קונטרס ההדרכה בניגוד למשתמע אולי משמו, אינו ספר הדרכה, הוא ספר לימוד כבד ומעמיק.הספר קונטרס הדרכה של הרב שמחה כהן שליט"א שווה כל שקל!
אני יודעת אותו בע''פ וכל שבוע קוראת בו.
חובה בכל בית
איך אפשר לשמוע אותו בנושאים הנ"ל ? או שזה רק בפגישות פרטיות ?מי שמכיר את הרב המחבר או שמע אותו מדבר על הנושאים הנדונים בספר גם מבין מדוע זה כתוב בסגנון כזה.
הוא מלמד בקורסים שונים להכשרת יועצים ומטפלים.איך אפשר לשמוע אותו בנושאים הנ"ל ? או שזה רק בפגישות פרטיות ?
איזה עוד ספרים שלא נמכרים בחנויות יש לו?לרב שמחה כהן יש הרבה מאד ספרים כהמשך לספרים הבית יהודי.
למשל ביתך שלום- מבוסס על הרצאות שמסר ועל שאלות שנשאל. ובנוי על העיקרון של גברים ממאדים ונשים מנוגה,
אבל מבוסס על מקורותינו ויש לו שם פרקים חזקים מאד מאד.
יש לו עוד הרבה ספרים. נדמה לי שלא מוכרים אותם בחנויות אלא בהפצה אישית.
נכון שזוגיות לא משתנה ואם יש בעיה צריך לטפל בה.לפי דעתי זוגיות לא משתנה ע"י קריאת ספר אחת-שתיים
זה כן יכול לתת מבט חדש על החיים אך אם יש תפיסות/חשיבות שונות וישנות זה בד"כ יחזור להתנהגות הישנה במוקדם או במאוחר.
תהליך של שינוי לוקח זמן, וזהו טבעו אך כל עוד אתה בתהליך - שהוא מלשון ללכת ולא לרוץ - הכל בסדר, ולא תובעים ממך יותר, והקב"ה קובע את הקצב.
אני מאוד ממליצה על קורס של גב' בר חן ממודיעין עילית שנקרא "תכלית"
בקורס לומדים כיצד לעשות תהליך של שינוי בשינוי ממש מהשורש, בצורה מדהימה שעובדת! (לאט לאט)
הקורס מגמד את כל מה שכתבו פה לפני, מנסיון...
למיטב ידיעתי ההרשמה נפתחת אחרי פסח. (ואין לי אחוזים). ניתן להקשיב גם בטלפון. לנשים בלבד.
היום ראיתי ספר של הרב שמחה כהן בשם 'השידוך'
בחנות יפה נוף
נכון שזוגיות לא משתנה ואם יש בעיה צריך לטפל בה.
אבל באופן כללי אצל זוג שחי ומרוצה ותמיד אפשר לשפר, ההתעסקות עם קריאה וחשיבה על הנושא תורמת.
של הרב אבנר קוואס?ביחד
מהמם
סתם לשבת עם הבעל ולצחוק וגם ולהשיק מסקנות
זה נכון לגבי כל הספרים חוץ מהספר של הרב ארוש, אולי לא מספיק קריאה פעם אחד וצריך לחזור לקרוא מידי פעם, אבל זה רק לגברים, יש איסור חמור לאשה להסתכל בספר, אבל יכולה להציע לבעלה לקרוא את הספר.לפי דעתי זוגיות לא משתנה ע"י קריאת ספר אחת-שתיים
נמצא בחנויות?מעל כולם "קונטרס ההדרכה" של הרב שמחה כהן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: