יפה מאוד, הסברת הכל, הוא הוכיח חומרת פגיעה, ואת אומרת שלא היתה פגיעה!כהוכחה לחומרת הפגיעה
זה בדיוק מה שמתכוונים כל אלו שכותבים כאן על 'חוסר יושר' של העו'ד...
יפה מאוד, הסברת הכל, הוא הוכיח חומרת פגיעה, ואת אומרת שלא היתה פגיעה!כהוכחה לחומרת הפגיעה
ממליצה שוב לא לקבוע עובדות לפני שמעיינים בתיק....יפה מאוד, הסברת הכל, הוא הוכיח חומרת פגיעה, ואת אומרת שלא היתה פגיעה!
זה בדיוק מה שמתכוונים כל אלו שכותבים כאן על 'חוסר יושר' של העו'ד...
ואם ואז?רק לי זה נשמע סוג של פרסומת סמויה לעורך הדין המוצלח?
מהו מסמך העדר תביעות?
מסמך העדר תביעות מעיד כי בעלי הרכב המבוטחים בביטוח רכב מקיף או בביטוח צד ג' לא הגישו תביעות כנגד חברת הביטוח בבקשה לקבל פיצוי כספי. מסמך העדר תביעות אינו מכיל את כל היסטוריית התביעות שלכם אלא את שלוש השנים האחרונות, על פי רוב. התעודה מצורפת למסמכי חידוש ביטוח הרכב ומעידה כי בשנה זו המבוטח לא תבע את חברת הביטוח. במקרה של אובדן, ניתן לקבל תעודה כזו ישירות מחברת הביטוח לאחר הגשת בקשה.
מסמך העדר תביעות מקנה למבוטח הנחות בגובה דמי הביטוח אותם יתבקש לשלם עבור פוליסת הביטוח הבאה אותה ירכוש ועשוי לגלם גם הטבות נוספות בפרמיה, למשל בגובה דמי ההשתתפות העצמית הנדרשת. רכישת פוליסת ביטוח רכב מקיף או ביטוח צד ג' ללא מסמך זה עלול לגרור תשלום גבוה יותר ואף עלולות להיות לה השלכות חמורות יותר כמו סירוב של חברת הביטוח לבטח.
לסיכום, העדר תביעות מקנה הנחות ברכישת פוליסת ביטוח מקיף לרכב ולעתים גם ברכישת פוליסת ביטוח צד ג'. מסמך זה אינו נוגע לגובה הפרמיה המשולמת עבור ביטוח חובה לרכב.
https://www.555.co.il/car/magazine/claims_form_car_insurance.html
תמיד יש פעם ראשונהשצעתם פעם על בן אדם שקיבל 50,000 שח מביטוח החובה שלו עצמו כשלא קרה לו כלום ונשפח עליו כח מים?
תמיד יש פעם ראשונה
כמו שאפשר להוציא מאיתנו כסף באמתלות משונות ותמוהות כך אפשר לקבל כסף בצורה חוקית (והלכתית למי שהרב שלו מתיר) באמתלות כאלו ואחרות.
התגובה האחרונה שלי בענייןכל עוד שלא נשמע מה היה בין העו"ד לחברת ביטוח
מה הוא אמר ומה המסמכים שהגיש ומה הסיבה שגרמה להם לשלם סכום כזה על דבר שלא משלמים עליו כלום.
לא נדע אם זה חוקי או הלכתי
כרדע זה נראה לא זה ולא זה
כי לשקר ולגנוב אסור גם בחוק וגם בהלכה
למה פרסומת סמויה? גלויה לגמרי! אחרי הסכום שהוא הוציא לי (והוא באמת השתדל) הבטחתי לו שאני יספר על זה ויביא לו אנשים...רק לי זה נשמע סוג של פרסומת סמויה לעורך הדין המוצלח?
נכון מאוד, אני קיבלתי כ4,500 על פינוי באמבולנס + ביקור בטרם.בד"כ תיקי חדר מיון נסגרים בסכום שנע בין 2000-4000 ש"ח (בלי שיש חומר רפואי נוסף)
אכן וזו הסיבה שבטוח במאת האחוזים ללא כל פקפוק שהעו'ד נקט כאן בשיטות לא מאוד כשרות.... בלשון המעטה.אבל הצורה שבה לא קרה כלום וקיבלו 50,000 ש"ח מטעה מאוד ולא נכונה.
נכון מאוד, אני קיבלתי כ4,500 על פינוי באמבולנס + ביקור בטרם.
ואגב הרכב שלי גם הלך טוטאלוס
אכן וזו הסיבה שבטוח במאת האחוזים ללא כל פקפוק שהעו'ד נקט כאן בשיטות לא מאוד כשרות.... בלשון המעטה.
להגיע לסכומים כאלו ללא נזק אמיתי זו קומבינה מפוארת ביותר!
חשוב להעלות למודעות, אבל חשוב לא פחות לא להכניס דמיונות וחלומות לאנשים. בפרט אם הם רוצים לפנות לעו'ד ישרים ולא לקומבינטורים לא הגונים!
אומרים לך פה שוב ושוב, אנשים שמכירים ועובדים בתחום, שאין חיה כזאת, פשוט אין!! ואת עדיין מתעקשת שזו הכפשה??חבל שאתה ממהר להכפיש בלי לבדוק נתונים...
ממש לא! מעדיף להרויח מעט אבל ביושר!אם ממש חבל לך שלא הרווחת יותר במקרה שלך אתה יכול לנסות לפנות אליו, אולי עוד אפשר להציל משהו...
איזה מבט מעצבן ומרגיז. סליחה על הבוטות אבל פשוט איכס!!!!רק לי זה נשמע סוג של פרסומת סמויה לעורך הדין המוצלח?
לא ראיתי ששלחת הודעה, השתדלתי לחזור לכולם וקיבלתי עשרות פניות, לא מגזימה... בכל אופן תכתבי לי שוב ואני אשאיר לך טלפון למרות שהמקרה שלך לא ממש נראה לי מקרה לתביעה (מקסימום טביעה...) אבל מלנסות לא מפסידים...אני לא מזמן נסעתי ברכב והוא החליק בגשם, סטה מהכביש (היה צריך לחלץ אותו אח"כ)
זה משהו שמגיע עליו פיצויים? לא קרה כלום ב"ה, אפילו לא סריטה לרכב, הוא שקע בבוץ...
@SHB - ביקשתי ממך בהודעה פרטית את פרטי העו"ד - לא חזרת אלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: