אז עכשיו השאלה יורדת מהפרק...והאם מישהו עשה חשבון של כל ההנחות איזה חברה הכי זולה?
כי פזגז פתחו כעת במבצע שובר שוק: 7% הנחה ללא הגבלה! על כל החשבון! ללא התחייבות!
ההנחה הגדולה ביותר בשוק...
אז עכשיו השאלה יורדת מהפרק...והאם מישהו עשה חשבון של כל ההנחות איזה חברה הכי זולה?
כתוב כאן באשכול את התשובות.איך אני יודעת אם יש לי מונה חכם?
אפשר להתקשר לחברת החשמל.איך אני יודעת אם יש לי מונה חכם?
כמו"כ ניתן לבדוק בחשבונית אם כתוב "מרחוק" הכוונה למונה חכם אם כתוב "רגילה" יש לכם מונה רגיל ולא חכםאיך אני יודעת אם יש לי מונה חכם?
אין קשר בין המחיר שעלה לבין גובה ההנחה.עובדים על כל המדינה בעיניים...
מעלים את מחירי החשמל בעשרות אחוזים, ואז עושים הנחה שוברת שוק של 7 או 8 או 9 אחוז.
גאונות...
זה אמור לקרות לפי הרפורמה החדשה לא לפני הרבעון השלישי כלומר ספטמבר בערךשמעתי שיהיה אפשר להצטרף גם בלי מונה חכם
ראיתי שיש הנחות יותר גדולות מ 7%זה אמור לקרות לפי הרפורמה החדשה לא לפני הרבעון השלישי כלומר ספטמבר בערך
וזה רק אם הכל יתנהל כמתוכנן....
אבל לא שווה לסמוך על זה כי עד שזה יקרה כנראה כבר ניתן יהיה לכסות את העלות של המונה
איפה?ראיתי שיש הנחות יותר גדולות מ 7%
תוך כמה זמן הם מעבירים?למי שמעונין בסלקום פתחו עכשיו 3 מסלולים לבחירה והיתרון זה שלקוחות שצורכים הרבה חשמל בשעות היום או הלילה יכולים לקבל הנחות ממש גדולות עד 20% הנחה קבועה אני מצרף פה את המסלולים שלהם
צפה בקובץ המצורף 1559650
אני כבר שם בחברה מעל שנה ואני ממש מרוצה.
המעבר כמובן בחינם וללא התחיבות.
אצל כל החברות הניוד אותו תהליך דהיינו שוטף +30 לבעלי מונה חכם ,ולמי שאין לו מונה חכם שוטף + 60 יום בערך,תוך כמה זמן הם מעבירים?
@פזגז חשמל יש הנחה יותר גדולה ללקוח עסקי?אצל כל החברות הניוד אותו תהליך דהיינו שוטף +30 לבעלי מונה חכם ,ולמי שאין לו מונה חכם שוטף + 60 יום בערך,
שימו לב ! שההנחות של השעות המשתנות הם לכל היותר20% ל 9 שעות, עכשיו כאשר יש לך הנחה לכל 24 שעות 7 % זה יוצא כמעט אותו דבר בחשבון ממתמטי , ההבדל שזה בלי לחץ בכל יום, האם ההנחה כבר בתוקף וכדאי להפעיל את המזגן או לא.
יש הנחה יותר גדולה ללקוח עסקי?
בשלב זה כלל התכניות מוצעות רק ללקוחות פרטיים - ביתייש הנחה יותר גדולה ללקוח עסקי?
אפשר בפרטי?בשלב זה כלל התכניות מוצעות רק ללקוחות פרטיים - ביתי
תירשם לאחד החברות ותדרוש בעת הרישום שידאגו לטפל בבעיה, אם יש להם איזשהו אפשרות הם יעשו את זהחברת החשמל היו אצלי, ואמרו שלא ניתן להחליף למונה חכם. עקב בעית קליטה, המונה נימצא בקומה מינוס 1ומאוחרי דלת אטומה לאש. יש מה לעשות בענין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: