מה זה עוזר לי?
אני רוצה לעשות מזה כסף, אני לא מאמין שאני הולך לתקן את העולם
מה זה עוזר לי?
לפי ההנחיות שקיבלתי מארגון 15 דקות לפני שניגשים לבית משפט צריך קודם להתלונן אצל החברה המפעילה ומשרד התחבורהמה זה עוזר לי?
אני רוצה לעשות מזה כסף, אני לא מאמין שאני הולך לתקן את העולם
אני הגשתי תביעה לבית משפט בלי תביעה קודמת אצל החברה והחברה התקשרו אלי לבקש פשרה מחוץ לבית משפט ונתנו לי פיצוי של כמה אלפי ש"ח.לפי ההנחיות שקיבלתי מארגון 15 דקות לפני שניגשים לבית משפט צריך קודם להתלונן אצל החברה המפעילה ומשרד התחבורה
לקחת עורך דין ?אני הגשתי תביעה לבית משפט בלי תביעה קודמת אצל החברה והחברה התקשרו אלי לבקש פשרה מחוץ לבית משפט ונתנו לי פיצוי של כמה אלפי ש"ח.
אני הגשתי תביעה בפקודה! של אחד הרבנים (הוא ג''כ דיין) המפורסמים, שחייב אותי להתלונן שלא להיות חב לאחריני לגבי הליכה לערכאות אמר לי לשאול שוב, ומה שהיה שמשרד התחבורה הכניס את זה לבית משפט ואז אמר לי ללכת איתםהאם למישהו ממכם יש תשובה הלכתית על זה?
עשיתי הכל לבד (לא לשכוח! אין עוד מלבדו!!!!!!!).לקחת עורך דין ?
כמה עלה ?
נהנה לראות - מי כעמך ישראל, צעד בצעד עם הרב, ישמעו אנשים וילמדו.אני הגשתי תביעה בפקודה! של אחד הרבנים (הוא ג''כ דיין) המפורסמים, שחייב אותי להתלונן שלא להיות חב לאחריני לגבי הליכה לערכאות אמר לי לשאול שוב, ומה שהיה שמשרד התחבורה הכניס את זה לבית משפט ואז אמר לי ללכת איתם
כמובן כל אחד ישאל את רבו
אבל כפי שהבנתי הוא אינו דעת יחיד
אני הגשתי תלונות למשרד התחבורה
תשובה של משרד התחבורה או תשובה שמשרד התחבורה מעביר מהתגובה שקיבל מהחברה המפעילה?והתשובה שקיבלתי
הלו"ז הינו רק לתחנה ראשונה וכל שאר התחנה זה זמן הגעה משואר
זה מה רשום לי בתגובה של משרד התחבורהתשובה של משרד התחבורה או תשובה שמשרד התחבורה מעביר מהתגובה שקיבל מהחברה המפעילה?
לפעמים הם מעתיקים בתגובה את תוכן התגובה של החברה המפעילה למרות שההקשר מביך מאוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: