אמרתיבטוחה?
מההתרשמות שלי (בחיפוש עבודה פעיל) כמעט ואין חברות הייטק שלא נותנות מיום הראשון.
מי שלא נותן זה בעיקר חברות כ״א ולואוטק, וזה בא לידי ביטוי בעוד תנאים חוץ ממחלה.
וואהו.אז ככה המון אנשים חושבים משום מה שהייטק הוא מכרה זהב בעיקר בשביל השידוכים
ועל זה כבר דיברו אז אין טעם והמטרה היא לא להתבכיין אלא סתם לידע בעוד כמה שנים לא מאד רחוקות ענף הייטק הולך לקרוס בעיקר מצד כתיבת תוכנה
אולי שאר מקצועות הייטק ישארו אבל גם זה בספק בעיקר מצד הבינה המלאכותית
למרות שאולי אנשים יגידו שמה פתאום,ולא יכול להיות הדברים כבר מתחילים לזוז לכיוון הזה
הראשונים להיפגע יהיו אותם אלה שכרגע התחילו ללמוד את המקצוע הזה בעיקר מדובר על מאות בחורות צעירות שימצאו את עצמם ללא מקור פרנסה
אז לכן כדאי יותר להתחיל לחשוב על מקצועות נוספים מלבד הייטק
מקצועות למשל יותר רפואיים תמיד יצטרכו כי כמה שלמשל יכנסו רובוטים זה תהליך שיקח יותר זמן
מקצועות הגרפיקה גם קצת מתחילים להיות בסכנה אבל פחות
אז אם יש לכם רעיונות נוספים למקצועות כדאי להתחיל לחשוב עכשיו לפני שמהפכת הבינה תתחיל
וגם לעניין השידוכים כבר לא כדאי לסמוך על כך כל כך
לא הזכרת הייטק, היה נשמע שאת מחריגה סטרטאפים.אמרתי
מלב סטארטפים והייטקים.
שהמחיר שמשלמים שם על ההטבות למיניהן הוא כמעט תמיד עבודה של שעות רבות מדי והרבה יותר פיטורין.
רוב חברות התוכנה + אאוטסורס בהייטק - זה המצב כיום מבחינת ימי מחלה
דווקא לא ראיתי עוד הרבה תנאים שונים.
לא כל מה שנשמע לא אמין הוא שקראז אם זה לא אמין-
היא משקרת?!
בציבור הכללי אלו שהולכים למכללות הם בד"כ כאלו שלא יכלו להתקבל לאוניברסיטהרק במכללות הם דפוקים ולא מצליחים?!
זה לא שהן לא יודעותכאמור הציון ממוצע של מבחני מהט שהן כותבות - לא כולל מבחנים אחרים כמובן. גם של אלו שעושות תכנית קמאטק (התחומים האחרים כוללים לימוד של רמה מעבר למה שהמבחנים הללו דורשים אבל הבסיס חייב להיות ידוע היטב - לפני.)
לא..יש לך אפשרות לשלוח הודעות פרטיות?
מקצועות תמיד יש ויהיו אבל מקצועות שמתאימים למידות של אמא יהודיה - זאת אולי הבעיה.לעומת זאת לכל מי שחושש מאבטלה מוגברת, רק מזכיר שפעם היה שואבי מים, חוטבי עצים ועוד מקצועות רבים שהיום אין, ולא נראה לי שהאבטלה גבוהה יותר מפעם...
אני לא חושבת שרמת המתמטיקה מראה על התאמה לתחום.הממוצע שלהן כל כך גבוה לא בגלל שהן נורא מוכשרות אלא בגלל רמת הדרישות הנמוכה. ואגב המגייסת הזאת חרדית שמאד רצתה להכניס עוד חרדיות לחברה אבל לא היתה לה יכולת לברור בין כל הקורות חיים שנראים אותו דבר בדיוק!! אי אפשר לראיין את כולם ומגייסים מחפשים את הקורות חיים ש"קופצים להם בעין".
אני חושבת שכולן יכולות להעיד שברב המקומות אין אפליה כלפי חרדיות עם נסיון שמגיעות עם קורות חיים מרשימים ביותר. ומתקבלות למשרות מעולות!
זו נקודה שאני חושבת שחייבים לעבוד עליה בסמינרים. וזה כנראה לא יאפשר ל70% מהמחזור ללמוד תכנות.. כי אם הרמה תעלה ומבחני הכניסה למסלול יהיו קשים בלי קומבינות של רמות והקבצות לכל מי שלא מתאימה למסלולים החזקים. זה יהיה מסננת טבעית לכל אלו שלא מתאימות ונמצאות במסלול רק בגלל השידוכים..
חוטבי עצים ושואבי מים לא יותר מתאים...מקצועות תמיד יש ויהיו אבל מקצועות שמתאימים למידות של אמא יהודיה - זאת אולי הבעיה.
מוזר.כשלא יהיו לה ילדים במעון או ילדים בבית בכלל היא תשלם מס הכנסה באבי אבות. כל הנקודות יתאדו
בדוק.
אני יודעת שכולן משוכנעים שבהייטק כולם מקבלים יום מחלה מהיום הראשון
למעשה רוב החברות המעסיקות בשוק ולא בסטארטפים לא נותנות היום יום מחלה מהיום הראשון אלא רק מהשני שזה רווח של 50 אחוז יום...
החזרי מס?! איפה דשנו בזה ?! צריך לתרום למוסד מוכר פי 3 מההחזר..
הוראה היא בין המקצועות האחרונים שיוחלפו על ידי AI.מקצועות תמיד יש ויהיו אבל מקצועות שמתאימים למידות של אמא יהודיה - זאת אולי הבעיה.
כנראה לא יוחלף לעולם.... אבל השכר? מה עם השכר? מה עם התנאים?הוראה היא בין המקצועות האחרונים שיוחלפו על ידי AI.
ציטטי משפט שאמרה לי מישהי. ואת יורדת לקטנות.. ואגב בזמני זה היה ממוצע הציונים לרוב הבנות, גם רמת החוצים מאד מאד נמוכה... מה שהתכוונתי לומר זה שקורות החיים של הבנות זהים לגמרי ורמת הלימודים והדרישות בינונית מאד ומאפשרת לכולן ללמוד את המקצוע. אני שומעת מבנות שלומדות עכשיו בסמינרים איזה פרוייקטים הן הגישו ושומעת תשובות עלובות מאד..לא אפשרי לעבור את מבחני מהט בציון גבוה
כמה שהם נחשבים "לא קשים"
אין הכוונה לרמה שבנות מהקבצות נמוכות עוברות אותן בציונים יותר גבוהים ממבחן סולד...
בגדול מנסיוני הם היו מבחנים לא פחות ממבחני חוץ ואולי אף יותר
ומי שלא עברה את מבחני החוץ ב98 לא יכלה לקבל ממוצע כזה במבחני מהט.
ההוכחה היא שהמכללות לא מציגות את אותו ממוצע ציונים. והוא נמוך יותר.
למרות שהמבחן אותו מבחן.
ושוב
את מחזיקה את החבל מ-2 קצותיו
זה חשוד ותמוה לבנות מוכשרות ממוצע 98 - זה קל מאד ואפשרי גם לבנות מהקבצה ב לעבור את המבחן בציון גבוה - לא משקרים לגבי הציון.
כל 3 החלקים של תשובתך סותרים זה את זה.
אם זה קל ואפשרי לבנות מהקבצה ב קל וחומר שבנות מוכשרות אמורות להגיע לממוצע 98. אם ממוצע 98 הוא ענין תמוה גם למוכשרות אז איך זה שכולן כולל החלשות מקבוצה ב כותבות ממוצע 98 והן גם לא משקרות?!
יש לך הסבר לסתירות הלוגיות?!
התנאים?לא יוחלפו לעולם.... אבל השכר? מה עם השכר? מה עם התנאים?
"אחרי קריאת ההודעות באשכול המציאות מוכיחה שרוב הבנות של השנה האחרונה (וחלק גדול גם מהשנה הקודמת) לא מצאו עבודה(וזה לפני הבנות שיצאו לשוק בחודש הקרוב) וגם אלה שמצאו כנראה בתנאים פחות נוחים(שעות ושכר ומיקום עבודה) אני לוקח את זה למקום שהקב''ה נותן לנו סטירת לחי שבעצם בשנים האחרונות היה סטיגמה שרק בתים שהאשה עובדת בהייטק אפשר להקים בית של תורה והבעל שקוע בלימוד בלי טירדות וכ''ו ועוד כמה הבלים מהסוג הנ''ל והנה הקב''ה מגיע ואומר לנו שהוא זן ומפרנס את הכל ולא מקפחים אף אחד
וכבר הזכירו פה את המורות והגננות (למעט את החינוך העצמאי) שהיום בזכות האופק חדש שיש בעיקר במוסדות החינוך המיוחד וכן בממ''ד ובממ''ח השכר באיזור 10K נטו שיש בזה את המעלה של השעות והחופשות וכן עבודה בסביבה יותר מתאימה לבנות
" ""אחרי קריאת ההודעות באשכול"
"המציאות"
ברור ברור הצכוונתי לתנאי שכר, משכורת 13, ביגוד, מתנות, פינוקים,התנאים?
לא יודעת, חודשיים חופש בשנה , חופש ער״פ, חופש חול המועד, חופש ערבי חג.
השכר באמת לא משהו (אם כי בד״כ תוצאה של מהפכות טכנולוגיות בהסטוריה העלו משכורות בטווח הארוך)
אבל על תנאים אין מה להתלונן...
בלת"ק
ראיית חשבון גם בסכנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: