מקור?הבנתי שיש עכשיו תאונת שרשרת באותו כביש
בוויז לא נראה כך
מקור?הבנתי שיש עכשיו תאונת שרשרת באותו כביש
לא הוגן להאשים את גוטרמן ללא ביסוס.לא יעזור כלום התושבים צריכים להתעורר
היה צריך להיות 80% פתק ירוק ולא 20% (מי שבחר גוטרמן שיאכל את זה)
שעה וחציהזוי לגמרי!
תעלו עוד ועוד כאלו צילומי מסך
אולי ישפיע על מישהו
אגב- למי שלא ראה ולא שמע
הדרך ממודיעין עילית לחשמונאים בפורים בצהרים היתה בין 2.5 ל-3 שעות!!
אנחנו יצאנו לדרך במודיעין עילית אל בית שמש בשעה 21:20 והגענו הבייתה בשעה 23:20עד עכשיו פקקים מטורפים ביציאה מהעיר.
זוועת עולם....
היה תאונה בכניסה לעיר, והיה פקק רציני (רציני=יותר מדבר יום ביומו)הבנתי שיש עכשיו תאונת שרשרת באותו כביש
עצוב לשמוע, באמת תופעה מוכרת וזה חייב להיפסק הפקקקים המטורפים האלה!יאלה כולם להתבכייו!!!!!
אנחנו היום מ רבע לעשר עד 12:00 !!!
עוד מלפני סורוצקין הכל עומד!!!!!!!
אוטובוס צפןף , ילדים משועממים , עייפים ....
סיוט !!!!!
קודם כל תודה על האמפתיה והכל ....!עצוב לשמוע, באמת תופעה מוכרת וזה חייב להיפסק הפקקקים המטורפים האלה!
ושוב אני על סיפורי המרגש והקשה....אבל מעניין מה שאתה אומר, כי אני חזרתי לעיר באחד עשרה כבר לא היה פקקים כמו שהיה בעשר..
הייתי בצומת שילת ב-10:40 היה קצת עיכובים כמו תמיד, אבל זה היה אחרי שישתחרר כבר מהתאונה..
אחרי שהרבה שנים רבו עם הצבא וסו"ס קיבלו אישור באו מחבקי העגלים...מי דיבר על הצבא?
תקרא את הדיון מתחילתו ותראה שעיקר ההתנגדויות לבניית הכביש הן רק מצד משקי העגלים ומחבקי העצים.
הדבר זה שבבניית הכביש ובית הקברות באלעד גם שם היו כל מיני 'צדיקים' שהתנגדו - רק ההבדל זה שם ידעו / רצו להתנהל מולם, זה הכל.
את זה צריך לשלוח למתנגדים לבניית כניסה נוספת!!
הפגנות עושה מי שאין לו כוח ויכולת להסתדר בלעדיהם...לא הוגן להאשים את גוטרמן ללא ביסוס.
אין לי שום עסק עימו ועם העירייה שלו.
אולי הוא עושה כמיטב יכולתו, אבל ישנם שונאי חרדים ואוהבי צבאים שכוחם גדול משלו.
===
צריך לצאת להפגנות מול המושבים המתנגדים.
להפגין מול וועדות התכנון התוקעות את הכבישים.
הם האשמים האמיתיים.
להפגין כנגד אוהבי הצבאים ושונאי החרדים....
חברה ,אחיי הקסניקים...זה הקטע המעצבן פה, יש כאן עיר ענקית עם ים תושבים שיש להם בעיקרון את האפשרות להקים עיריה חזקה ותובעת שתעבוד בשבילם, ותפתור בעיות, אבל זה לא קורה בכלל בכלל....
חפץ חיים בשיפוץ למשך זמן הזוי לגמרי,חברה ,אחיי הקסניקים...
אני פותח פה סוגריים , אם זה לא מתאים אז אי אחזור בי....
וזאת השאלה:
""" מה כל כך גרוע ומזעזע בעיר הזאת חוץ "מהטירוף" בכניסה לעיר?
באמת, בתממימות, מה כזה גרוע/לא מתפקד וכו...
מי דיבר על הצבא?
"צבי" ברבים = "צבאים"אוהבי הצבאים ושונאי החרדים....
חפץ חיים תוכנן לשיפוץ ארוך מאוד,חפץ חיים בשיפוץ למשך זמן הזוי לגמרי,
בירושלים בזמן הזה היו גומרים לשפץ הכל כולל הכל עד הכיכר ליד קסם,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: