ציינו שהוא סרט חדש. לא נראה לי יציעו אותו לקניה כל כך מהר במיוחד ששאר הסרטים שלהם לא למכירה בשלב זה.
מה הענין להוציא סרט חדש שאין אפשרות לפרסם אותו (צפיה ביתית הם לא מוכנות)
ציינו שהוא סרט חדש. לא נראה לי יציעו אותו לקניה כל כך מהר במיוחד ששאר הסרטים שלהם לא למכירה בשלב זה.
מחכות להעלות אותו להקרנות שיתאפשר...מה הענין להוציא סרט חדש שאין אפשרות לפרסם אותו (צפיה ביתית הם לא מוכנות)
של מי זה אוקיינוס בוער?טלי אברהמי ודינה פרלשטין שולחות לינקים
אוקינוס בוער: אמנם הפקה מטורפת וחדשה אך לא נראה לי שהן שולחות את זה ברשת כרגע.
בא נשאיר את הבחירה הדתית לגבי סרטים לכל אחד לעצמו
מה התקציב? לא יקר זה מושג טיפה נרחב...לא יקר
עד 60 שקלים לצפייה משפחתיתמה התקציב? לא יקר זה מושג טיפה נרחב...
פעם רביעית שעונים? או יותר...של מי זה אוקיינוס בוער?
להתחלק כמה ביחד (לדוגמא "לשם שינוי" עולה 150 ל 6. יוצא 25 לכל אחת. ואולי יהיה ניתן לקבל 2 קישורים לצפייה)עד 60 שקלים לצפייה משפחתית
לא ליחיד
אז אנחנו כבר 6 עם הילדיםלהתחלק כמה ביחד (לדוגמא "לשם שינוי" עולה 150 ל 6. יוצא 25 לכל אחת. ואולי יהיה ניתן לקבל 2 קישורים לצפייה)
טלי אברהמי: המומלצים במחיר זה.עד 60 שקלים לצפייה משפחתית
לא ליחיד
שלחתי גם לטלי וגם לפרלשטיין את הבקשה ומשתיהן לא קבלתי תשובה.ואולי יהיה ניתן לקבל 2 קישורים לצפייה)
נראה לי שהם אפילו לא חשבו על זה, מישהו צריך להפנות את תשומת ליבם לכך.אוף חבל הם מזה מפסידים
יש מס טלפון?נראה לי שהם אפילו לא חשבו על זה, מישהו צריך להפנות את תשומת ליבם לכך.
טלי כתבה לי במייל ש- 6 צופות זה משפחה,,לא רק גרעינית.שלחתי גם לטלי וגם לפרלשטיין את הבקשה ומשתיהן לא קבלתי תשובה.
ואחרי שניקית כתבה פה שטלי פרסמה ש-6 צופות הכוונה למשפחה הגרעינית,
כנראה שהרעיון שלנו לא יבוא לידי מעשה
לכולן יש דרכא אחרינא...ניסיתי להיכנס ל"מופעים בסלון" וזה חסום בנטפרי
ההודעה:
חסום לפי הוראה מיוחדת מהרבנים
אכן, האתר חסום בנטפריניסיתי להיכנס ל"מופעים בסלון" וזה חסום בנטפרי
ההודעה:
חסום לפי הוראה מיוחדת מהרבנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: