מידע שימושי עדכונים, שאלות ותשובות, בעקבות השינויים הצפויים במחירי הרב קו בתחבורה הציבורית

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש מידע על סטודנט לא מורחב, האם נשאר ההנחה?

לאנגער

משתמש מקצוען
יש מידע על סטודנט לא מורחב, האם נשאר ההנחה?
הכי פשוט להיכנס לאתר "דרך שווה" ולבדוק.
למי שקשה הבאתי פה ציטוט

תשלום באמצעות רב-קו
פרופיל סטודנט רגיל:
  • בהטענת כרטיס הרב-קו בפרופיל סטודנט רגיל (ללא מנוי חופשי סמסטריאלי/שנתי) מקבלים הנחה של 33% על הטענת כסף לכרטיס (ערך צבור). בכל נסיעה, עלות הנסיעה תרד מהסכום הצבור בכרטיס.
  • בהטענת הרב-קו באופן מקוון (דרך אתר/יישומון רב-קו אונליין והופאון) יש להטעין את הכרטיס ב-30 ש"ח לפחות. בהטענה בעמדות שירות "על הקו" אין חובת הטענת כסף על הכרטיס.
מנוי סטודנטיאלי חופשי סמסטריאלי:
  • סטודנטים/ות זכאים/ות להנחה של 45% על מנויי "חופשי-חודשי" (ארצי, אזור 1, או משולב רכבת) אם הם רוכשים מראש מנוי למשך הסמסטר כולו.
  • למי שרכש מנוי זה, ניתן פרופיל "סטודנט מורחב" לתקופת הסמסטר. הסטודנט יכול לנסוע באופן חופשי (נסיעות שתואמות את המנוי שרכש), ובנוסף יקבל הנחה של 50% בהטענת כסף לכרטיס (ערך צבור), המשמש לתשלום על נסיעה בודדת.
  • מנוי סטודנט סמסטריאלי תקף לסמסטר אחד בלבד. כלומר, לאחר תום הסמסטר במידה ורוצים להמשיך ליהנות מנסיעות חופשיות גם בסמסטר ב' העוקב, יש לרכוש חוזה סמסטריאלי לסמסטר ב'.
מנוי סטודנטיאלי חופשי שנתי:
  • סטודנטים/ות זכאים/ות להנחה של 50% על מנויי "חופשי-חודשי" (ארצי, אזור 1, או משולב רכבת) אם הם רוכשים מראש מנוי למשך השנה כולה.
  • למי שרכש מנוי זה ניתן פרופיל "סטודנט מורחב" לתקופת החוזה. הסטודנט יכול לנסוע באופן חופשי (נסיעות שתואמות את המנוי שרכש) ובנוסף יקבל הנחה של 50% בהטענת כסף לכרטיס (ערך צבור), המשמש לנסיעה בודדת.

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
איך הנסיעה? אוטובוסים? רכבות? ודרך איפה?
אם את נוסעת באוטובוסים בלבד, ולא ברכבות לכאורה חופשי ארצי. חודשי 225. סמסטריאלי 675 שנתי 1350.
אם זה כולל רכבות זה הרבה יותר.

ואם יש לך טלפון חכם, פשוט תשלמי באפליקציה, והוא יחשבן את הדרך המשתלמת.
תודה על התגובה
נסיעה גם ברכבות אז מה המחיר של החופשי ארצי שנתי?

ולא ברוך ה' אין לי סמארטפון אז אני משלמת ברב קו

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
תודה על התגובה
נסיעה גם ברכבות אז מה המחיר של החופשי ארצי שנתי?

ולא ברוך ה' אין לי סמארטפון אז אני משלמת ברב קו
610.
(אא"כ תעשי קומבינה לשלם 255. ולהחליף ארבע או חמש רכבות, שלא תהיה נסיעה מעל 40 ק"מ ברכבת. סיוט.)

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
610.
(אא"כ תעשי קומבינה לשלם 255. ולהחליף ארבע או חמש רכבות, שלא תהיה נסיעה מעל 40 ק"מ ברכבת. סיוט.)
זה לא יעזור, החשבון הוא לפי המרחק הכולל בין תחנת העלייה הראשונה לתחנת הירידה האחרונה. החלפת רכבות ונסיעה של פחות מ-40 ק"מ בכל פעם לא תוריד את המחיר ורק תעייף אתכם

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
כולל לנסוע לעפולה וכו'....
לא נשמע לי
1658747871216.png

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
זה לא יעזור, החשבון הוא לפי המרחק הכולל בין תחנת העלייה הראשונה לתחנת הירידה האחרונה. החלפת רכבות ונסיעה של פחות מ-40 ק"מ בכל פעם לא תוריד את המחיר ורק תעייף אתכם
אני גם חשבתי כך. אבל אין הוכחה. לא מדובר על תחנת עליה כי מדובר על חופשי חודשי ולא יומי.
עלייה של איזה יום?
ההסבר שלהם לתושבי אילת שהם יכולים ליסוע רק דרך באר שבע, מוכיח שהגבלת הנסיעה היא לפי אותה נסיעה.

עכשיו אני רואה שגם לגבי החופשי יומי, המחשבון מחשבן כך. מענין.
1658748596702.png

נערך לאחרונה ב:

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אני גם חשבתי כך. אבל אין הוכחה. לא מדובר על תחנת עליה כי מדובר על חופשי חודשי ולא יומי.
עלייה של איזה יום?
ההסבר שלהם לתושבי אילת שהם יכולים ליסוע רק דרך באר שבע, מוכיח שהגבלת הנסיעה היא לפי אותה נסיעה.
שאלתי עכשיו ב- *8787 ואמרו לי שזה מחושב לפי כלל הנסיעות ולא לפי נסיעה בודדת בכל פעם

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
שאלתי עכשיו ב- *8787 ואמרו לי שזה מחושב לפי כלל הנסיעות ולא לפי נסיעה בודדת בכל פעם
לא ראיה גדולה.אין סיבה שהם ידעו יותר טובים מאיתנו, הם בודקים באותו מקום, מדובר סך הכל בטלפניות.

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
עכשיו אני רואה שגם לגבי החופשי יומי, המחשבון מחשבן כך. מענין.
1658748596702.png
שוב יש להם סתירה בין המחשבון לבין הכתוב.
לכאורה פה
1658751574742.png

.
לפי מה שמופיע במחשבון, מי שקונה חופשי יומי של 15 ק"מ בסכום של 12.5,יכול לנסוע ממודיעין עילית, לעצור בדרך בבית חורון, להמשיך לירושלים, וכך גם בחזור.

קבצים מצורפים

• 1658752297861.png
    1658752297861.png
    KB 80.1 · צפיות: 26
נערך לאחרונה ב:

הללו

משתמש מקצוען
שוב יש להם סתירה בין המחשבון לבין הכתוב.
לכאורה פה
צפה בקובץ המצורף 1172893
.
לפי מה שמופיע במחשבון, מי שקונה חופשי יומי של 15 ק"מ בסכום של 12.5,יכול לנסוע ממודיעין עילית, לעצור בדרך בבית חורון, להמשיך לירושלים, וכך גם בחזור.
אפשר לעלות על האוטובוס במודיעין עילית, ובבית חורון לתקף שוב.
מי אמר שחייבים לרדת מהאוטובוס?

להקליד

משתמש פעיל
איך בדיוק יחשבו את המרחקים האלו
ואיך ידעו על כל אחד מאיפה לאיפה הוא נסע עם החופשי יומי הזה
או עם החופשי חודשי
איזה מכשיר יבדוק את המרחק בין המקומות הכי רחוקים שנסעו עם הכרטיס הזה במשך התקופה
נשמע מוזר..........

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה