החופשי ארצי הזה -חופשי ארצי ב225
האם אני יכולה להשתמש בו בכל הנסיעות הפנימיות של ירושלים?
ובכל הנסיעות לבני ברק?
החופשי ארצי הזה -חופשי ארצי ב225
ברור, זה ארצי.החופשי ארצי הזה -
האם אני יכולה להשתמש בו בכל הנסיעות הפנימיות של ירושלים?
ובכל הנסיעות לבני ברק?
סטודנטים/ות ימשיכו ליהנות מ-33% הנחה על הטענת כסף לכרטיס (ערך צבור)זה כולל גם סטודנט רגיל?
כולל לנסוע לעפולה וכו'....ברור, זה ארצי.
(למעט אילת והערבה).
זה שזה לא נשמע לך, זה לא אומר שזה לא נכון.כולל לנסוע לעפולה וכו'....
לא נשמע לי
הכי פשוט להיכנס לאתר "דרך שווה" ולבדוק.יש מידע על סטודנט לא מורחב, האם נשאר ההנחה?
תבדקו בעצמכם כאןכולל לנסוע לעפולה וכו'....
לא נשמע לי
תודה על התגובהאיך הנסיעה? אוטובוסים? רכבות? ודרך איפה?
אם את נוסעת באוטובוסים בלבד, ולא ברכבות לכאורה חופשי ארצי. חודשי 225. סמסטריאלי 675 שנתי 1350.
אם זה כולל רכבות זה הרבה יותר.
ואם יש לך טלפון חכם, פשוט תשלמי באפליקציה, והוא יחשבן את הדרך המשתלמת.
עד 225 ק"מברור, זה ארצי.
(למעט אילת והערבה).
610.תודה על התגובה
נסיעה גם ברכבות אז מה המחיר של החופשי ארצי שנתי?
ולא ברוך ה' אין לי סמארטפון אז אני משלמת ברב קו
זה לא יעזור, החשבון הוא לפי המרחק הכולל בין תחנת העלייה הראשונה לתחנת הירידה האחרונה. החלפת רכבות ונסיעה של פחות מ-40 ק"מ בכל פעם לא תוריד את המחיר ורק תעייף אתכם610.
(אא"כ תעשי קומבינה לשלם 255. ולהחליף ארבע או חמש רכבות, שלא תהיה נסיעה מעל 40 ק"מ ברכבת. סיוט.)
כולל לנסוע לעפולה וכו'....
לא נשמע לי
אני גם חשבתי כך. אבל אין הוכחה. לא מדובר על תחנת עליה כי מדובר על חופשי חודשי ולא יומי.זה לא יעזור, החשבון הוא לפי המרחק הכולל בין תחנת העלייה הראשונה לתחנת הירידה האחרונה. החלפת רכבות ונסיעה של פחות מ-40 ק"מ בכל פעם לא תוריד את המחיר ורק תעייף אתכם
שאלתי עכשיו ב- *8787 ואמרו לי שזה מחושב לפי כלל הנסיעות ולא לפי נסיעה בודדת בכל פעםאני גם חשבתי כך. אבל אין הוכחה. לא מדובר על תחנת עליה כי מדובר על חופשי חודשי ולא יומי.
עלייה של איזה יום?
ההסבר שלהם לתושבי אילת שהם יכולים ליסוע רק דרך באר שבע, מוכיח שהגבלת הנסיעה היא לפי אותה נסיעה.
לא ראיה גדולה.אין סיבה שהם ידעו יותר טובים מאיתנו, הם בודקים באותו מקום, מדובר סך הכל בטלפניות.שאלתי עכשיו ב- *8787 ואמרו לי שזה מחושב לפי כלל הנסיעות ולא לפי נסיעה בודדת בכל פעם
בלי קשר ישיר לזה, מניסיון בכמה שאלות בנושא תח"צ הנציגים ב*8787 הם אלו שהכי פחות יודעיםשאלתי עכשיו ב- *8787 ואמרו לי שזה מחושב לפי כלל הנסיעות ולא לפי נסיעה בודדת בכל פעם
שוב יש להם סתירה בין המחשבון לבין הכתוב.עכשיו אני רואה שגם לגבי החופשי יומי, המחשבון מחשבן כך. מענין.
אפשר לעלות על האוטובוס במודיעין עילית, ובבית חורון לתקף שוב.שוב יש להם סתירה בין המחשבון לבין הכתוב.
לכאורה פה
צפה בקובץ המצורף 1172893
.
לפי מה שמופיע במחשבון, מי שקונה חופשי יומי של 15 ק"מ בסכום של 12.5,יכול לנסוע ממודיעין עילית, לעצור בדרך בבית חורון, להמשיך לירושלים, וכך גם בחזור.
איך בדיוק יחשבו את המרחקים האלולפי מה שמופיע במחשבון, מי שקונה חופשי יומי של 15 ק"מ בסכום של 12.5,יכול לנסוע ממודיעין עילית, לעצור בדרך בבית חורון, להמשיך לירושלים, וכך גם בחזור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: