תאבד את האפקט העיקרי שלו בתור "מנטרל מחבלים" אמל"ח קר ושאר מרעיו בישיןאפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון
תאבד את האפקט העיקרי שלו בתור "מנטרל מחבלים" אמל"ח קר ושאר מרעיו בישיןאפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון
לי היה עד לפני שבועיים MTK5 קצת יותר משנה.
שקע טעינה נהרס מאד מהר
בטריה אוזלת במהירות
שמע חלש
פרוצדורה של לחיצות כדי לעשות 'השתק' במהלך שיחה
לא משלים מספרים אוטומטית!
פלסטיקה חלשה.
בטח יש לו עוד מאה אלף חסרונות לפחות, כמו כולם.
בינתיים אני בלי טלפון!
לא יודעת מה לקנות.
'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהםלא לקנות ולראות איך מסתדרים........
בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...'גנבתי' לילדים את המכשיר שלהם
לא אציין איזה מכשיר זה, כדי לא לעשות פרסומת לנוכל. ייבוא אישי משהו. גרוע בכל מקרה.
נראה לי טלפון חוגה נגרר של פישר פרייס, עם הנורות המהבהבות, יעשה את העבודה טוב יותר.
תכלס אני בלי טלפון וזה לא יכול להמשיך ככה.
כמעט קניתי Q3 אחרי המלצות של אנשים,
אחרי מה שאני קוראת פה - לא קונה אותו.
אני למשל הוצאתי משם 5 טלפונים בנתיים, ועוד היד נטויה בעז"ה!בקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...
נראה לך שקנו בזה פלאפוניםבקורונה משרד החינוך הרי חילקו המון טלפונים, והם נשארו במחסנים המאובקים של ביה"ס. אז כדאי שננער קצת את המחסנים או את ההנהלה ונבקש מהם שיחזירו לנו קצת אחרי כ"כ הרבה שנים של שכ"ל גבוה בלי הצדקה...
מה ז'תמורת חילקו פלאפונים בפועל!!!!!!!!נראה לך שקנו בזה פלאפונים
המנהל של החיידר של בני קנה בזה פלאפון מסוג סקודה אוקטביה...
מה ז'תמורת חילקו פלאפונים בפועל!!!!!!!!
לא הבנתי כתבת את זה בציניות או ברצינות?
חוץ מהשיאומי, יש עוד מכשירים שעושים עבודה טובה בנושא זה?לא התייחסו כאן מספיק לנושא של התאמת המכשיר לאוזניות בלוטוס
עוד אחד מהנושאים הבעייתיים ברוב המכשירים כשרים.
הפלוס הגדול שיש בC2 ו208 שאין בהם וויפי, כך שגם אם מצליחים לפרוץ, אין כ"כ לאן להגיע. [מה שא"כ בשיומי ויאנג כו']כמה זמן הפלאפון כבר בשימוש? הצריבת גרסה לא ניתנת לפריצה בקלות?
עריכה- עוד שאלה קטנה- הצריבת גירסה זה רק למצלמה למייבינים או לעוד דברים למעלה בקודש?
C2 ו208חוץ מהשיאומי, יש עוד מכשירים שעושים עבודה טובה בנושא זה?
בעלי נסיון - הנה לכאן.
יאנג כמובןחוץ מהשיאומי, יש עוד מכשירים שעושים עבודה טובה בנושא זה?
בעלי נסיון - הנה לכאן.
אכן, ועדת הרבנים הינה גוף כלכלי , ולא רוחניהשרשור הזה, הוא אחלה הזדמנות לכולנו להוציא את העצבים על ההתמודדות היומיומית עם המכשירים הכשרים למינהם...
אבל
מנסיון העבר, ומבירורים מקיפים שלי בעבר, אין שום המלצות חד משמעיות על מכשירים מסויימים, ואין שום אחידות בדגמים.
באותו דגם, כל מכשיר יתן תפוקה שונה ויעבוד אחרת, לאחד יהיה מוצלח ולשני דפוק, באחד הבטרייה תעבוד מעולה ובשני תיגמר תוך חצי יום.
כנראה שבמפעל הסיני יושבים פועלים, עושים נסיונות על כל מיני סוגי ברזלים, ומדביקים דגמים לפי שיטת ה"אןדןדינו".
למעט אולי הנוקיה 208 שיש הסכמה די נרחבת לגבי העמידות שלו, אבל הוא כבר קשה להשגה...
חבל מאד שאין מישהו שירים את הכפפה ויטפל בעניין הזה ובמחדל של המכשירים הנוראיים במגזר המקפיד על תקשורת כשרה.
אני יודע על המון המון שעוזבים את הקומות הכשרות לטובת מכשירים לא כשרים רק בגלל מצב המכשירים.
אם את העסקנים היה מעניין באמת כשרות ולא כסף, המצב היה נראה אחרת לגמרי.
ואגבף
טיפ לכל בעלי 208, שהשמע נחלש מאד.
קחו מחט, ובזהירות תעשו חורים בעדינות ממש בחור השמע העליון מעל המסך, זה מנקה את כל הלכלוך, והשמע משתפר פלאים!
תנסו, אתם תודו לי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: