עגלה - על מה אתם ממליצים?

נ פלוס

משתמש מקצוען
אף אחת לא ממליצה על בוגבו בי?

קבצים מצורפים

• BIG-5301221-.jpg
    KB 16.8 · צפיות: 24
  • BIG5301226.jpg
    KB 21 · צפיות: 20

michal

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י נ פלוס;1166633:
אף אחת לא ממליצה על בוגבו בי?

ממליצה מאוד!
עגלה נוחה וקלילה.

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י GRN;1166592:
תכל'ס בייבי ג'וגר רצה בשוק לא בגלל שהיא מותג אלא בגלל שהיא מאוד מאוד פרקטית. אכן עדיף את העגלה עם 4 הגלגלים, שוב - מטעמי פרקטיות.
בנוסף יש לעגלה הזאת אחריות לכל החיים וזה גם אומר שאם השלדה נשברה את מקבלת חדשה לגמרי (אחותי קיבלה).

אין לי אותה אבל היא תמיד באופציה מבחינתי.
אגב, אני עצמי (עדיין) מתלבטת על עגלה, ואם לא בייבי ג'וגר אז הייתי דווקא הולכת על מקלרן או מאמס אנד פאפס. את פג לא הייתי קונה שוב.

למה כולן כותבות על החלפת השלד? הוא כל כך שביר? זה שווה את הבלבול ראש של התיקון וכו'? אני רוצה עגלה שתהיה אצלי ולא כל שני וחמישי בתיקון.

michal

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י מרימית;1166652:
מה המחיר שלה?
היא נראית שברירית... לא?

ממש לא.
לאחותי יש אותה ואני בע"ה גם מתכוונת לרכוש כזאת.
עגלה מעולה! רצה וקלילה.
אני אישית לא אוהבת את העגלות המסורבלות והכבדות.

המחיר שלה באזור של ה3200 ש"ח.
האם משהיא מכירה מקום שמוכרים אותה בזול יותר?

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מהניסיון שלי, עגלות עם גלגלים קטנים נתקעים בכל בליטה במדרכה והגלגלים הגדולים נוסעים יותר חלק.

שבע ווין

משתמש מקצוען
קחי בחשבון כמה נתונים:
- משקל. בהתחלה זה לא כל כך משמעותי אבל הילד גדל... קחי בחשבון שאת מוסיפה לעגלה עוד 9 קילו של הילד ועוד כמה דברים שאת סוחבת איתך, זה משקל מכובד ביותר.
- קיפול. כמה את נוסעת באוטובוסים. תחשבי על כך שלמזוודה הרגילה את מוסיפה תינוק על הידיים, תיק לכל מה שהוא יצטרך בדרך, ועגלה. לא תמיד כיף לעמוד ולהוציא אמבטיות. ואם את גרה בירושלים.... בכלל...
- מקום. לזוגות צעירים לא תמיד יש מקום ביחידה שלהם למרכבה אדירה ;)
- מדרגות - יש או אין? אם יש ,שימי לב שהיא תרוץ טוב במדרגות, יש כאלה שנתקעות.
- מחיר, כמובן...:)
- יציבות.

lizi

משתמש צעיר
לי היה את הבוגבו בי ומכרתי אותה...אני ממש לא נהנתי ממנה, אם את רוצה פירוט אני אפרט...בהצלחה ומזל טוב!

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי למשל יש בוגבו בי. היה לי חשוב עגלה קומפקטית וקלה. היא נוחה מאד ואני נהנית ממנה החיסרון שלה שאין לה אמבטיה. לי אישית זה לא מפריע כי לא רואה צורך באמבטיה.
נראה לי שהבנת אותי...

גם לי יש את הB מאד נוחה, במיוחד אם אתם נוסעים הרבה לשבתות וכו'. עם שק שינה, זה כמעט כמו אמבטיה.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י מרימית;1166658:
למה כולן כותבות על החלפת השלד? הוא כל כך שביר? זה שווה את הבלבול ראש של התיקון וכו'? אני רוצה עגלה שתהיה אצלי ולא כל שני וחמישי בתיקון.
השלדה לא שבירה, ממש לא, היא יחסית מהשלדות החזקות, אבל לא חזקה כמו הפג. לכן מציינים שאפילו שהיא לא חזקה כמו הפג יש לך בכל אופן אחריות לכל החיים, כך שלמעשה זה לא מאוד משנה.

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י SSL;1166675:
בחו"ל...
יוצא בערך 2200

בת דודה שלי קנתה בחו"ל את העגלה הזו, מה שקרה, שכשהייתה צריכה תיקון כלשהו, אף מקום לא היה מוכן לתת לה אחריות על כך, והם היו צריכים לייבא חלק מסוים מחו"ל ולנסות להרכיב בעצמם....
בפריש לתינוק בבני ברק היא עולה 2900 השק שינה הוא 600 ש"ח למי שמעוניינת

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י sm05276;1166812:
בת דודה שלי קנתה בחו"ל את העגלה הזו, מה שקרה, שכשהייתה צריכה תיקון כלשהו, אף מקום לא היה מוכן לתת לה אחריות על כך, והם היו צריכים לייבא חלק מסוים מחו"ל ולנסות להרכיב בעצמם....
בפריש לתינוק בבני ברק היא עולה 2900 השק שינה הוא 600 ש"ח למי שמעוניינת

מאוד מאוד מוזר לי לשמוע את זה,
לבוגאבו יש אחריות בינלאומית
רק צריך לרשום את העגלה באתר שלהם.

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני ממליצה לך מאד! על מאמס & פאפאס
העגלות ממש יפות ,הם מעוצבות יותר מסייבקס
ונוחות עם שרות מדהים עד הבית , העגלה ממש קלה לקיפול , היא גם לא כבידה השלד ממש חזק
יש לך מגוון דגמים וצבעים
אמבטיה + טיולון המחיר ממש לא יקר -בין 2200- 2700 תלוי איפה
(אני לא חושבת שצריך להשקיע כ"כ הרבה כסף בעגלה בגלל שהיא מותג )

תמי ק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אם את רוצה אמבטיה- אני ממליצה בחום על מאמס אנד פאפס.
יפה, חזקה, נוחה, קלה מאד לניקוי, משקל נמוך יחסית לעגלות אמבטיה, עולה בקלות מדרגות, החלק של הטיולון מגיע במצבים משכיבה ועד ישיבה - בשונה מרוב העגלות שהטיולון הוא מעין סל שהתינוק שוכב באלכסון ואי אפשר לא להושיב ממש ולא להשכיב.

היא גם עוברת באוטובוס..
אם את הולכת עליה אני ממליצה לשלב בין הדגם סולה לדגם אורבו, יש חנויות שמאפשרות, האמבטיה של סולה רחבה יותר והטיולון של אורבו יש לו גגון יותר מוצלח.
איך היא מתקפלת??????
איך האחריות שלה??

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י תמי ק;1166977:
אם את רוצה אמבטיה- אני ממליצה בחום על מאמס אנד פאפס.
יפה, חזקה, נוחה, קלה מאד לניקוי, משקל נמוך יחסית לעגלות אמבטיה, עולה בקלות מדרגות, החלק של הטיולון מגיע במצבים משכיבה ועד ישיבה - בשונה מרוב העגלות שהטיולון הוא מעין סל שהתינוק שוכב באלכסון ואי אפשר לא להושיב ממש ולא להשכיב.

היא גם עוברת באוטובוס..
אם את הולכת עליה אני ממליצה לשלב בין הדגם סולה לדגם אורבו, יש חנויות שמאפשרות, האמבטיה של סולה רחבה יותר והטיולון של אורבו יש לו גגון יותר מוצלח.
איך היא מתקפלת??????
איך האחריות שלה??
היא מתקפלת מאד בקלות במשיכה אחת ואין צורך לפרק את השלדה מהאמבטיה , והמטיולון
זה מתקפל ביחד
האחריות אני חשובת לשנה ,והן מגיעים עד בית הלקוח שזה פשוט כיף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה