עלית להתקפה...
האמת קראתיקראת את כל ההודעות שלי?
אם כן את אמורה להבין למה התכוונתי.
וסתם אני מזדהה עם העניין של היציבות,
יש לך 2 אופציות:האמת קראתי
אבל כבר לא זוכרת בתוך ים ההודעות ...
לא בטוח שזה שווה הפרש של 15 K חודשי,וסתם אני מזדהה עם העניין של היציבות,
שזה לפעמים שווה הרבה כסף...
ובדיוק יותרסתם זה נשמע מההודעות שלך כאילו את ייצרת את ההייטק...
צודקת לגמרי!ומשהו שאני משננת לעצמי המון, לפעמים הקב"ה לא צריך לקחת ממני את העבודה, הוא יכול לקחת אותי מהעבודה.
שזה אומר, שגם אם אעבוד בתחום הכי מוצלח שלעולם לא חווה טלטלות ובמשכורות הכי גבוהות
וככה אהיה בטוחה על מקומי ומשכורתי
יש מצב שיום אחד (ד' ישמור) לא אוכל בעצמי לעבוד מכל סיבה שהיא.
תפילה לפרנסה צריך תמיד.
מתוך אול ג'ובס
צפה בקובץ המצורף 1319086
והנה קישור https://www.alljobs.co.il/ArticlePage.aspx?LinkWord=100_salary
כתבה באתר לימודים בישראל שדנה בנושא: https://www.study.co.il/P41744/
אשרייך שאת ככה!ומשהו שאני משננת לעצמי המון, לפעמים הקב"ה לא צריך לקחת ממני את העבודה, הוא יכול לקחת אותי מהעבודה.
שזה אומר, שגם אם אעבוד בתחום הכי מוצלח שלעולם לא חווה טלטלות ובמשכורות הכי גבוהות
וככה אהיה בטוחה על מקומי ומשכורתי
יש מצב שיום אחד (ד' ישמור) לא אוכל בעצמי לעבוד מכל סיבה שהיא.
תפילה לפרנסה צריך תמיד.
משתדלת כמובןאשרייך שאת ככה!
זה עוד יותר חכמה בעיני.משתדלת כמובן
אבל אולי זה לא חכמה, כי אני במקום שכבר חווה את זה על באמת.
משנה מסכת קידושין פרק דלהיות מטפלת במעון לא ...
על הטוטליות של המשפט השני שציטטת ממנה אני חולקת.
בגלל שהוא לא נכון, לא יעזור להביא אותה ועוד 20 ניקיות וכמה מכרות שלך שמרוויחות מעל 30, כל עוד אנחנו מדברות סטטיסטיקה.
גם הנתון של משרדי ממשלה מנופח.
פשוט, היא היחידה שמעיזה לכתוב כאן כמה היא מרוויחה.
ואני מכירה אישית בנות שמקבלות 30K ומעלה.
לגבי האנונימיות, רוב הניקיות פה לא לגמרי אנונימיות. תשכחי מזה.
תחזרי להודעות המקוריות.נראה לי שאין פה טוטאליות
עם זה אני לגמרי מסכימה, שהטבלאות ברות השגה ולא מגזימות.ואז פשוט לסבר את האוזן שהטבלאות שכר לא מוגזמות ומגזימות זה המצב האמיתי
שכר של 15 ומעלה יש רק במשרות כספים ניהוליותאני הבאתי לעיל את סקר השכר שהמרכזת עשתה באופן אישי ושאלה את תלמידותיה שהם יועצות מס או רו"ח
וכמעט כולם עבדו 7 שעות!!!
מצטערת בשבילך יש המון מקומות שישמחו לקבל אותך עם יש לך נסיון
ל7 שעות בלבד
חבל שאת עובדת כ"כ קשה ומנצלים אותך
פשוט צריך לדעת לדרוש 7 שעות ומשכורת טובה ולחיות נורמלי עם הילידים!!
בהצלחה!!!
מנסה להבין מתי אנשים מכניסים את הלמידה מעבר - שאת מדברת עליה...זה סיפורן של אלו שבנו לעצמן ניסיון טוב.
אני מכירה כמה שמצאו תוך פחות מחודש.
הן משקיעות ולומדות כל הזמן, זה לא בא בקלות כמובן.
יש הרבה כאלו ואני מעלה את זה כאן כי אני חושבת שיש הרבה מפתחות שלא מודעות לחשיבות של לימוד עצמי. כל הזמן לא רק בזמן חיפוש עבודה....
האלפים שאתה מדבר עליהם אלו-
שגם חלקם מצליחים למצוא עכשיו(חלק קטן אבל בהחלט קיים) ובעז"ה מאמינה שלטווח הארוך הם יצליחו להסתדר בעז"ה.
אני לא כותבת כאן אפילו שנה...שלוש שנים שאני רואה אותך כאן כותבת את ההודעות הללו.
אני לא עם דעת יחיד, ולכי תידעי אם אין לי עוד ניק לא אנונימי כאן...ואף אחת לא הצטרפה אליך בנתיים.
בד"כ רק היו נגד.
צר לי
אבל לי ולעוד כנראה המוני ניקים ונקיות נכון יותר להאמין לניקיות לא אנונימיות שמספרות דברים אחרים.
מאשר לניקית אלמונית , עם דעת יחיד.
נקודה כואבת,אם יש לך את הבלוגים שמהם למדת, אני אשמח מאד לקבל לינקים כדי להבין בכללי על מה מדובר..
כן.. אבל נטפרי חוסמים לי.. איך אפשר להגיע אליהם בכל אופן ללא לינקדין?
לא, ממש לא.אז בכל חברות הייטק אני אוכל למצוא חרדיות? כאילו איך זה עובד, אמרת להם מלכתחילה שחשוב לך להיות עם עוד חרדיות בחדר?
אני מניחה שמטריקס תלפיות הציעו לך את הסכום הזה.הלוואי, בחודשים האחרונים אני מחפשת עבודה ויש לי כבר 3.5 שנים ניסיון + תואר ראשון מהפתוחה
איירוקס הציעו לי 14 ומטריקס 16 ל8 שעות עבודה... (אני פולסטאק)
שמעתי בעבר הסבר על הדבר התמוה שכל פעם אנשים מדגישים את הבעיות שיש לעשירים עם נחת או בריאות וכדו' ואפשר למצוא הרבה אנשים שאינם עשירים שיש להם בדיוק את אותם קשיים וברור שאין קשר בין עשירות לנחת או בריאות וכדו' אלא להפך מי שעשיר קל לו יותר בחיים ולפחות קושי אחד של פרנסה ירד לו, וזה גם מקל על שאר הקשיים.עדיין לא מבינה למה בכל אשכול כשכותבים שבהייטק אפשר להגיע לסכומים גבוהים
תמיד יהיו את הניקיות שינסו להוכיח הפוך ולנחם את עצמן שאם מישהי מקבלת הרבה כסף זה לא אומר שהיא מאושרת, או שעדיף לעבוד 7 שעות (ולקבל פחות מחצי) ולא חלילה 8.5, או שהן משועבדות לעבודה ולא מגדלות את הילדים וכדו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: