למוסד בו למדתי ועשיתי בכיר, או לשלוח את הקבצים ששלחת ללרא קשר לתעודה ולבכיר???
עוד שאלה, אם רק השנה התחלתי ללמד, נראה לך שכדאי למלא את הטופס, או שעדיף לוותר?לאחר שקבלת לידייך את תעודת ההוראה עליך להשלים מס' פרטים ע"מ לעדכן במשה"ח שיש לך רשיון הוראה.
לשם כך:
- יש לשלוח למירב פירו יצחקי, אגף רשיונות הוראה, משרד החינוך, רח' כנפי נשרים 15 ירושלים / או ל meravpi#education.gov.il
- טופס בקשה לרשיון הוראה
- שאלון עובד הוראה
- העתק של התעודה
נכון, אבל בשביל פטור מסטאג' צריך 5 שנות וותק. על זה מדברים, לא?למה לא?
זה לא קשור לעבודה בפועל
לא. מי שלמדה לתעודת הוראה + בכירנכון, אבל בשביל פטור מסטאג' צריך 5 שנות וותק. על זה מדברים, לא?
ואז אני מקבלת רישיון להוראה?לא. מי שלמדה לתעודת הוראה + בכיר
צריכה לעשות את התהליך שכתבתי והיא יכולה לקבל רשיון במקצועות ההתמחות שלה
זה ההנחיונת שקבלתי מהסמינר בו למדתי בכיר
יש לך מושג האם זה שהשנה אני בחופשת לידה זה אומר שאני לא יוכל לעשות השנה את הסטאז' כי אין לי שש חודשים ברצף או משהו כזה?פטור מסטאז' הוא בעצם הוכחה שאת עובדת כבר בשטח החינוך ויש לך יותר שעות מהבסיס שצריך לסטאז... את הרישיון הוראה את מקבלת כי יש לך 5 שנות ותק או יותר. רישיון הוראה עוזר למי שמעוניינת לעבוד בתיכונים..
כן.ואז אני מקבלת רישיון להוראה?
אם זה שעות שלך בתקן ולא מילוי מקום, זה גם נחשב לשנת סטאז'.יש לך מושג האם זה שהשנה אני בחופשת לידה זה אומר שאני לא יוכל לעשות השנה את הסטאז' כי אין לי שש חודשים ברצף או משהו כזה?
אני השלמתי בנוות ואת ההתמחות עשיתי בהרצוג(המכללה שמעניקה את התואר לנוות) ולכן זה עלה לי 600 במקום 1200. כנראה זה הטווח מחירים פחות או יותר.כמה אמור לעלות לי ההתמחות של השנת סטאז'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: