בטוח שהכוונה לקיוליקס P3? ולא Q3?לי גם יש את המכשיר הנ"ל,
השמע שלו מעולה, ממש פתחתי את העיניים (אות את האוזניים...) מאז שקניתי אותו לפני 3 שנים.
החסרונות, המקשים הנוראיים (ושמחתי לראות שזו צרת רבים), וזה שיש סוג מאד מסוים של אוזניות שמצליח להתחבר אליו, פעם קניתי אותו בחנות מסוימת עד שהחנות נסגרה, ואני בחיפוש...
Q3 ברור.בטוח שהכוונה לקיוליקס P3? ולא Q3?
קניתי לאחרונה את P3 והבנתי שזה מכשיר ממש חדש מלפני חצי שנה
נפלתי איתו בפח עמוק, יכול להיות שזה רק יצא לי חתיכה פגומה כי המוכר באמת התפלא... אבל הסוללה (החדשה!) נגמרה בשניות, לא היה קליטה באף מקום, אנשים לא שמעו אותי ולא אני אותם, וכשכן שמעו - זה היה צורם כזה...
והיה לפעמים לוקח דקה שלמה עד שהתחיל לחייג, ומלא פעמים בכלל לא הצליח לחייג...
וכמובן בחנות הם לא לקחו אחריות ושלחו אותי למעבדה והם אמרו שהם לא עושים וחזרתי וטענו שעבר מדי הרבה זמן ואז סידרו משהו בהגדרות וזה לא עזר כלום וכו' וכו'...
לפני הפלאפון הזה היה לי את קיוליקס Q5 וממש אהבתי אותו! לפחות שנתיים, שמע טוב, תפריט נוח, המקשים קצת קשים אבל מתרגלים, הכל היה מצוין עד שזה נפל בחוזקה ונשבר.
ועוד לפני זה היה לי משהו שכבר לא קיים, הפלאפון הכי מושלם שיש - K34, היה לי לפחות 3 שנים, ואז הוא טבע במים ועדיין עבד רק שנשבר לו הרטט שאני ממש צריכה.
יש כזה כשר אוריגינל ?והשיאומי החצי טא'ץ (לי יש גירסה כשרה למהדרין)
לאיש כזה כשר אוריגינל ?
הם בנויים איכשהו בצורה שאף פעם לא ברור לך אם לחצת או לא,לא הצלחתי להבין מה מעצבן במקשים של Q3
יש לי את אותו המכשירנוקיה 215 - קליטה מטורפת שבחיים לא פגשתי!
בכל החורים והפינות שאף פעם אין בהם קליטה הוא עובד פצצה!
שמע ממש טוב ולא צורמני כמו שהרבה פלאפונים
בטריה חזקה מאוד (חיסרון שלוקח הרבה זמן להטעין, אבל זה מחזיק הרבה בהתאמה)
יש לו כמה באגים מעצבנים שצריך להתרגל אליהם, כמו שאין חיפוש אנשי קשר כשמתחילים לחייג מספר (רק חיפוש לפי שם) ושזה ננעל כשלוחצים על הכיבוי, שזה חופררררררררר
אבל מתרגלים, והעיקר שהוא עושה את תפקידו נאמנה, לאפשר לבנ"א לדבר נורמלי!!!
למה בחנויות לא מציעים אותו???תיקנו Q3 מכשיר פצצה
לא עוזר!המזכירה האלקטרונית עובדת גם בלי רמקול
כנס ל/תפריט/מזכירה אלקטרונית/אפשרויות/הגדרות/רמקול/כיבוי
והבעיה נפתרה!
לא מעצבן, משגע.....באמת, זה לא נלחץ בקלות ואז כשלוחצים חזק זה נלחץ פעמים או שלוש' ואז מוחקים וחוזר חלילה.....לא הצלחתי להבין מה מעצבן במקשים של Q3
למה בחנויות לא מציעים אותו???תיקנו Q3 מכשיר פצצה
אפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפוןיש לי את G10 ברוך ה'עוד שורד
אשמח אם יסבירו כאן ממתי יוכלו להשתמש רק בדור 4
ולמה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: