אין לי מושג, זה מה שפורסםשל מי המספר?
אין לי מושג, זה מה שפורסםשל מי המספר?
מישהו קרא את "סוללה חלשה" בעיתון זמן, לפני כמה וכמה שנים טובות על "מבצע זוזו חסידים"?לטרמינל 1 לא לוקחים שאטל אלא הולכים ברגל...
כל הטרמינלים זה בתחתית הר מירון
וממנו יוצאים שאטלים לשאר החניונים
יש מתחם חלאקה בחניון 89, ובנוסף 2 המתחמים הוותיקים מאחורי רחבת תו"א כמדי שנה (שמשמשת כרחבת הריקודים בשנה הנוכחית)מתחם חלאקה רחוק רחוק מחניון
כמידי שנה בשנהכצפוי, עדיין אין אף חברת ביטוח שתבטח את הר מירון...
מטריד: כשבועיים להילולת הרשב”י – ואף חברה לא מוכנה לבטח את העולים • צפו – JDN
הוועדה לביטחון לאומי קיימה היום דיון בנושא ביטוח אירועי ל"ג בעומר בהר מירון • במסגרת הדיון אמר דייטש: "אני כבר שלושה חודשים עובד בלי ביטוח. יש פה אירוע אזרחי הגדול ביותר ולא יכול להיות שכל אחד מושך את ידו"www.jdn.co.il
כך בדיוק היה שנה שעברה עד שהמדינה הסכימה להתחייב לשפות את הביטוח במקרה אסון ח"ו, וכך בדיוק יהיה השנה ברגע האחרוןכמידי שנה בשנה
יפה, אתר מרכזי שכולל הכל. אפשר לסגור את האשכול...תשפד - הילולת ל"ג בעומר
xn--5dbq7be.xn--4dbrk0ce
כשיהיה מידע- נשמח שתעדכנו כאן.אגב הכרטיסיה מועדי הדלקות עוד לא פעילה
אין קשר, זה לא נטען ברב קומי שיש לו חופשי שנתי איך הוא קונה כרטיס
תקציבים, שליטה, תרומות ענק מחו"למה יש במירון
אני מקווה שהשנה יהיו יותר חכמים ויעשו אימות למספר טלפון או משהו בסגנוןאח"כ המחיר כפול 6....
לקח משנה שעברה
נכון מאודאני מקווה שהשנה יהיו יותר חכמים ויעשו אימות למספר טלפון או משהו בסגנון
וכך יגבילו את הספסרות.
אבל אי אפשר לצפות למשהו כל כך חכם מהמדינה......
ת.ז. אפשר להמציא בקלות (ליודעי ח"ן כמובן)רעיון אדיר אימות לפי טלפון או ת.ז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: