שיקח מתפעל.אני אסביר שוב -
כל ההתנהלות מול פקידים/ות, לא מתאים לו. בחישובים, הוא חזק. לשבת עם אנשים ולנסות לעזור להם, הוא אוהב. אבל להתמקח מול בנקים, להחניף לפקידים שם ולסגור מולם דילים, את זה הוא לא סובל!
שיקח מתפעל.אני אסביר שוב -
כל ההתנהלות מול פקידים/ות, לא מתאים לו. בחישובים, הוא חזק. לשבת עם אנשים ולנסות לעזור להם, הוא אוהב. אבל להתמקח מול בנקים, להחניף לפקידים שם ולסגור מולם דילים, את זה הוא לא סובל!
שימצא משרד - שצריך מנהל קשרי לקוחות.אני אסביר שוב -
הון ובית ???? gou tu slip ???וגם תרוויח ש @פי האתון לא יכליל אותך בקבוצת העושקים
משפטים יפים מהפרסומות של החינמונים אבל לא מדוייק בכלל ... משום מה יש לי הרגשה שהיועצים הפרטיים חייבים לעבור דרכם בשביל להוציא משכנתאותלדעתי, הפוך מיועץ משכנתאות....
לדאוג לטובת הבנק ולא לטובת הלקוח.
@הון ובית האם אני צודקת???
אני מבין את זה לחלוטין אבל אתה חייב להבין שזה חלק מהמקצוע (ולדעתי כל המקצוע. וגם בשביל לשכנע את הפקיד להתאבד על זה כנ"ל) ולכן האפשרות או לפנות למשרד ייעוץ ולהתעסק עם ניירת / לקוחות / אימייל וכדומה אני מכיר משרד שמחפש את זה בנרותכל ההתנהלות מול פקידים/ות, לא מתאים לו. בחישובים, הוא חזק. לשבת עם אנשים ולנסות לעזור להם, הוא אוהב. אבל להתמקח מול בנקים, להחניף לפקידים שם ולסגור מולם דילים, את זה הוא לא סובל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: