איבד את הצפון

משתמש פעיל
לשנה הבאה צריך להוריד כרטיסים מטבריה ולהעביר לערים החרדיות הקלאסיות
היה המון כרטיסים שנשארו במערכת מחוסר ביקוש
שטויות ברוטב עגבניות....
נשארו אולי בשעות הריקות שברוב ערי הארץ נשארו ריקים, בשעות הרצויות, קרי: ערב ל"ג בעומר בצהריים, נגמרו הכרטיסים בחצי עה הראשונה, וליום ל"ג בעומר יום אחרי תחילת המכירות...

חסדי

משתמש פעיל
מה שמעניין שרואים בתמונות של שוקי לרר שאפילו המסורת לעמוד על סולם באמצע מעגל הריקודים בחצר המערה ג"כ קיימו השנה בהידור רב
0a341393c267a7992fdb.jpg

GBSA

משתמש סופר מקצוען
הייתי שם..
כמו שנהוג לכתוב.

בגדול היה מצויין סו"ס מישהו חושב בגדול.

ועדיין יש הרבה מקום לשיפור.
הן ברמת התשתיות - צריך לעשות סדר - לשטח איזורים נרחבים בהר.
כל האיזור של דרך מהדרין אמנם השתפר אבל יש הרבה מה לשפר - במיוחד באיזור של היכל התורה והשטיבלך של אור הרשב"י.
גם מתחם 89 שזה רעיון חכם מאוד - והיה מסודר - עדיין זה לא מה שאתה מצפה כשמדינה מנהלת מקום. צריך שהמתחם יהיה ישר לגמרי עם רצפת בטון/אספלט ישרה וחלקה ללא עליות וירידות וללא בריכות מים וכדו'. - נכון שהשנה לא היה זמן וגם את האספלט עשו ברגע האחרון. אבל לשנה הבאה צריכים להעירך בצורה מסודרת יותר.
(הערה נוספת - מוזר למה למרות שידעו שההדלקה של ר' מיילך תהיה מפוצצת לא הכינו מתחם נוסף (עם מסכים) - או הגדילו מראש את המתחם הקיים. הרבה אנשים עזבו את המתחם בגלל העומס.)

הדבר שהכי הפריע לי היה הלכלוך, כל הדרך בכל מקום בהר (למעט ב - 89) הייתה מלאה בבקבוקים וצלחות וכוסות וכו'. בערימות. אני לא מדבר שיעברו עם מטאטא ויקרצפו את הרצפה. אלא שמראש ישימו יותר פחים, ושיהיו כמה עשרות עובדי ניקיון שיעברו עם פחים ירוקים גדולים ויפנו את רוב האשפה שנערמה לה בכמויות גם בדרך וגם במתחמים השונים.

עוד דבר שהיה מטופש להחריד (ואולי זה היה בכוונה....;))
שהרבה מאוד נהגים טעו בדרך ולא הגיעו למקום הנכון או פיספסו יציאות בדרך או הגיעו מסביב ולא יכלו להכנס והיו צריכים לעשות סיבוב. לא ברור לי למה זה קרה, אבל זה קרה והרבה..)

בכל אופן בגדול היה מצויין
ותודה רבה ליוסי דייטש!
ולמאיר פרוש שלקחו את האחריות.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
ברור הוא היה צריך להחליף את פורוש מזמן איש חזק רהוט ראש על הכתפיים בקיצור כל מה שצריך לח"כ.
חבל שבאגודה לא מבינים את זה ומשאירים את כל הזקנים לשבת בכיסאות עור הצבי (בשונה מש"ס...)
האשכול הזה מיועד לעדכונים
הצעות ייעול באשכול המקביל
פרשנויות במדור החדשות
חבל להביא לנעילת האשכול

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה