קרייתה ספר (מודיעינה עילית), כמו פדנה ארם, ארצה כנען.קריית ספרה
קרייתה ספר (מודיעינה עילית), כמו פדנה ארם, ארצה כנען.קריית ספרה
באמת צריך לומר תודה שיש פינוי של הזבל ומים בברזים (בד"כ)חברה ,אחיי הקסניקים...
אני פותח פה סוגריים , אם זה לא מתאים אז אי אחזור בי....
וזאת השאלה:
""" מה כל כך גרוע ומזעזע בעיר הזאת חוץ "מהטירוף" בכניסה לעיר?
באמת, בתממימות, מה כזה גרוע/לא מתפקד וכו...
ניקיון הגינות, ניקיון הרחובות מאז ה7.10 (לך לי-ם תראה איך הכל נוצץ).חפץ חיים בשיפוץ למשך זמן הזוי לגמרי,
בירושלים בזמן הזה היו גומרים לשפץ הכל כולל הכל עד הכיכר ליד קסם,
בדגש על מאז ה7.10ניקיון הגינות, ניקיון הרחובות מאז ה7.10
פנימית? תגור בירושלים שבוע ותבין מה זה תחבורה ציבורית לקויהתחבורה ציבורית לקויה
ע"ע המודעה שפורסמה אתמול במקומונים בנוגע להשתלטות על שטחיםכל דאלים ורבן, גבר.... (יש לך מוסד? יש לך קהילה? אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה... אם אתה אזרח קטן , לך תסתבך בב"ד...)
דווקא פנימית מצויין פלוס כמובן בימים סטנדרטים לא ברמאדן ולא בערבי חגים וכו'פנימית? תגור בירושלים שבוע ותבין מה זה תחבורה ציבורית לקויה
השנה דווקא בסדר גמור!ברמאדן
וגם אחרי שלוש שעות כשכבר גוררים אותו לא תראה את המשטרה אלא אברך צדיק בשם צביקה קופשיץ שבמקום שאין איש הוא משתדל לעזור ומגיע עם הגיפ האישי שלו בלי כל תשלום וגורראגב, לפני בערך חודש נזדקקתי להיקלע לדרך המובילה קריית ספרה (להלן 446) בשעת צהריים מוקדמת (להלן 12:00), כשהגענו ללפיד אני רואה פקק ארוך אשר קצהו לא נראה באופק (טוב, זה סתם בגלל שיש שם סיבוב), ובזווית האוזן אני שומע את הנהג מקלל את כל העולם, כששאלתי אותו מה קרה מסתבר שהוא כבר מכיר את הפקק הזה, מהדרך הלוך, ב9(!!) בבוקר באותו יום נתקע רכב 20 מטר לפני צומת חשמונאים לכיוון ק''ס, 3 שעות אחרי ועדיין לא גררו אותו, רק אחרי שעברנו אותו (40 דק') הגיע ג'יפ וגרר אותו למתתיהו
אני חיכיתי בראמדן למעלה משעההשנה דווקא בסדר גמור!
הפתיעו לטובה
השנה?אני חיכיתי בראמדן למעלה משעה
כמובן אחרי שהתפוצצו שם צינורות במשך כמה שנים כל חודשחפץ חיים תוכנן לשיפוץ ארוך מאוד,
אם אני זוכר נכון מדובר בהחלפת קווי מים וביוב כך שיספיקו לכל היחידות דיור שנוספו בלי תכנון ברחבי העיר.
בנוסף, כמנהג מתכנני כבישים שמגיעים כנראה מכוכב אחר, אמורים להרחיב את המדרכות ולהשאיר נתיבים צרים, כדי למתן את התנועה (או במילים אחרות לייצר פקק) לאורך הרחוב, וגם לשתול עצים (שזה גם דורש העתקת תשתיות) כדי לתת צל להולכים ולתקועים בפקקים.
השנההשנה?
כי אני לא נתקלתי בעיכובים השנה
חכו לשבוע הקרובהשנה
בשעות שקרוב לשקיעה
העיר מודיעין עילית לא תוכננה למספר התושבים ויחידות הדיור שיש בה כיום.כמובן אחרי שהתפוצצו שם צינורות במשך כמה שנים כל חודש
ואגב היום לנסוע שם זה פשוט לשבור את הרכב
לא מומלץ לצאת מהעיר בלי רכבחכו לשבוע הקרוב
זה השיא של הרמאדן
זה פשוט הזיה שהעיירה נתנה להפקרות הזו לקרא כל השניםהעיר מודיעין עילית לא תוכננה למספר התושבים ויחידות הדיור שיש בה כיום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: