זה ממש מעצבן אותי, מדי פעם בעלי עושה לי הפתעה וחוזר מהעיר עם איזה עלון מאחורי הגב.גרה בשכונה מתחרדת. לא שמעו כאן על מקומונים, פרסומונים ושו"ת
יש אזורים בלי המקומונים? באמת מעניין אותי, איפה?מישהו יודע אם יש אפשרות לבקש תפוצה באזור מסויים?
פרדס כץ בין אזור המגדלים לאבוחציראיש אזורים בלי המקומונים? באמת מעניין אותי, איפה?
יתד לא, חזק לא מעניין, כח הפרסום, ולעניין כן, וקוראתשאלה 1: האם את מכניסה הביתה כל שבוע את עיתון יתד של יום שלישי וכן את העיתונים - לעניין, חזק וכח הפרסום?
שאלה 2: האם את קוראת אותם כל שבוע?
תודה רבה רבה.
1. הלוואי והיינו מקבלים את העיתונים האלה!שאלה 1: האם את מכניסה הביתה כל שבוע את עיתון יתד של יום שלישי וכן את העיתונים - לעניין, חזק וכח הפרסום?
שאלה 2: האם את קוראת אותם כל שבוע?
תודה רבה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: