תקשורת סקר מכשיר כשר + אקסל + שורה מחוקה בלבן לחוכמולוגים בלבד...

ש.כ

משתמש פעיל
לדעתי ולאחר נסיון רב (ומר) כמעט עם כל סוגי הפלאפונים כולל נוקיה וכו' המסקנה שלי היא שהמכשיר הכשר היחיד המוצלח והנוח הוא השיאומי מקשים הרגיל והשיאומי החצי טא'ץ (לי יש גירסה כשרה למהדרין)
קליטה טובה, איכות שמע. בטריה חזקה וממשק נוח

אמונה1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לי גם יש את המכשיר הנ"ל,
השמע שלו מעולה, ממש פתחתי את העיניים (אות את האוזניים...) מאז שקניתי אותו לפני 3 שנים.
החסרונות, המקשים הנוראיים (ושמחתי לראות שזו צרת רבים), וזה שיש סוג מאד מסוים של אוזניות שמצליח להתחבר אליו, פעם קניתי אותו בחנות מסוימת עד שהחנות נסגרה, ואני בחיפוש...
בטוח שהכוונה לקיוליקס P3? ולא Q3?
קניתי לאחרונה את P3 והבנתי שזה מכשיר ממש חדש מלפני חצי שנה
נפלתי איתו בפח עמוק, יכול להיות שזה רק יצא לי חתיכה פגומה כי המוכר באמת התפלא... אבל הסוללה (החדשה!) נגמרה בשניות, לא היה קליטה באף מקום, אנשים לא שמעו אותי ולא אני אותם, וכשכן שמעו - זה היה צורם כזה...
והיה לפעמים לוקח דקה שלמה עד שהתחיל לחייג, ומלא פעמים בכלל לא הצליח לחייג...
וכמובן בחנות הם לא לקחו אחריות ושלחו אותי למעבדה והם אמרו שהם לא עושים וחזרתי וטענו שעבר מדי הרבה זמן ואז סידרו משהו בהגדרות וזה לא עזר כלום וכו' וכו'...

לפני הפלאפון הזה היה לי את קיוליקס Q5 וממש אהבתי אותו! לפחות שנתיים, שמע טוב, תפריט נוח, המקשים קצת קשים אבל מתרגלים, הכל היה מצוין עד שזה נפל בחוזקה ונשבר.

ועוד לפני זה היה לי משהו שכבר לא קיים, הפלאפון הכי מושלם שיש - K34, היה לי לפחות 3 שנים, ואז הוא טבע במים ועדיין עבד רק שנשבר לו הרטט שאני ממש צריכה.

אמונה1

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
נוקיה 215 - קליטה מטורפת שבחיים לא פגשתי!
בכל החורים והפינות שאף פעם אין בהם קליטה הוא עובד פצצה!
שמע ממש טוב ולא צורמני כמו שהרבה פלאפונים
בטריה חזקה מאוד (חיסרון שלוקח הרבה זמן להטעין, אבל זה מחזיק הרבה בהתאמה)
יש לו כמה באגים מעצבנים שצריך להתרגל אליהם, כמו שאין חיפוש אנשי קשר כשמתחילים לחייג מספר (רק חיפוש לפי שם) ושזה ננעל כשלוחצים על הכיבוי, שזה חופררררררררר
אבל מתרגלים, והעיקר שהוא עושה את תפקידו נאמנה, לאפשר לבנ"א לדבר נורמלי!!!

יערי

משתמש מקצוען
בטוח שהכוונה לקיוליקס P3? ולא Q3?
קניתי לאחרונה את P3 והבנתי שזה מכשיר ממש חדש מלפני חצי שנה
נפלתי איתו בפח עמוק, יכול להיות שזה רק יצא לי חתיכה פגומה כי המוכר באמת התפלא... אבל הסוללה (החדשה!) נגמרה בשניות, לא היה קליטה באף מקום, אנשים לא שמעו אותי ולא אני אותם, וכשכן שמעו - זה היה צורם כזה...
והיה לפעמים לוקח דקה שלמה עד שהתחיל לחייג, ומלא פעמים בכלל לא הצליח לחייג...
וכמובן בחנות הם לא לקחו אחריות ושלחו אותי למעבדה והם אמרו שהם לא עושים וחזרתי וטענו שעבר מדי הרבה זמן ואז סידרו משהו בהגדרות וזה לא עזר כלום וכו' וכו'...

לפני הפלאפון הזה היה לי את קיוליקס Q5 וממש אהבתי אותו! לפחות שנתיים, שמע טוב, תפריט נוח, המקשים קצת קשים אבל מתרגלים, הכל היה מצוין עד שזה נפל בחוזקה ונשבר.

ועוד לפני זה היה לי משהו שכבר לא קיים, הפלאפון הכי מושלם שיש - K34, היה לי לפחות 3 שנים, ואז הוא טבע במים ועדיין עבד רק שנשבר לו הרטט שאני ממש צריכה.
Q3 ברור.

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
Q5 דפוק ברמות קשות
שמיעה גרועהההה
מקשים נוראיים
לאחר שימוש של חצי שנה מתכבה כל 3 שעות כי נגמרת לו הסוללה

ALESIS

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לא הצלחתי להבין מה מעצבן במקשים של Q3
הם בנויים איכשהו בצורה שאף פעם לא ברור לך אם לחצת או לא,
כך שאת יכולה להקיש רצף מספרים ארוך ובסופו לגלות שרק מעטים מהם זכו להגיע לידי הקלדה:rolleyes:
כדי להיות בטוחים שהם יגיבו - צריך ללחוץ מאוד חזק,
אבל אז עלולות לקרות תופעות כמו 3333 / 6666666 וכן על זו הדרך..

אילה 312

משתמש רשום
צילום מקצועי
נוקיה 215 - קליטה מטורפת שבחיים לא פגשתי!
בכל החורים והפינות שאף פעם אין בהם קליטה הוא עובד פצצה!
שמע ממש טוב ולא צורמני כמו שהרבה פלאפונים
בטריה חזקה מאוד (חיסרון שלוקח הרבה זמן להטעין, אבל זה מחזיק הרבה בהתאמה)
יש לו כמה באגים מעצבנים שצריך להתרגל אליהם, כמו שאין חיפוש אנשי קשר כשמתחילים לחייג מספר (רק חיפוש לפי שם) ושזה ננעל כשלוחצים על הכיבוי, שזה חופררררררררר
אבל מתרגלים, והעיקר שהוא עושה את תפקידו נאמנה, לאפשר לבנ"א לדבר נורמלי!!!
יש לי את אותו המכשיר
(215)
ישר כשקניתי באג של הטענה
מטעינה לילה שלם- ועדיין נגמר מהההררר (חצי יום בערך)
חוץ מזה אם כבה מחוסר בטריה
שיחות שנעשות ישר לאחר ההטענה מנתקות את הטלפון כל כמה שניות.
השמע בסדר
החיפוש אנשי קשר נח מאד אחרי שמתרגלים.
(ועד אז- פחות...)
כנ"ל הנושא של הנעילה.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@Natan Galant מה אתה מתכנן לעשות עם כל ההודעות הסותרות?

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
יש לי את G10 ברוך ה'עוד שורד
אשמח אם יסבירו כאן ממתי יוכלו להשתמש רק בדור 4
ולמה??
אפרופו הG10 מכיוון שהמכשיר מאוד כבד אני ממליץ לשים מגן על הפלאפון ולוותר על הברזל שמכסה את הסוללה, מפחית משמעותית את משקל הפלאפון

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה