עגלה - על מה אתם ממליצים?

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
סליחה שאני קופצת,
אבל מה דעתכם על הבייטקס?
ממש כמו הבייבי גו'גר רק יותר יפה ויותר זולה
איך האחריות שלה??

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
המאמס אנד פאפס
מה עושים עם אחריות אחרי שנה????
היא מתקפלת עם יד אחת?

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
נכתב ע"י YG&K;1166986:
היא מתקפלת מאד בקלות במשיכה אחת ואין צורך לפרק את השלדה מהאמבטיה , והמטיולון
זה מתקפל ביחד
האחריות אני חשובת לשנה ,והן מגיעים עד בית הלקוח שזה פשוט כיף

חידשת לי! עד היום הייתי מפרקת את האמבט של הסולה כשרציתי לקפל אותה. כעת ניסיתי לקפל בלי לפרק ואכן היא מתקפלת, אבל תופסת יותר מקום. בקיצור, כשיש מקום בפגאז' אפשר לקפל בלי לפרק.

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י תמי ק;1166990:
המאמס אנד פאפס
מה עושים עם אחריות אחרי שנה????
היא מתקפלת עם יד אחת?
אין לי מושג מה עושים עם אחריות אחרי שנה , כנראה שצריך לשלם כסף על טכנאי או משהו
השרות שלהם מצוין והם מאד גמישים , כך שתמיד הן\ם באים לקראת
תראי זה עגלה מאאאד חשזקה , אני חשובת שהיא מחזיקה מעמד עד שנמאס לך ממנה ( ואפילו יותר)
היא לא מתקפלת ביד אחת צריך 2 ידים

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י ארבע;1166992:
חידשת לי! עד היום הייתי מפרקת את האמבט של הסולה כשרציתי לקפל אותה. כעת ניסיתי לקפל בלי לפרק ואכן היא מתקפלת, אבל תופסת יותר מקום. בקיצור, כשיש מקום בפגאז' אפשר לקפל בלי לפרק.
בכיף
אני אף פעם לא מפרקת את העגלה. אולי רק שיש עומס מאד גדול בימי שישי 0 בכל אופן בעלי מטפל בפרטים האלה :))

צילה

משתמש רשום
אגב, היום בארה"ב שיא האפנה בעגלות : בוגבו בי עם שק שינה
מאד מומלצת ומאד מרוצים ממנה

מרגלית10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בקשר ליבוא מחול - לא להתחיל עם זה! רק אם יש לך מישהו שמגיע עם תינוק ויכול לשים אותו בעגלה!!
בעלי עשה טובה למישהו והביא מחול עגלת בוגבו משומשת למעלה משנה והוא לגמרי מסובך עם זה, הם החליטו קודם שזה חדש והיו צריכים להוכיח להם שלא, אח"כ כשהיו הוכחות ברורות, לא היתה להם ברירה מלהשלים עם העובדה שזה אכן משומש ואז הם החליטו שעגלה יד שניה במצב כזה אמורה לעלות כ - 500 דולר ולפי זה הם נתנו לבעלי קנס על העברת דבר שאינו חוקי וזאת בנוסף למע"מ שהטילו עליו, בעלי לא לקח את זה ולא הסכים לשלם וזה כבר מסובך שם כמה שבועות עם שיחות הלוך וחזור, כך שלא כדאי להתחיל איתם.

ולגבי ההמלצה שלי על עגלה - מבחינתי אין על המאונטן באגי בכל הצורות, הדגם הקלאסי עם ה - 3 גלגלים באה עם אמבטיה, והיא נוחה, קומפקטית, נוסעת טוב וחזקה.
עדין לא מצאתי אחת שיש לה את העגלה הזאת ואינה מרוצה.
אם אתם יכולים להשיג יצא עכשיו דגם חדש - 4 גלגלים שהעגלה עצמה היא גם עגלת שכיבה והופכת לישיבה - היא פשוט מדהימה ונוחה! וגם יחסית לא יקרה, אחותי קיבלה את זה ללידה ראשונה והיא מרוצה מאוד!! (שוב, גיסה הביאה לה מחול עם תינוק בתוכו, וכך זה עבר בשלום)

sunshine

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מקלארן xlr או xt
קניתי ביד 2 בחצי מחיר, והיא מעולה! מתאימה מגיל 0, מתקפלת בקלות, שילדה חזקה שמצליחה לשרוד את המדרגות של רמות, מגיעה עם אביזרים (כיסוי ניילון, שק שינה לרגליים וכו'), ועוד יתרון עצום (עבורי)- היא עולה מדרגות מקדימה (אם את מבינה למה הכוונה), וכשיש הרבה מדרגות זה משמעותי מאוד.
חסרון אחד ויחיד- הידיות מתקלפות, אבל אפשר לצפות אותן.

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אין לי גישה לאתר של ברייטקס מישהי יכולה לבדוק מה קורה באמת בענין אחריות

מתילדה10

משתמש רשום
הבוגבי בי היא מאוד שברירית, החלקים שלה נשברים מאוד מהר

וצריך להתנהג איתה בעדינות מרובה.

sari93

משתמש צעיר
מסכימה עם כל ההמלצות פה על סולה של מאמאס אנד פאפאס
אבל חשוב מאד לשים לב לחיסרון אחד רציני שלה:
הגגון לא מספיק ארוך!
בקיץ הרגליים של הילד ממש חשופות לשמש!

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י sari93;1167279:
מסכימה עם כל ההמלצות פה על סולה של מאמאס אנד פאפאס
אבל חשוב מאד לשים לב לחיסרון אחד רציני שלה:
הגגון לא מספיק ארוך!
בקיץ הרגליים של הילד ממש חשופות לשמש!

לזה התכוונתי שכדאי לקחת את הטיולון של האורבו, הגגון שלו מצל קצת יותר.

בכל מקרה כשילד יושב זה מעולה, ותינוק שלא יודע לשבת הוא בד"כ עדיין באמבטיה, מדובר רק על תינוק גדול שכבר משתמש בטיולון ורוצים להשכיב אותו בעגלה לישון , וגם אז אפשר לפתור את זה כשהופכים את הטיולון עם הפנים לאמא, פעולה פשוטה וקלה.

העגלה מקסימה! יש לי אותה שנה + ויש לי רק דברים טובים להגיד עליה! ב"ה

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י sunshine;1168399:
אה, כן? איפה?

בכל חנות למוצרי תינוקות.
מחיר כ40-50 ש"ח לזוג.

זה כעין "שרוול" עם רוכסן המתלבש על הידיות.
- מגן על הידית
- נשלף בקלות לכביסה

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש לכם מושג איפה הכי זול לקנות את הבייבי ג'וגר 4 גלגלים?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ד"א, יש לי שתי חברות שיש להן מאמאס אנד פאפאס, אחת עם דגם סולה, ואחת עם דגם אורבו, לשתיהן (אומנם בתוך האחריות) נשר גלגל.... ולשתיהן אלו ילדיהן הראשונים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה