לפני היה יותר טוב??????עוד כמה זמן נשאר לרשות העיר הזאת? מקווה שפעם הבאה לא יבחרו בה, במידה וכן אני עוברת דירה!
זה היה בקו 13 כמדומני (ואני ישאל את ביתי בצהריים כשתחזור מבית ספר)@ישראליס אני מנסה להעביר את הסיפור לתקשורת
אם יש לך עדים תפנה אלי למייל 55DAVIDLEVI שטורדל וכו'
תודה רבה!
לא רואה קשר בין הדבריםהיום בבוקר ראיתי מודעות בלוחות המודעות מטעם העירייה שרושמת לנשים ונערות שבעקבות מספ' מקרים שארעו בתחבורה ציבורית של נוסעים שביקשו מנוסעות לעבור מקום שידאו את הזכויות שלהן.
זה קשור למקרה הנ"ל ?
בערים המעורבות במרכז יש השתתפות של העיריה, שמגיעה באמצעות רשת בני יוסף לכל התלמידים או התלמידות גרים במרחק מסוים ממקום לימודם.תחבורה ציבורית רגילה לא אמורה לתת מענה להסעות ילדים בטח לא בהיקף כזה
בעיקרון אמור להיות מימון משותף של הסעות ילדים של משרד החינוך והרשות המקומית
במקרה של חלק גדול מהחינוך התורני יש כאן בעיה מהשורש שמשרד החינוך לא משתתף והעול נופל על כתפי הרשות המקומית
למרות הכל חייבת להיות תחבורה מטעם העירייה ואין כזאת תשובה "אין כזה דבר בבית שמש" צריך ללחוץ ולא להפסיק
תעזור גם פנייה למבקר המדינה
אני מצרף את דוח המבקר בנושא
הסעות תלמידים ברשויות המקומיות
www.mevaker.gov.il
לא קשור לסיפור הזההיום בבוקר ראיתי מודעות בלוחות המודעות מטעם העירייה שרושמת לנשים ונערות שבעקבות מספ' מקרים שארעו בתחבורה ציבורית של נוסעים שביקשו מנוסעות לעבור מקום שידאו את הזכויות שלהן.
זה קשור למקרה הנ"ל ?
המחדל והאפליה בתח"צ לרעת הציבור החרדי היא ותיקה לפחות כמו זקן חברי הפורום. מזה שנים רבות ניתן למצוא , במוצ"ש לדוגמא , עשרות ומאות חרדים בכל תחנה (למשל) נערמים זה על זה ושואגים בתסכול כאשר עוד אוטובוס עובר מלא.עד מתי חברות האוטובוסים (אקספרס) יתייחסו אלינו כמו שמדובר בתרנגולים?
אם יהיה מפלגה חרדית שתקום על הנושא הזה תרוויח כמות אדירה של קולות.
כי כל ההורים מיואשים מנציגינו שליט''א שבעירייה לא משנה מי בראשה...
ואם תמשיכו לשתוק, אני לא יודעת מה יהיה השלב הבא...
תחבורה ציבורית אמורה לתת מענה לכל הנוסעים. אם בעיר זו גם הילדים נוסעים בתח"צ, הרי שיש להתייחס לעיר זו כעיר גדולה יותר (עם יותר תושבים) ביחס. לא הבנתי את הטיעון.תחבורה ציבורית רגילה לא אמורה לתת מענה להסעות ילדים בטח לא בהיקף כזה
סיפור מטורף.תשמעו סיפור מטורף מה שהיה לי עם חברת בית שמש אקספרס ועוד יותר מטורף התגובה!!!
מתוך תלונה שהגשתי:
בתאריך ------- חיכינו אני ורעיתי ו-- ילדיי בתחנה ברחוב ...מספר --- ברחוב לאוטובוס קו --- בבית שמש שנוסע מכיוון רמה --- לכיוון ---, בשעה ---- כשהאוטובוס הגיע ואז שטח התחנה היה תפוס ע"י אוטובוס אחר, כך שהנהג לא רצה לחכות עוד חצי דקה עד שיוכל לעצור בתוך התחנה בצורה בטיחותי כפי שהחוק מחייב, ובמקום זאת הנהג בחר לסכן את הנוסעים ואת שאר הולכי רגל הכולל משפחות וילדים, ועצר באמצע הכביש, תוך שהתנועה זורמת בנתיב החיצוני, הנהג הפרא אדם בחר לעצור באמצע הכביש, אז כשהוא עצר רצתי לתפוס את האוטובוס לפני שהוא סוגר את הדלת, וביקשתי מהנהג שיחכה שניה שאני יביא את הילדים שלי ואת התינוק בעגלה! לעלות, במקום לחכות אז הוא התחיל לצרוח תרד מכאן עכשיו לפני שאני מתחיל ליסוע איתך, ומאיומים למעשים הוא התחיל לנסוע כשרגל אחד שלי על האוטובוס ורגל אחד למטה, רק אחרי צרחות של כמה נוסעים הוא עצר, וזאת תוך כדי שכמה ילדים שלי בפנים וכמה בחוץ, ואז התחיל לדפוק אלי את הדלת (דבר שגרר אחרי זה כאבים חזקים בגב עד כדי איבוד נשימה לכמה שניות אני לא יכול בינתיים ללכת לעבודה אכן הכאבים היטבו במקצת) וזאת תוך כדי שהעגלה עם התינוק למטה ואוטובוסים עוקפים אותו מימין (באותו מקום בדיוק בהפרש של כמה מטר נהרגה! ילדה ל''ע רק בשבוע האחרון ברוך השם קרה לנו נס) רק אחרי שראה שאין לו ברירה אז הוא לצעוק תן לי להתקרב לתחנה תוך-כדי שהוא טורק את הדלת על הילדים שלי ותוך-כדי שהוא צורח אם חשבתי שהכל נגמר כאן אז טעיתי כל הדרך הנהג לא הפסיק לצרוח יהודי מסריח! אתה מסריח! ועוד ועוד ואני שפחדתי שעוד רגע הוא מוציא סכין אמרתי לו שעל אף הכל הוא הנהג הטוב ביותר
מה שכתבתי כאן לא הוספתי מילה אחת!
הכל מגובה בעדות!
תלונה שהגשתי לפני כחודש
ככששאלתי מה עלתה בתלונתי זו היתה התגובה
תגובת בית שמש אקספרס: "טיפלנו בנושא אבל אין לך להתערב בנעשה ביחסי עובד מעביד וע''כ לא נעביר לך שום מידע לגבי פנייתך" אשרי המאמין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: