אני רוצה להוסיף לגבי העניין העסקי והרווחי.
אנשים היום משלמים המון כסף, המון כסף, על דברים מיותרים שאפשר להכין לבד, ובשניות. לפעמים אני פותחת מקומון רק בשביל להנות מהרעיונות החדשים והפנטסטיים על עוד עסק ועוד עסק שנועד לזלול כסף מאנשים (ואנשים משלמים למה שהם מרגישים חיבור אליו- זו תורת ההתרמות והמאצ'ינג על רגל אחת).
אני אישית, הייתי מארגנת קבוצה לסדנה חוייתית, וסעיף האוכל היה מטורף, עד שנפל לי האסימון, הלכתי לסופר, קניתי שלוש סוגים של מארזי ירקות קצוצים - כל אחד קילו, קופסא של פטריות, זיתים, מטבלים. גריסני וקרקרים, גבינות מיוחדות או אישיות. פיצוחים קלויים. בקיצור- פותחת שולחן רציני, וכל אחת מרכיבה לעצמה סלט, עם מה שהיא רוצה, ויש גם פחמימות וגבינות, ופינוקים מתוקים לסוף- הכל ביחד, לקבוצה של שש נשים ולפעמים יותר, מעולם לא עבר את המאה- מאה חמישים שקלים. מה שבמסעדה, על מנות קטנות ולא מספקות, הייתי משלמת כפול שלוש או ארבע.