עגלה - על מה אתם ממליצים?

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
על איזו עגלה, סטנדרטית, הייתן ממליצו. עגלה לילד ראשון...
נוחה לא מדי כבדה, יציבה ומחזיקה מעמד....

רעמית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י מרימית;1166240:
על איזו עגלה, סטנדרטית, הייתן ממליצו. עגלה לילד ראשון...
נוחה לא מדי כבדה, יציבה ומחזיקה מעמד....

במחיר הרגיל, עגלה קלאסית וטובה מאוד....... בטח כבר ראית ברחוב........ בייבי ג'וגר

אפרתה

משתמש מקצוען
אם את לא מחפשת דווקא עגלה ממותגת ועכשוית, אני ממליצה על פג פליקו, יש להם גם עיצובים חדישים וגם את הקודמים- עגלות יפות מאוד, לא כבדות אבל נוחות, מתקפלות בקלות לגודל קטן וחזזזקקקוות. (מנסיון של שנים). יחסית לאיכותיות הן לא יקרות. סביבות 2000 +-.

הר

משתמש מקצוען
אני אוהבת אמבטיה לתינוק קטן
יש לי סייבקס אמבטיה +טיולון, מאוד ממליצה!!
צרה, נוחה, בטיחותית ויפה
מחיר 2300-2500 בערך.

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י רעמית;1166250:
במחיר הרגיל, עגלה קלאסית וטובה מאוד....... בטח כבר ראית ברחוב........ בייבי ג'וגר

הבנתי שאפשר לקנות אמבטיה תואמת אבל היא מאד צרה, נכון?
כל הדגמים של בייבי ג'וגר חזקים?
הייתי מעדיפה עם 4 גלגלים ולא 3 שזה לא יציב...

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י מרימית;1166321:
הבנתי שאפשר לקנות אמבטיה תואמת אבל היא מאד צרה, נכון?
כל הדגמים של בייבי ג'וגר חזקים?
הייתי מעדיפה עם 4 גלגלים ולא 3 שזה לא יציב...
ה4 גלגלים עולה רק 100 ש"ח יותר.

אפרתה

משתמש מקצוען
תפתחי אשכולות קודמים ותחפשי חווד על כל העגלות האלה.
הבייביגוגר- למי שאוהב. אני אישית חושבת שהיא גדולה ומכוערת, ענין של טעם. וכן לא עובדת באוטובוס שזה חיסרון לדעתי. תבדקי גם לגבי הריפוד- כמה הוא כביס ועמיד.

אני כן חושבת שאם את רוצה להשקיע תלכי על חברות איכותיות ולא על מותגים. פג, אינגליזינה וכו' הן חברות עם נסיון של שנים. אם לא- אז תשקיעי פחות ותשיגי בייביגוגר בזול מיבוא או משהו.

מרימית

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אפרתה;1166332:
תפתחי אשכולות קודמים ותחפשי חווד על כל העגלות האלה.
הבייביגוגר- למי שאוהב. אני אישית חושבת שהיא גדולה ומכוערת, ענין של טעם. וכן לא עובדת באוטובוס שזה חיסרון לדעתי. תבדקי גם לגבי הריפוד- כמה הוא כביס ועמיד.

אני כן חושבת שאם את רוצה להשקיע תלכי על חברות איכותיות ולא על מותגים. פג, אינגליזינה וכו' הן חברות עם נסיון של שנים. אם לא- אז תשקיעי פחות ותשיגי בייביגוגר בזול מיבוא או משהו.

מה זה אומר לא עובדת באוטובוס?

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י מרימית;1166338:
מה זה אומר לא עובדת באוטובוס?
אני קניתי אותה דוקא בגלל שהיא הכי עובדת באוטובוסים...

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כל כך הרבה סוגים ומינים של עגלות
אבל אין עגלה מושלמת. בכל עגלה יש חיסרון של גודל/משקל/צר/רחב/יציב/נח/מחיר/קיפול ועוד

תחשבי מה חשוב לך ומה לא נחשב אצלך כחיסרון ולפי זה תחליטי

לי למשל יש בוגבו בי. היה לי חשוב עגלה קומפקטית וקלה. היא נוחה מאד ואני נהנית ממנה החיסרון שלה שאין לה אמבטיה. לי אישית זה לא מפריע כי לא רואה צורך באמבטיה.
נראה לי שהבנת אותי...

הרבה הצלחות!

אפרתה

משתמש מקצוען
עוברת... כשהיא פתוחה היא לא עוברת. הפג פליקו עוברת וזה מבחינתי מעלה גדולה מאוד.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אפרתה;1166352:
עוברת... כשהיא פתוחה היא לא עוברת. הפג פליקו עוברת וזה מבחינתי מעלה גדולה מאוד.
אז זה באמת תלוי מה חשוב לך.
אני אוהבת לעלות עם עגלה ביד אחת ותינוק בשניה. (קניתי אותה לפני שיצא החוק שלא צריך לשלם על עגלה פתוחה, אבל בד"כ אני בכ"ז מקפלת אותה כי יש עוד עגלות חוץ משלי)

אסנת לוי

משתמש צעיר
עכשיו גם קניתי עגלה של פג לילד שלישי...עם האמבטיה זה אולי קצת !!!!כבד לעלות מדרגות..אבל אני אוהבת את הבסיס שלה....בלי גלגלים ענקיים,כנ"ל גם על אינגלזינה...
ראיתי משהיא עם עגלה אני חושבת ששמה:קם/com,מהממת!עם גלגלים קטנים ומתקפלת קטן..אני חושבת שזה אחת העגלות היחידות שראיתי שהם מושלמות מבחינתי....

37982190c.gif

אפרתה

משתמש מקצוען
צודקת לגבי שכדאי לקפל, גם אני מקפלת, אבל מעצבן אותי לקפל לפני העליה כי זה לא עובר, או עגלות שתקועות במעבר כי האמא לא יכולה להיכנס פנימה ואז לקפל אלא חייבת לקפל מיד בכניסה... עם הפג אני נכנסת פנימה ואז מקפלת וכן גם בירידה.

אגב, גם בקיפול תבדקי איך היא נשארת מבחינת גודל, ישנן כאלה שאחרי קיפול נשארות רחובות וגדולות כמעט כמו לפני, לעומת אחרות שמתקפלות למטריה- צר ונוח לאיכסון. (את שלי אני מאכסנת עטופה בתוך ארון שרות, היא שוכבת שם וכמעט לא תופסת מקום.)

חן ביטון

משתמש רשום
אני אישית ממליצה על פג פרגו בוק אחת העגלות היפות בעיני, נוחה, יפה, די קלה....
ויש גם את האיגליזינה קיפול מדהים, יפה קלה בקיצור 2 העגלות האלה מומלצות מאד...
בהצלחה בבחירה ובשעה טובה

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י הלו קיטי;1166349:
יש כל כך הרבה סוגים ומינים של עגלות
אבל אין עגלה מושלמת. בכל עגלה יש חיסרון של גודל/משקל/צר/רחב/יציב/נח/מחיר/קיפול ועוד

תחשבי מה חשוב לך ומה לא נחשב אצלך כחיסרון ולפי זה תחליטי

לי למשל יש בוגבו בי. היה לי חשוב עגלה קומפקטית וקלה. היא נוחה מאד ואני נהנית ממנה החיסרון שלה שאין לה אמבטיה. לי אישית זה לא מפריע כי לא רואה צורך באמבטיה.
נראה לי שהבנת אותי...

הרבה הצלחות!

הבוגבו בי היא מדהימה
קלה, נוחה, ואפשר להתאים לה אמבטיה רכה.

ארות

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תלכי לחנויות תסתכלי מה שנראה לך מבחינת מחיר/משקל/דוגמא
ואז תשאלי איזה מבינהם
כי כמספר הניקים כן מספר הדעות...

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אם את רוצה אמבטיה- אני ממליצה בחום על מאמס אנד פאפס.
יפה, חזקה, נוחה, קלה מאד לניקוי, משקל נמוך יחסית לעגלות אמבטיה, עולה בקלות מדרגות, החלק של הטיולון מגיע במצבים משכיבה ועד ישיבה - בשונה מרוב העגלות שהטיולון הוא מעין סל שהתינוק שוכב באלכסון ואי אפשר לא להושיב ממש ולא להשכיב.

היא גם עוברת באוטובוס..
אם את הולכת עליה אני ממליצה לשלב בין הדגם סולה לדגם אורבו, יש חנויות שמאפשרות, האמבטיה של סולה רחבה יותר והטיולון של אורבו יש לו גגון יותר מוצלח.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תכל'ס בייבי ג'וגר רצה בשוק לא בגלל שהיא מותג אלא בגלל שהיא מאוד מאוד פרקטית. אכן עדיף את העגלה עם 4 הגלגלים, שוב - מטעמי פרקטיות.
בנוסף יש לעגלה הזאת אחריות לכל החיים וזה גם אומר שאם השלדה נשברה את מקבלת חדשה לגמרי (אחותי קיבלה).

אין לי אותה אבל היא תמיד באופציה מבחינתי.
אגב, אני עצמי (עדיין) מתלבטת על עגלה, ואם לא בייבי ג'וגר אז הייתי דווקא הולכת על מקלרן או מאמס אנד פאפס. את פג לא הייתי קונה שוב.

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לפני שאת קונה תחשבי מה את צריכה,

אם את נוסעת הרבה, אין עגלות שמתקפלות כ"כ בקלות כמו הבייבי ג'וגר
אחריות לכל החיים על השלד! אני מכירה מישהי שקבלה שלד חדש
יש אוטובוסים פנימיים שהיא אכן לא עוברת, רוב העגלות של ימינו לא עוברות!
לפעמים שווה לוותר על מראה יוקרתי וייחודי ולקבל עגלה שתחזיק לכמה ילדים ותהיה נוחה,

לא קונים עגלה כל יום, על תוותרי על נוחות ופרקטיות למען היופי!

בהצלחה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה