לא מצאתי משם בסוף, אבל קיבלתי עשרות הצעות רלוונטיות מאד (שירדו מסיבות שונות). די בקלות.אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
אולי זה יתן לנו שכל לדעת איך אפשר לפתוח את זה. בצורה בטוחה.
אשתדל לפרט מאוחר יותר.
לא מצאתי משם בסוף, אבל קיבלתי עשרות הצעות רלוונטיות מאד (שירדו מסיבות שונות). די בקלות.אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
איך למצוא שם עבודה זה לא מדריך למשתמש עם הנחיות מסודרות.אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
דעתי הקדומה התבססה על אי אלו מקורות מידע שסיפקו לי את נתוני ההשמה באחוזים של המחזור הראשון.אז טוב שדעתך לא רלוונטית.
לא מצאתי עבודה דרך לינקדאין.אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
אז זה בדיוק מה שמבדל את לינקדאין מכל השאר.רשת חברתית זה מקום שאדם מספר לעולם את מה שעובר עליו ביום יום.
זה יעזור אולי במשהו.אם ככה אולי אפשר לפתוח רק את האפשרות למלא את פרטים אישים.
וזה בעצם ישמש כאינדקס קורות חיים.
הקפיצה הפוך היא בכל מקרה, וקרתה הרבה שנים לפני התוכניות שנכנסו.דעתי הקדומה התבססה על אי אלו מקורות מידע שסיפקו לי את נתוני ההשמה באחוזים של המחזור הראשון.
בכל מקרה, אני לא רואה קפיצה מטורפת בהשמה מאז התחילה התוכנית.
ומהתגובות פה אני מבינה שהקפיצה המטורפת היא אפילו לכיוון ההפוך.
אמנם לא מצאנו שם עבודה, אבל העיקרון פשוט מאוד, או שהמועמד מעלה פוסט של חיפוש עבודה עם סוג המשרה, פרטים וכו', מגייס\ת רואה את הפוסט, מבקש בהודעה את הקו"ח ומשם הדרךלמציאת עבודה יכולהלהיות הרבה יותר קלה, או שהמגייס מעלה את המשרה והמועמד שולח קו"ח. עם המציאות שמאות אנשים מצאו עבודה דרך לינקדאין אי אפשר להתווכח, כי כמובן צריך לא לשכוח העולם לא נגמר בפרוג, יש עוד כמה אנשים שהם לא בפרוג ומחפשים עבודה דרך לינקדאין, אז לחפש מישהי מכאן שמצאה עבודה, זה קצת צימצום...אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
כמובן שהגורם לקפיצה ההפוכה הן לא התכניות הנ"ל. רק שהן לא עזרו בהרבה למנוע אותה.הקפיצה הפוך היא בכל מקרה, וקרתה הרבה שנים לפני התוכניות שנכנסו.
והתוכניות הם בדיוק אלו שעוזרות לזה לא להיות כלב מת.
ויש השמה; אולי לא באמה אחוז, אל במחילה, במצב היום, גם השמה של עשר אחוז נוסף של הבנות בזכות התוכניות האלו זה השיג. ובמהודעות קודמות שלך, אני רואה שאת לא ממש מכירה את השוק היום. וזה עוזר להחזיק את הראש מעל המים.
ברור!!!!!אבל האם אפשר למצוא עבודה בלי שהמעומד ישתף מה עובר עליו ביום יום?
אז איך נדע לאיפה לשלוח קו"ח, הרי לא תמיד המגייס\ת כותבים את המייל שלהם בגוף ההודעה.בלי להגיב לדברים שאחרים כותבים?
זה לא יעזור, חלק גדול מהפלטפורמה, זה נטוורקינג מקצועי ושיתוף ידע מקצועי, אז מה יעזור לפתוח אם לא תהיה אפשרות תגובה?אם ככה אולי אפשר לפתוח רק את האפשרות למלא את פרטים אישים.
בהחלט. יש ללינקדאין מנויים בתשלום לא זול, בדך כלל מחזיקים אותם מנהלי גיוס באירגונים, ושם יש אפשרויות חיפוש נרחבות לפי המון חיתוכים וחלקי פרופיל.הם מחפשים דרך מנגנוני החיפוש של לינקדאין שמעלים בתוצאות מועמדים בעלי רקע תואם, עם פרופיל עשיר ואינטליגנטי.
וככה בלי להתאמץ בכלל נוחתות למייל מידי פעם הצעות עבודה מעניינות ובקשות לקבלת קו"ח.
לינקדאין זה ממש לא המקום. ואם מישהו עושה את זה - או שיעירו לו שיתכבד ויעבור לפייסבוק, או שפשוט מגייסים לא יפנו אליו, לא עושה רושם טוב.רשת חברתית זה מקום שאדם מספר לעולם את מה שעובר עליו ביום יום.
אבל האם אפשר למצוא עבודה בלי שהמעומד ישתף מה עובר עליו ביום יום?
עדיף מכלום, אבל ממבט של מגייסת, אפשר ללמוד הרבה על הפעילות ברשת הזו. על איזה סוג פוסטים הוא הגיב? במה הוא מתעניין מקצועית, מה התוכן שהוא משתף, כמה הוא תורם לאחרים מבחינה מקצועית?אם ככה אולי אפשר לפתוח רק את האפשרות למלא את פרטים אישים.
אני מצאתי עבודה דרך לינקדאין. מנהלת הצוות חיפשה בלינקדאין אחר מישהי עם פרופיל מתאים מבחינת ניסיון מקצועי ושלחה לי הודעה כאשר ראתה שאני עומדת בדרישות.אני אשמח אם מישהי שמצאה עבודה דרך לינקדין תסביר לי איך מוצאים שמה עבודה.
בפועל יש הרבה בנות שלומדות מחשבים רק בשביל הפרנסה. הן לא יצירתיות במיוחד, יש להם בית וילדים ומעט זמן אקסטרה להשקיע בפיתוח הקריירה שלהן.
מישהו שאל למה בשנים האחרונות רוב הבנות שיוצאת מהסמינר לא מוצאות עבודה?זה עדין הרוב הגדול של המתכנתות החרדיות שאני מכירה.
אין סיבה לדחוק אותן לנישה של המקצוענים. הן לא רוצות,לא חייבות ורבות מהן גם אינן מסוגלות להיות בה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: