בהייטק יש יותר בנות שמגיעות לסכומים האלהשיש הרבה רו"ח וחשבות ואפילו מנה"ח בכירות שמשתכרות 15 , 20 , 25 ומעלה ( והרבה מהן 7 שעות )
בהייטק יש יותר בנות שמגיעות לסכומים האלהשיש הרבה רו"ח וחשבות ואפילו מנה"ח בכירות שמשתכרות 15 , 20 , 25 ומעלה ( והרבה מהן 7 שעות )
לא אמרתי שלאבהייטק יש יותר בנות שמגיעות לסכומים האלה
לרואי חשבון שלא בדרגת ניהול יש דרגת זכוכית, והם ממש לא מגיעים ל-25 ברוטובהייטק יש יותר בנות שמגיעות לסכומים האלה
הקטע בהייטק זה שאם לא תגדילי ראש תגיעי בד"כ ל25,לא אמרתי שלא
ויש גם הרבה הרבה יותר בנות שמחפשות עבודה ולא מסודרות עדיין ( גם אלה שסיימו לפני שנתיים)
אני ממש חולקת על המשפט האחרון התנאים והשכר בהייטק רחוקים שמיים וארץ מחשבונאותהקטע בהייטק זה שאם לא תגדילי ראש תגיעי בד"כ ל25,
אם תגדילי ראש את יכולה להגיע גם ל60 וצפונה, ויש לך סיכוי גבוה להגיע ל40 לפחות.
הסיבה שחושבים שרוב הנשים החרדיות לא מגיעות לסכומים האלו היא פשוטה,
לאף אחת אין אינטרס לספר לך כמה היא מקבלת לחודש וכמה בונוסים ומניות היא מקבלת.
זאת הסיבה שאני אנונימית כאן.
בסביבה שלי חושבים שאני מקבלת שליש ממה שאני מקבלת במציאות. ויודעת על עוד כמה כמוני.
שמעתי למשל על מישהי עם 4 שנות ניסיון שהתחילה לעבוד עכשיו במטריקס ומקבלת 28. במשרדי ממשלה(עבודה קלילה ויציבה מאוד) השכר הוא 24.
נדיר למצוא חרדית מנוסה(4 שנים) שמקבלת פחות מ25 במרכז, כנראה שמדובר במישהי שלא עברה עבודה אף פעם.
מאלו שסימו לפני שנתיים במרכז 90 אחוז מצאו עבודה.
למצוא עבודה ראשונה בתכנות זה אומנם קשה אבל לגמרי אפשרי.
זה לדעתי אחד האתגרים הקשים בתחום. אבל מהניסיון שלי מי שעם ראש גדול תצליח בד"כ למצוא בזמן סביר.
וכן משמח לראות שסוף סוף גם במקצועות החשבונאות מקבלים תגמול משתלם.
בכנות אני לא מבינה בנושא,אני ממש חולקת על המשפט האחרון התנאים והשכר בהייטק רחוקים שמיים וארץ מחשבונאות
מה הכוונה להגדיל ראש?הקטע בהייטק זה שאם לא תגדילי ראש תגיעי בד"כ ל25,
לעקוב אחרי חדשות טכנולוגיות כל הזמן,מה הכוונה להגדיל ראש?
מה צריך לעשות כדי להגיע לשם? למשל מפתחת שעובדת בלואו טק עם 3 שנים ניסיון..
כמובן שאני בלמידה כל הזמן אבל בסופו של דבר הידע הכי טוב מגיע מעבודה בפועל והתנסות מעשית ואת זה אפשר לרכוש רק בעבודה מעשית בחברת הייטק זו המסקנה שהגעתי אליה...לעקוב אחרי חדשות טכנולוגיות כל הזמן,
ללמוד טכנולוגיות חדשות, לקחת קורסים.
במיוחד בטכנולוגיות שאת עובדת איתן.
אם את בלואו טק, אז מבחינתך הכי חשוב זה לנסות להתקדם להייטק. (לא בתקופה הנוכחית אלא אחרי שהמצב יתיצב)
זה מעבר קצת קשוח אבל לגמרי שווה את זה.
באיור (וכתיבה בהמשך..)על איזה תחום? איור?
אז,חייבים להיות טובים מאד,
אני מכירה הרבה שעשו את המעבר הזה, וגם אני בתוכן.כמובן שאני בלמידה כל הזמן אבל בסופו של דבר הידע הכי טוב מגיע מעבודה בפועל והתנסות מעשית ואת זה אפשר לרכוש רק בעבודה מעשית בחברת הייטק זו המסקנה שהגעתי אליה...
כי בסופו של דבר כדי להיכנס לעולם ההייטק רוצים לראות ניסיון מהעבר שנרכש בחברת הייטק ותכלס בראיונות מצפים לראות ידע ברמה של הייטק אז איך באמת אפשר להצליח להיכנס לשם?
וממה שאני רואה מציעים לי משרות רק בחברות ביטוח/בנקים/קופ"ח, וכמובן שחשוב לי לעבוד במקום שיש כמה חרדיות.. אז איך הכל יכול להשתלב? איך אפשר להגיע לשם?
אני הבאתי לעיל את סקר השכר שהמרכזת עשתה באופן אישי ושאלה את תלמידותיה שהם יועצות מס או רו"חלרואי חשבון שלא בדרגת ניהול יש דרגת זכוכית, והם ממש לא מגיעים ל-25 ברוטו
גם ל20 ברוטו קשה להגיע שאתה שכיר הרבה שנים
וממש לא קל למצוא 7 שעות עבודה
אני נהנית שרושמים פה כל הזמן שהרבה נשים עובדות 7 שעות
ואני ממש מגכחת, עד שאני מצאתי עבודה ב8 שעות ליום ולא ב9....
לקח לי הרבה שנים
זה נראה כאילו יש פה אנשים שכותבים והם מנותקים ממציאות של שוק העבודה
ועוד לא דיברתי על דרישה מפורשת של מעסיקים לעבוד שעות נוספות מעבר לתקן השבועי
וכשהמזכיר חולה?וכך גם מטפל לדוגמא שממנה מזכיר שמתקשקש עבורו בכל הנושאים שלא קשורים ישירות לטיפול, הרי שהוא גם כמו שכיר שמגיע למשרד ומקבל את רשימת המטופלים להיום ויש חלב במקרר וכו' וכו', (כמובן אחרי שנוריד את ההוצאות של התשלום למזכיר)
תעשה חשבון מחדש מה זה עצמאי ומה זה שכיראגב, סופר סת"ם למשל, הוא כמעט כמו שכיר מבחינת זה שהוא יושב שעות וכותב וביום אחד מגיע סוחר וקונה ממנו הכל.
וכך גם מטפל לדוגמא שממנה מזכיר שמתקשקש עבורו בכל הנושאים שלא קשורים ישירות לטיפול, הרי שהוא גם כמו שכיר שמגיע למשרד ומקבל את רשימת המטופלים להיום ויש חלב במקרר וכו' וכו', (כמובן אחרי שנוריד את ההוצאות של התשלום למזכיר)
הקו"ח כתובים באנגלית וקיבלתי עליהם פידבק חיובי, אני יותר חושבת אולי בגלל שבחברות הייטק יש פחות מקום ל fullstack כלומר דוט נט ואנגולר..אז מניחה שיש בעיה כנראה בקו"ח
זהו שכמעט ולא היו לי ראיונות בכאלה מקומות..אז אין לי כ"כ ממה ללמוד ולהסיק מסקנות להבא..האתגר היה לעבור אותם, אבל למדתי מכל ראיון את השאלות שלא ידעתי,
יש לך דוגמאות לבלוגים כאלו?קראתי הרבה בלוגים של דיזין תוכנה, שזה הידע שהיה בעיקר חסר לי.
אוהו התאפקתי לא להגיב עד עכשיו...הקטע בהייטק זה שאם לא תגדילי ראש תגיעי בד"כ ל25,
בסביבה שלי חושבים שאני מקבלת שליש ממה שאני מקבלת במציאות. ויודעת על עוד כמה כמוני.
שמעתי למשל על מישהי עם 4 שנות ניסיון שהתחילה לעבוד עכשיו במטריקס ומקבלת 28. במשרדי ממשלה(עבודה קלילה ויציבה מאוד) השכר הוא 24.
נדיר למצוא חרדית מנוסה(4 שנים) שמקבלת פחות מ25 במרכז, כנראה שמדובר במישהי שלא עברה עבודה אף פעם.
זה לדעתי אחד האתגרים הקשים בתחום. אבל מהניסיון שלי מי שעם ראש גדול תצליח בד"כ למצוא בזמן סביר.
יש הרבה משרות בחברות הייטק שיכולות להתאים לך,הקו"ח כתובים באנגלית וקיבלתי עליהם פידבק חיובי, אני יותר חושבת אולי בגלל שבחברות הייטק יש פחות מקום ל fullstack כלומר דוט נט ואנגולר..
איך אני יכולה לעלות על הבעיתיות?
איפה שלחת קו"ח? באיזה פלטפורמה?
אין לי לינקדין (חסום)... נראה לך שזה חשוב?
אני יותר בריאקט ונוד, אבל מעריכה שיש כאלו גם לאנגולר וC#.זהו שכמעט ולא היו לי ראיונות בכאלה מקומות..אז אין לי כ"כ ממה ללמוד ולהסיק מסקנות להבא..
יש לך דוגמאות לבלוגים כאלו?
יש איתי 2 חרדיות. אין לי איתם מילה וזה מאוד נוח לי.ומה שבעיקר מטריד אותי זה הקטע שבמקומות האלו אין חרדיות.. אז איך את הצלחת למצוא מקום שיענה לך על הצרכים?
אוהו התאפקתי לא להגיב עד עכשיו...
אז את לא מכירה,אבל אולי די עם ההודעות האלה?
בתוך עמי אנוכי יושבת ויודעת מקורב מקרוב על משכורות וזה קצת רחוק ממה שאת כותבת,
את לא יודעת מה השכר שלהן.יש הרבה! בנות עם ניסיון של 6-8 שנים שמרוויחות פחות מ-20K,
הנה דוגמאות לשכר בחממה חרדית:אז כן, נכון שיש גם את המשכורות הגבוהות, אבל הן משרות שבד"כ פחות מתאימות לאשה ואמא חרדית,
בעיני ההודעות האלו נצרכות ממש כי הן גורמות לנשים להגיע לשכר יותר גבוה.בעייני ההודעות האלה ממש מיותרות ולא עושות טוב לכאלה שמרוויחות פחות.
ובמיוחד לכאלה שהן לא בשוק הייטק.
מענין איפה את חיה, פה בארץ?הקטע בהייטק זה שאם לא תגדילי ראש תגיעי בד"כ ל25,
באיזו מציאות את חיה? ממש מוזראבל אם היא תדע שבחוץ היא יכולה להגיע ל40, אולי החשבון שלה ישתנה וכן יהיה שווה לה לעבור.
עובדת המשרדי ממשלה הכי פשוטה - רמה ג מגיעה לזה.מענין איפה את חיה, פה בארץ?
אומרת לך מ 4 אחיות מתכנתות, בחברות הכי שוות בשוק, עובדת פשוטה שמקבלת 25 ומעלה, ממש לא בנורמה!
ממש לא נכון, בחצי שנה האחרונה מעולם לא עשיתי את מלוא השעות שלי.והענין של לקבל הרבה, ממש לא קשור להגדלת ראש!
קשור ללתת את עצמך לעבודה בצורה דל שיעבוד לגמרי!
תתני 10 שעות ביום + הקפצות בלילות + להיות זמינה בכל רגע +++
תרויחי גם 60 כמו שאמרת
בנות שעבדו = התחילו שם במינימום ועלו לאט לאט.אבל מטריקס, ולתת 28, סליחה שאני אומרת, אבל מהכרות קרובה ממש להרבה בנות שעבדו דרכם במשרדים הכי שווים - זאת בדיחה לא מציאותית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: