בקשר לזה,כמה שיהיו פקקים תמיד הרכב הפרטי יגיע יותר מהר מהאוטובוס אלא אם כן יהיה נת"צ.
הלוואי ויעשו את זה בכמה שיותר מקומות. בינתיים זה רחובות בודדים ממש בערים בודדות.
בעידן של היום שכל המקומות המרכזיים בארץ עוברים לנת"צ,
אלו שאין להם רכבים יכולים להרים ראש, ואנחנו נאלצים לעמוד בפפקים של נתיב אחד.
ראו ערך רחוב ירמיהו בירושלים
שטויותזה בעיה של כולנו תושבי בית שמש שאנחנו עושים לעצמנו חשבונות במן הבחירות אבוטבול יתנהג אלינו ככה ובדרך אגב זה היה גם בבחירות לממשלה והיום כולנו החרדים סובלים מנקמנות אישית שדפקה את כולנו מקווה בשביל כולנו שבפעם הבאה בקלפיות נציית לגדולי התורה ולא נסבול כך שיהיה לנו נציגים שיהיה להם אפשרות לעזור לנו!
כותבת בכאב נורא ובתסכול גדול כמוכם
שולחת תלונות והתשובות שמקבלת לא הגיוניות בעליללשלוח כמויות של תלונות למשרד התחבורה
אני אישית עושה את זה כמה פעמים בשבוע אפילו על איחורים קטנים, בדר"כ זה דילוגים והמתנה ממושכת בתחנה.
שיבינו שתושבי בית שמש סובלים וחייבים שינוי.
אולי אפשר להגיש עצומה עם חתימות של תושבים, אין לי מושג איך עושים את זה
תארגנו תלונות אבל בכמויות מסחריותלשלוח כמויות של תלונות למשרד התחבורה
אני אישית עושה את זה כמה פעמים בשבוע אפילו על איחורים קטנים, בדר"כ זה דילוגים והמתנה ממושכת בתחנה.
שיבינו שתושבי בית שמש סובלים וחייבים שינוי.
אולי אפשר להגיש עצומה עם חתימות של תושבים, אין לי מושג איך עושים את זה
למה? אתה מתבייש בזה שאתה חרדי?
יש בעיות בעצומה הזאתתחתמו על זה.........
זה עצומה על התחבורה המזעזעת של בית שמש........
עצומה: תחבורה ציבורית ראויה לתושבי בית שמש
חתימה על העצומה: תחבורה ציבורית ראויה לתושבי בית שמש ועיזרו לה להגיע אל המטרה. כל חתימה על העצומה קובעת!petitions.center
לדעתי חובה! על כל אחד ואחד להשתתף בסקר ובמקם לקטר בפרוג תקטרו שם...
כי במודיעין עילית ואיפה שרוצים להעלות המחיר זול מאוד,לדעתי חובה! על כל אחד ואחד להשתתף בסקר ובמקם לקטר בפרוג תקטרו שם...
יותר מועיל....
ולהפך! תציינו את זה שאנחנו חרדים! וגרים במקומות שעומדים לסבול מ"הרפורמה" המטופשת שלהם!
(למשל במודיעין עילית עומדים להזניק תעריפים פי 3!!)
כי אולי אנחנו באשכול סוציו-אקונומי הכי נמוך בישראל? (חוץ מזה שנסיעה פנימית היא גג 15-20 דקות)כי במודיעין עילית ואיפה שרוצים להעלות המחיר זול מאוד,
ביחס לא הוגן.
אני גרה בריכוז רדי גדול ואנחנו משלמים כמו כל אזרחי המדינה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: