נכתב ע"י מרימית;1166240:על איזו עגלה, סטנדרטית, הייתן ממליצו. עגלה לילד ראשון...
נוחה לא מדי כבדה, יציבה ומחזיקה מעמד....
נכתב ע"י רעמית;1166250:במחיר הרגיל, עגלה קלאסית וטובה מאוד....... בטח כבר ראית ברחוב........ בייבי ג'וגר
ה4 גלגלים עולה רק 100 ש"ח יותר.נכתב ע"י מרימית;1166321:הבנתי שאפשר לקנות אמבטיה תואמת אבל היא מאד צרה, נכון?
כל הדגמים של בייבי ג'וגר חזקים?
הייתי מעדיפה עם 4 גלגלים ולא 3 שזה לא יציב...
נכתב ע"י אפרתה;1166332:תפתחי אשכולות קודמים ותחפשי חווד על כל העגלות האלה.
הבייביגוגר- למי שאוהב. אני אישית חושבת שהיא גדולה ומכוערת, ענין של טעם. וכן לא עובדת באוטובוס שזה חיסרון לדעתי. תבדקי גם לגבי הריפוד- כמה הוא כביס ועמיד.
אני כן חושבת שאם את רוצה להשקיע תלכי על חברות איכותיות ולא על מותגים. פג, אינגליזינה וכו' הן חברות עם נסיון של שנים. אם לא- אז תשקיעי פחות ותשיגי בייביגוגר בזול מיבוא או משהו.
אני קניתי אותה דוקא בגלל שהיא הכי עובדת באוטובוסים...נכתב ע"י מרימית;1166338:מה זה אומר לא עובדת באוטובוס?
אז זה באמת תלוי מה חשוב לך.נכתב ע"י אפרתה;1166352:עוברת... כשהיא פתוחה היא לא עוברת. הפג פליקו עוברת וזה מבחינתי מעלה גדולה מאוד.
נכתב ע"י הלו קיטי;1166349:יש כל כך הרבה סוגים ומינים של עגלות
אבל אין עגלה מושלמת. בכל עגלה יש חיסרון של גודל/משקל/צר/רחב/יציב/נח/מחיר/קיפול ועוד
תחשבי מה חשוב לך ומה לא נחשב אצלך כחיסרון ולפי זה תחליטי
לי למשל יש בוגבו בי. היה לי חשוב עגלה קומפקטית וקלה. היא נוחה מאד ואני נהנית ממנה החיסרון שלה שאין לה אמבטיה. לי אישית זה לא מפריע כי לא רואה צורך באמבטיה.
נראה לי שהבנת אותי...
הרבה הצלחות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: