בס"ד
אחרי ששוכנעתי שקמח כוסמין בריא יותר מקמח חיטה 80%,
ניסיתי לאפות את החלות השבוע מקמח כוסמין 80% של רובינפלד.
השתמשתי במתכון הרגיל והמהמם שלי.
דא עקא, שהבצק יצא נוזלי מדי, והקליעות נמסו אל תוך עצמן ללא צורה.
החלות יצאו טעימות למדי, אבל מכוערות, ועם מרקם שיותר מזכיר לחוח מאשר חלה.
אשמח להנחיות או למתכון מדויק לחלות כוסמין 80%.
(או שתגידו לי שזה בכלל לא יותר בריא ואני אחזור לחיטה 80%)
תודה!
אחרי ששוכנעתי שקמח כוסמין בריא יותר מקמח חיטה 80%,
ניסיתי לאפות את החלות השבוע מקמח כוסמין 80% של רובינפלד.
השתמשתי במתכון הרגיל והמהמם שלי.
דא עקא, שהבצק יצא נוזלי מדי, והקליעות נמסו אל תוך עצמן ללא צורה.
החלות יצאו טעימות למדי, אבל מכוערות, ועם מרקם שיותר מזכיר לחוח מאשר חלה.
אשמח להנחיות או למתכון מדויק לחלות כוסמין 80%.
(או שתגידו לי שזה בכלל לא יותר בריא ואני אחזור לחיטה 80%)
תודה!