יש לי רכב אבל לא יוצא לי כזה הרבה לנסוע עם תינוקחבל להתוכח לא ניסית אז אף פעם לא תדעי
זה פשוט נח ברמות למי שיש רכב
וגם למי שלא..
יש לי רכב אבל לא יוצא לי כזה הרבה לנסוע עם תינוקחבל להתוכח לא ניסית אז אף פעם לא תדעי
זה פשוט נח ברמות למי שיש רכב
וגם למי שלא..
ודאי. לא נראה לי שיש מישהו שמחזיק דונה בתור עגלה יחידה.לא חייב להיות באותו גודל של בוגבו רק הרעיון כשהגלגל עם אויר הוא נוסע יותר טוב כנ"ל במדרגות
בקיצור לא ממליץ כעגלה היחידה היא טובה כעגלה שנייה לנסיעות וכדו'
לא אזל פשוט עוד לא הגיע לארץכבר אזל מהמלאי באתר.
הבוקר כן היה באתרלא אזל פשוט עוד לא הגיע לארץ
הייתי שם שבוע שעבר ואמרו לי שאמור להיגע בסביבות עוד חודש
לדעתי בגיל חצי שנה ממש לא נח להם להיות בזה הרבה זמןיש לי דונה כבר ילד שני
לומר שזה הכרחי? לדעתי לא ממש
אם יש מתאמים לסלקל לא רואה הבדל גדול
כשהם עוד קטנטנים ספציפית לי מאוד מציק שפותחים אותה כשהתינוק ישן זה בצורה מאוד אגרסיבית שמעירה ומבהילה אותו ;(
אני לאחרונה כבר מעבירה בעדינות לאמבטיה ומשאירה את הדונה ברכב כל הזמן.
מאמינה שבגיל 4-5 חו׳ בערך אשתמש יותר
מה שכן הכרחי וכדאי לדעתי זה האיזופיקס
ממש נח להניח בלי להסתרבל עם החגורה
וגם הרבה יותר בטיחותי
מה זה איזופיקס?מה שכן הכרחי וכדאי לדעתי זה האיזופיקס
זה רק ליציאה מהרכב קניות וכאלה, לא מידי הרבה זמן ושלי לא כ"כ שמנים כך שזה עדיין ממש בסדר. אבל בגיל שנה סיימתי עם זה.לדעתי בגיל חצי שנה ממש לא נח להם להיות בזה הרבה זמן
ובאמת לי יש מתאמים לסלקל ולא רואה כזה הבדל לדונה
אפשר לפתוח את זה מאוד בעדינות, הרבה יותר עדין מלהעביר לעגלה אחרת.יש לי דונה כבר ילד שני
לומר שזה הכרחי? לדעתי לא ממש
אם יש מתאמים לסלקל לא רואה הבדל גדול
כשהם עוד קטנטנים ספציפית לי מאוד מציק שפותחים אותה כשהתינוק ישן זה בצורה מאוד אגרסיבית שמעירה ומבהילה אותו ;(
אני לאחרונה כבר מעבירה בעדינות לאמבטיה ומשאירה את הדונה ברכב כל הזמן.
מאמינה שבגיל 4-5 חו׳ בערך אשתמש יותר
מה שכן הכרחי וכדאי לדעתי זה האיזופיקס
ממש נח להניח בלי להסתרבל עם החגורה
וגם הרבה יותר בטיחותי
בסיס שמתחבר לחיבור איזופיקס ברכב ללא צורך בחגורהמה זה איזופיקס?
דונה?? זו בכלל לא עגלה. זה סלקל עם גלגלים נפתחים.באופן כללי הייתי שמחה לשמוע המלצות על העגלה (הרגילה) ממי שכבר מכירה
האם היא מומלצת בתור עגלה יחידה?
אם את מדברת על דונה, אז זה יכול להיות עגלה יחידה רק לתינוק שמתמש בעגלה בנסיעות בלבדבאופן כללי הייתי שמחה לשמוע המלצות על העגלה (הרגילה) ממי שכבר מכירה
האם היא מומלצת בתור עגלה יחידה?
אני אבל אתם צודקים לרוב היא בידייםודאי. לא נראה לי שיש מישהו שמחזיק דונה בתור עגלה יחידה.
כל כמה שעות הקישור משתנה, פעם אין במלאי ופעם יש,
ממש יקר!!!כאן יש מישהו שמוכרת עגלת דונה X
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: