אין לי מושג המערכת נפתחת מחר.
המערכת נפתחה כבר אחרי 12 אם שכחתם עלה קטן עולה 100 ל6 צופות
אין לי מושג המערכת נפתחת מחר.
לתמיכה טכנית- 0737895302 בין השעות 10 בבוקר ל11 בלילה. בהצלחה ורפואה שלימהיש למישהי אולי מס' טלפון לתקשר איתם? חוץ ממיילים שנענים באופן אוטומטי.....
חייבת דחוף סרט להיום... הולכת לבקר קרובת משפחה שמאושפזת בבית חולים ורוצה מאד לשמח אותה...
אשמח לכל מידע, תודה!
מה עם צפיה בודדת?
כולם מוכרים חבילה למשפחה/קבוצה.
מה לעשות שרק אני צופה כאן?
מרגיש לי הרבה לשלם 60 ש"ח לסרט אחד (שכבר ראיתי...)
אצל פרלשטיין.אויש, זה ככה אצל כולם?
אני גם לבד. לא שווה לי!
בסגר הקודם דברנו עם ר. אליאס והיא אמרה שלא תשחרר את הסרטים לצפייה ביתית, וא"כ היא תפרסם...מישהי יודעת האם ניתן לראות את מעלי ואחרי? ואיך?
זה של פרלשטיין?
אכןזה של פרלשטיין?
אין לי מושגמורידים כקובץ ומתחייבים למחוק אח''כ?
שאלתי כי לא אכפת לי להתחייב.אין לי מושג
לא נראה לי גישה למחשב.שאלתי כי לא אכפת לי להתחייב.
אבל אם זה קישור שמאשר גישה מרחוק למחשב אז ממש לא.
היה בעבר דבר כזה ולכן חשוב לי לדעת.לא נראה לי גישה למחשב.
לדעתי זו אכן התחייבות למחוק מהמחשב
לא הבנתי כמה זה יוצא תכל''ס לצפיה פרטית בבית?היא הסכימה להתפשר על סרט 1 לתושבות ב"ב (הנחה של 50 ש"ח)
אז מי שתושבת ב"ב אולי שווה לה לנסות...
לפי הפרסומים בין 700-900 ש"ח עד 25 צופות-לסרטים החדשים יותר.לא הבנתי כמה זה יוצא תכל''ס לצפיה פרטית בבית?
לא הבנתי את מארגנת קבוצה?לפי הפרסומים בין 700-900 ש"ח עד 25 צופות-לסרטים החדשים יותר.
כלומר אם אנחנו 4 צריכות לשלם 650???לפי הפרסומים בין 700-900 ש"ח עד 25 צופות-לסרטים החדשים יותר.
תאמיני לי שאינך היחידה.אני רוצה לראות את צעיף של כוכבייייים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: