תקשורת סקר מכשיר כשר + אקסל + שורה מחוקה בלבן לחוכמולוגים בלבד...

יעקב אסטרייכר

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון
תאבד את האפקט העיקרי שלו בתור "מנטרל מחבלים" אמל"ח קר ושאר מרעיו בישין

אפרת2

משתמש פעיל
לי היה עד לפני שבועיים MTK5 קצת יותר משנה.
שקע טעינה נהרס מאד מהר
בטריה אוזלת במהירות
שמע חלש
פרוצדורה של לחיצות כדי לעשות 'השתק' במהלך שיחה
לא משלים מספרים אוטומטית!
פלסטיקה חלשה.
בטח יש לו עוד מאה אלף חסרונות לפחות, כמו כולם.

בינתיים אני בלי טלפון!
לא יודעת מה לקנות.

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
לי היה עד לפני שבועיים MTK5 קצת יותר משנה.
שקע טעינה נהרס מאד מהר
בטריה אוזלת במהירות
שמע חלש
פרוצדורה של לחיצות כדי לעשות 'השתק' במהלך שיחה
לא משלים מספרים אוטומטית!
פלסטיקה חלשה.
בטח יש לו עוד מאה אלף חסרונות לפחות, כמו כולם.

בינתיים אני בלי טלפון!
לא יודעת מה לקנות.

לא לקנות ולראות איך מסתדרים........

אפרת2

משתמש פעיל
לא לקנות ולראות איך מסתדרים........
'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהם
לא אציין איזה מכשיר זה, כדי לא לעשות פרסומת לנוכל. ייבוא אישי משהו. גרוע בכל מקרה.
נראה לי טלפון חוגה נגרר של פישר פרייס, עם הנורות המהבהבות, יעשה את העבודה טוב יותר.
תכלס אני בלי טלפון וזה לא יכול להמשיך ככה.
כמעט קניתי Q3 אחרי המלצות של אנשים,
אחרי מה שאני קוראת פה - לא קונה אותו.

משתמש מקצוען
'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהם
לא אציין איזה מכשיר זה, כדי לא לעשות פרסומת לנוכל. ייבוא אישי משהו. גרוע בכל מקרה.
נראה לי טלפון חוגה נגרר של פישר פרייס, עם הנורות המהבהבות, יעשה את העבודה טוב יותר.
תכלס אני בלי טלפון וזה לא יכול להמשיך ככה.
כמעט קניתי Q3 אחרי המלצות של אנשים,
אחרי מה שאני קוראת פה - לא קונה אותו.
בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...:p

משתמש מקצוען
בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...:p
אני למשל הוצאתי משם 5 טלפונים בנתיים, ועוד היד נטויה בעז"ה!

הי, תרגעו! אין בזה גזל זה בהסכמת ההנהלה.......
לפעמים זה נחמד להיות קרוב לצלחת....

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
נראה לך שקנו בזה פלאפונים ;)
המנהל של החיידר של בני קנה בזה פלאפון מסוג סקודה אוקטביה...

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
לא התייחסו כאן מספיק לנושא של התאמת המכשיר לאוזניות בלוטוס
עוד אחד מהנושאים הבעייתיים ברוב המכשירים כשרים.
חוץ מהשיאומי, יש עוד מכשירים שעושים עבודה טובה בנושא זה?
בעלי נסיון - הנה לכאן.

ישראלג

משתמש סופר מקצוען
כמה זמן הפלאפון כבר בשימוש? הצריבת גרסה לא ניתנת לפריצה בקלות?
עריכה- עוד שאלה קטנה- הצריבת גירסה זה רק למצלמה למייבינים או לעוד דברים למעלה בקודש?
הפלוס הגדול שיש בC2 ו208 שאין בהם וויפי, כך שגם אם מצליחים לפרוץ, אין כ"כ לאן להגיע. [מה שא"כ בשיומי ויאנג כו']
ברוב הגרסאות הכשרות יש אפשרות לראות לצלם ולהסריט וכן לראות צילומים והסרטות דרך אנשי קשר.
לראות סרט של ממש זה ממש סיוט בגרסה כשירה, מכיוון שא. צריך גם להמיר את הסוג קובץ וגם להמיר את הגודל שלו, כך שיותר זמן להמיר ממחשב מאשר לצפות [ייתכן ומסתובב ברשת סרטים כבר מומרים לצפייה בפלאפון.] ב. אי אפשר לחזור לאותו מקום שאחזו, או שמשהו מתקשר באמצע... וצריך לראות מההתחלה, [או ללחוץ חמש דקות על ההרצה קדימה].
ר' דוד כהן אמר פעם, שמי שרואה סרט בC2, מקבל את העונש תוך כדי העבירה... ;)
בקשר למשחקים. בעיקרון בגרסאות כשירות אי אפשר לשחק אפי' במשחקים בנויים בגרסה, אפשר לקמבן ולשים משחק בכרטיס וכל פעם להוריד אותו מחדש, אבל זה למייבינים בלבד, וזה רק על משחקים פשוטים, [סודוקו וכו'] מכיוון שמשחקים כבדים לא יורדים.
לגבי פריצה, מי שמבין בגרסאות יכול לשנות לגרסה לא כשירה, [כמובן, צריך מחשב עם כל התוכנות הנצרכות,] ואז יוכל להכניס את כל סוגי המשחקים וגם יוכל לצפות בסרטים, [כמובן להכניס כרטיס, ולהמיר, וכו'] ללא צורך דרך האנשי קשר.
כמה זמן זה מחזיק לי?
כעת זה אוחז בכמעט שנתיים, וזה עובד גם לאחר שזה נפל מקומה שניה דרך החלון, [עם מגן סיליקון].
מאוד מרוצה.
מקווה שעזרתי

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
השרשור הזה, הוא אחלה הזדמנות לכולנו להוציא את העצבים על ההתמודדות היומיומית עם המכשירים הכשרים למינהם...

אבל
מנסיון העבר, ומבירורים מקיפים שלי בעבר, אין שום המלצות חד משמעיות על מכשירים מסויימים, ואין שום אחידות בדגמים.
באותו דגם, כל מכשיר יתן תפוקה שונה ויעבוד אחרת, לאחד יהיה מוצלח ולשני דפוק, באחד הבטרייה תעבוד מעולה ובשני תיגמר תוך חצי יום.
כנראה שבמפעל הסיני יושבים פועלים, עושים נסיונות על כל מיני סוגי ברזלים, ומדביקים דגמים לפי שיטת ה"אןדןדינו".

למעט אולי הנוקיה 208 שיש הסכמה די נרחבת לגבי העמידות שלו, אבל הוא כבר קשה להשגה...

חבל מאד שאין מישהו שירים את הכפפה ויטפל בעניין הזה ובמחדל של המכשירים הנוראיים במגזר המקפיד על תקשורת כשרה.

אני יודע על המון המון שעוזבים את הקומות הכשרות לטובת מכשירים לא כשרים רק בגלל מצב המכשירים.

אם את העסקנים היה מעניין באמת כשרות ולא כסף, המצב היה נראה אחרת לגמרי.

ואגבף
טיפ לכל בעלי 208, שהשמע נחלש מאד.
קחו מחט, ובזהירות תעשו חורים בעדינות ממש בחור השמע העליון מעל המסך, זה מנקה את כל הלכלוך, והשמע משתפר פלאים!
תנסו, אתם תודו לי!

chh

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לגבי הנוקיה 215,
באחד האשכולות בעניין רשמו שיש הבדל גדול בין המקורי, יבואן רשמי עם אחריות מקורית , לבין האחרים.
זה אכן כך?
אולי זה הסיבה לסתירה בין המעלות וה"מחלות" שלו?

ארמון חול

משתמש מקצוען
השרשור הזה, הוא אחלה הזדמנות לכולנו להוציא את העצבים על ההתמודדות היומיומית עם המכשירים הכשרים למינהם...

אבל
מנסיון העבר, ומבירורים מקיפים שלי בעבר, אין שום המלצות חד משמעיות על מכשירים מסויימים, ואין שום אחידות בדגמים.
באותו דגם, כל מכשיר יתן תפוקה שונה ויעבוד אחרת, לאחד יהיה מוצלח ולשני דפוק, באחד הבטרייה תעבוד מעולה ובשני תיגמר תוך חצי יום.
כנראה שבמפעל הסיני יושבים פועלים, עושים נסיונות על כל מיני סוגי ברזלים, ומדביקים דגמים לפי שיטת ה"אןדןדינו".

למעט אולי הנוקיה 208 שיש הסכמה די נרחבת לגבי העמידות שלו, אבל הוא כבר קשה להשגה...

חבל מאד שאין מישהו שירים את הכפפה ויטפל בעניין הזה ובמחדל של המכשירים הנוראיים במגזר המקפיד על תקשורת כשרה.

אני יודע על המון המון שעוזבים את הקומות הכשרות לטובת מכשירים לא כשרים רק בגלל מצב המכשירים.

אם את העסקנים היה מעניין באמת כשרות ולא כסף, המצב היה נראה אחרת לגמרי.

ואגבף
טיפ לכל בעלי 208, שהשמע נחלש מאד.
קחו מחט, ובזהירות תעשו חורים בעדינות ממש בחור השמע העליון מעל המסך, זה מנקה את כל הלכלוך, והשמע משתפר פלאים!
תנסו, אתם תודו לי!
אכן, ועדת הרבנים הינה גוף כלכלי , ולא רוחני
ISPOILER לדוגמא ]קויי נייעס ודומיהם שנפתחים ונחסמים רק בגלל כספים שהם מעבירים
מכשירים (צעצועים סיניים טיפשיים שעולים יקר ונהרסים תוך זמן קצר)[/ISPOILER]

באמת חבל שאנו שבויים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה