עגלות מהדלת האחורית של האוטובוס

מתחברת

משתמש פעיל
סוף סוף חוק המתחשב בנשים הצעירות ומאפשר להן לא לקפל את העגלה (חוק של שנתים
בערך?) אני בעד!!!
אבל האם הנשים הללו שמות לב לקושי של אנשים אחרים- מבוגרים יותר ומבוגרים פחות המנסים לפלס להם דרך ,לדלג על המהמורות, ולהגיע למקומות הפנויים שבסוף?
מה את עושה כאשר את חוסמת מעבר ואנשים נתקעים בצפיפות בהתחלה... מתנצלת? מתאמצת להצמיד את העגלה? מאפשרת? או מתעלמת, אני מחכה לעליהום... למילים צדקניות,
מה שתגידו... אבל אם בזכות זה תהיה יותר התחשבות ומחשבה- עשיתי משהו..
מה דעתכן?

נתין

משתמש פעיל
החוק היטיב עם קבוצה אחת ופגע באחרות, האוטובוסים חסומים, (השבוע ראיתי איך אדם קטוע רגל רח"ל לא הצליח לצאת בתחנה כי היתה עגלה לפניו, והוא נשאר באוטובוס עד התחנה הבאה במרחק גדול.)

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני באמת לא מבינה מה הבעיה לקפל כשעמוס?!
שכחנו מה היה לפני החוק? כולן קיפלו והתקמצנו על התשלום...

ולגבי קטוע הרגל למה לא עזרתם לו וביקשתם מהנהג להמתין? זו חובתו!

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
היה פה פעם אשכול גדול וטעון על נושא זה

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אני בכיף מוכנה לקפל, אם הנהג יחכה שניה אחת ויתן לי את הזמן להתמקם.
כי לעמוד באוטובוס נוסע בדהרה, בלי להיתמך בכלום, להחזיק ביד אחת תינוק רך על הידים, וביד השניה לקפל עגלה, זו סכנת נפשות כפשוטו.
והיות שנהגים לא נוטים להמתין שניה מיותרת, אז פשוט - - -
אין מצב לקפל.

מבריק

משתמש רשום
כמו בכל תחום צריך עיניים ולב לראות מה קורה לאנשים סביבך, ולהתנהג ברגישות.
אבל אותי מעצבן, חוסר הסובלנות של הנוסעים האחרים בנושא העגלות.
עלית עם עגלה? - את המעצבנת של האוטובוס. שחוטפת מבטים או אמירות על נפח המקום שאת תופסת,
ובכלל למה לא חיכית לאוטובוס הבא? - בזמן עמוווס כשהאוטובוס הבא יהיה אותו דבר..
ברור שזה מעמיס על האוטובוס. - עצם העגלות. לא כ"כ ברור שדווקא אי הקיפול שלהן, כי הזמן שלוקח לקפל, ולפתוח והבלאגן מסביב לזה, לפעמים עוד יותר העמיסו על האזור ההוא. (והעגלה שלי - מאונטין באגי לדוג' בכלל רק נשכבת, ולא תופסת פחות נפח..)
אבל התינוקות ב"ה הם חלק מהחיים של כולנו. וההתנייידות אתם היא חלק מהמציאות שלנו.
וכמו שביום גשם כולנו מצטופפים על המדרכות עם המטריות ולא עולה בדעת מי להתעצבן על מי שיש לו מטריה, כך אמורה להיות גם ההתהגות מול עגלות.

חפציבה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היה פה פעם אשכול עם עשרות עמודים בנושא...
כל אחד הגיב מהצד שלו וזה לא נגמר

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אומרים שבאנגליה אסור להעלות יותר מעגלה אחת לאוטובוס, ויהי מה.
למה לא להגביל נניח ל-5 עגלות? יש איזו מסה קריטית של 10 עגלות שהאוטובוס נסתם לחלוטין, במחילה מבעלות העגלות.

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה לא ממש יעיל להגביל לפי כמות עגלות, כי כל עגלה תופסת נפח שונה. ומה תעשו למשל עם עגלת תאומים??

כאמא לתאומים מתוקים, אני כמעט לא נוסעת באוטובוסים (בבני ברק זה אפשרי) רק בגלל שלא נעים לי להיות זו שחוסמת את כל האוטובוס ואת הדלת האחורית. ולא, אין לי אפשרות לקפל - אני הרי לא יכולה לעמוד עם 2 תינוקות על הידיים....

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שכל אותן שלא מוכנות לקפל תסתכלנה פעם איך זה נראה:
אוטובוס אקורדיון,
קדמת האוטובוס עמוסה:
ילדים קטנים, נשים מבוגרות, נשים בהריון, וסתם אנשים שגם להם מותר לשבת....
איזור הדלת האמצעית עמוס בעגלות,
וכל החלק האחורי ריק לגמרי...
ואם את מעיזה לנסות להזיז את העגלה של יורש העצר כדי לעבור....

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
לפני שאתם צועקים על מי שלא מקפל
רק קחו בחשבון שבהרבה עגלות לא יעזור לקפל, כי העגלה תופסת את אותו שטח בדיוק כשהיא מקופלת

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
היום יש הרבה אוטובוסים שאפשר לשלם מאחורה, וזה הפתרון כנראה

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י איש שמח;2313640:
אומרים שבאנגליה אסור להעלות יותר מעגלה אחת לאוטובוס, ויהי מה.
למה לא להגביל נניח ל-5 עגלות? יש איזו מסה קריטית של 10 עגלות שהאוטובוס נסתם לחלוטין, במחילה מבעלות העגלות.

מספיק שתי עגלות תאומים כדי לחסום את האוטובוס...

ולעניין התינוקות:
גם לנו, האמהות שנשארו זנוחות ואומללות וקופאות מקור בתחנה בגבעת משה/גולדה, יש תינוקות בבית.
ולמה נשארנו בתחנה, כי אשה אחת או שתיים עלו עם עגלות ענק בתחילת המסלול (אגב, למה לא לקחת טיולונים מתקפלים בשעות העומס?) ובגללן עשרות אנשים נשארו בתחנות לכל אורך הקו, למרות שהיה מקום בחלק האחורי של האוטובוס, כי העגלה חסמה כל אפשרות לעלות מהדלת האחורית או לעבור לחלק האחורי.

זה קורה כל יום בשעות אחה"צ, בקווים שנוסעים בכביש רמות. הדוחס בקווים האלו הוא לא אנושי, וחלק גדול ממנו, לצערי, הוא בגלל עגלות התאומים.

מי קבע שדמן של מעוגלות-התאומים סמוק יותר מדמן של המחכות בתחנות, למה תינוקותיהן הרובצים להם בנוחות בסמיטריילר המלכותית תוצרת עוג מלך הבשן קודמים לכל התינוקות האחרים שמחכים בבית לאמא, ואיזה הגיון יש בכך שעגלה אחת (שאפילו לא שילמו עליה) תתפוס מקום של חמש-שש אנשים ונשים שיכלו לעלות לאוטובוס?

לו היה החוק בידי, היה נאסר לחלוטין לעלות עם עגלות פתוחות לאוטובוס בשעות העומס. (עגלה סגורה שנשארת באותה גודל לאחר הקיפול, דינה כפתוחה).

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
באוזני שמעתי יותר מאישהאחת טוענת שאפשר היום לקנות עגלות מסורבלות, כי לא צריך לקפל באוטובוס....

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מי קבע שדמן של מעוגלות-התאומים סמוק יותר מדמן של המחכות בתחנות, למה תינוקותיהן הרובצים להם בנוחות בסמיטריילר המלכותית תוצרת עוג מלך הבשן

אני מוחה על התיאורים!! יש לי את עגלת התאומים הכי קומפקטית שיש, ועדיין היא תופסת מקום כפול, האם אני אמורה לא לנסוע באוטובוס לעולם? (שזה בערך מה שאני עושה בפועל...)

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
כמי שנוסעת הרבה בתח"צ אני ממש מזועזעת פעם אחר פעם מחוסר הרגישות וההתחשבות של בעלי/ות עגלה, ובמיוחד אם היא גדולה.

כשאתן עולות לאוטובוס בינעירוני אתן יפה מאוד מסתדרות עם קיפול העגלה, ואפילו לא מהססות לשים אותה בערימה עם עוד עגלות אחרות ומזוודות.

למה באוטובוס עירוני העגלה שלכן צריכה לגרום צער, עגמת נפש, הפסד זמן וממון מאנשים אחרים שנוסעים איתכן, שלא לדבר על עגלות ריקות!!!!! שעומדות וחוסמות את כל האוטובוס, ואם קניתן עגלה שמתקפלת גדול אני אשמה?
הועילו נא לערום את כל הכבודה של העגלות הענקיות חסרות הפרופורציה לערימה אחת כך שלא כל האוטובוס יצטרך לעמוד דום.
כמה פעמים כשניסיתי להעיר בעדינות לסגור את העגלה (כן ואל תגידו לי ילד על הידיים,ישבו שם שני בני הזוג בניחותא וכל החלק האחורי באוטובוס היה ריק לחלוטין, ואנשים נשארו בתחנה מחוסר מקום) הסתכלו עלי כאילו אני יורדת לחייהם, או איזה אנטישמית שאני נגד ילודה.
במחילה, מי שחס על עגלת ה-5,000 ש"ח שלו שיקנה עגלת נסיעות מתחשבת יותר.

ושלא תתבלבלו גם לי ב"ה יש ילדים קטנים ומשתמשת בעגלות.
קודם כל- קניתי עגלה קטנה.
אם הילד ישן אני מנסה לראות אם יש מקום להשאיר את העגלה פתוחה כדי לא להעיר אותו, וממקמת את העגלה במקום שלא יפריע. ואם אין מקום אני מעירה אותו.
ואם הילד ער- אני נוטלת אותו בידי הענוגות ומקפלת את העגלה, ולא תאמינו- אני לפעמים נעזרת בסביבה שיחזיקו אותו רגע עד שאתארגן.

וסליחה שאני בוטה.

חולי

משתמש סופר מקצוען
למה רק עגלות עם ילדים חמודים אשמים? אני ראיתי פעמים רבות שהאוטובוס נחסם ע"י עגלות קניות, קניות של אנשים, מזוודות של בחורי ישיבה חיילים וכו...
אתם מוזמנים לבוא אלינו לבני ברק בשעות העומס, מקפלים עגלות, שמים עגלות אחד מעל השני והעיקר מצטופפים שיהיה לכלום מקום.
לא אשמים העגלות, אלא צריך לפקוח עיניים ולשים יותר לב!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה