נכתב ע"י נ פלוס;1166633:אף אחת לא ממליצה על בוגבו בי?
נכתב ע"י נ פלוס;1166633:אף אחת לא ממליצה על בוגבו בי?
נכתב ע"י GRN;1166592:תכל'ס בייבי ג'וגר רצה בשוק לא בגלל שהיא מותג אלא בגלל שהיא מאוד מאוד פרקטית. אכן עדיף את העגלה עם 4 הגלגלים, שוב - מטעמי פרקטיות.
בנוסף יש לעגלה הזאת אחריות לכל החיים וזה גם אומר שאם השלדה נשברה את מקבלת חדשה לגמרי (אחותי קיבלה).
אין לי אותה אבל היא תמיד באופציה מבחינתי.
אגב, אני עצמי (עדיין) מתלבטת על עגלה, ואם לא בייבי ג'וגר אז הייתי דווקא הולכת על מקלרן או מאמס אנד פאפס. את פג לא הייתי קונה שוב.
נכתב ע"י מרימית;1166652:מה המחיר שלה?
היא נראית שברירית... לא?
נכתב ע"י SSL;1166675:בחו"ל...
יוצא בערך 2200
נכתב ע"י michal;1166722:ומה עם מיסים?
השלדה לא שבירה, ממש לא, היא יחסית מהשלדות החזקות, אבל לא חזקה כמו הפג. לכן מציינים שאפילו שהיא לא חזקה כמו הפג יש לך בכל אופן אחריות לכל החיים, כך שלמעשה זה לא מאוד משנה.נכתב ע"י מרימית;1166658:למה כולן כותבות על החלפת השלד? הוא כל כך שביר? זה שווה את הבלבול ראש של התיקון וכו'? אני רוצה עגלה שתהיה אצלי ולא כל שני וחמישי בתיקון.
נכתב ע"י SSL;1166675:בחו"ל...
יוצא בערך 2200
נכתב ע"י sm05276;1166812:בת דודה שלי קנתה בחו"ל את העגלה הזו, מה שקרה, שכשהייתה צריכה תיקון כלשהו, אף מקום לא היה מוכן לתת לה אחריות על כך, והם היו צריכים לייבא חלק מסוים מחו"ל ולנסות להרכיב בעצמם....
בפריש לתינוק בבני ברק היא עולה 2900 השק שינה הוא 600 ש"ח למי שמעוניינת
נכתב ע"י YG&K;1166935:(אני לא חושבת שצריך להשקיע כ"כ הרבה כסף בעגלה בגלל שהיא מותג )
היא מתקפלת מאד בקלות במשיכה אחת ואין צורך לפרק את השלדה מהאמבטיה , והמטיולוןנכתב ע"י תמי ק;1166977:אם את רוצה אמבטיה- אני ממליצה בחום על מאמס אנד פאפס.
יפה, חזקה, נוחה, קלה מאד לניקוי, משקל נמוך יחסית לעגלות אמבטיה, עולה בקלות מדרגות, החלק של הטיולון מגיע במצבים משכיבה ועד ישיבה - בשונה מרוב העגלות שהטיולון הוא מעין סל שהתינוק שוכב באלכסון ואי אפשר לא להושיב ממש ולא להשכיב.
היא גם עוברת באוטובוס..
אם את הולכת עליה אני ממליצה לשלב בין הדגם סולה לדגם אורבו, יש חנויות שמאפשרות, האמבטיה של סולה רחבה יותר והטיולון של אורבו יש לו גגון יותר מוצלח.
איך היא מתקפלת??????
איך האחריות שלה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: