נכתב ע"י y&m;2143572:כניעה היא דבר מבורך מאד.
להיות על הקרשים פחות...
נכתב ע"י y&m;2143581:אני מדברת על מצב הפוך, בו אשה הופכת את עצמה וצרכיה ללא קיימים (אשה כשרה עושה רצון בעלה...) וזה לא עוזר הרבה לשלום בית.
נכתב ע"י שושיה;2143512:"לדעת להיכנע"
ספר המיועד לנשים-מומלץ מאוד!
למה ׳בעל עוזר׳ או הסתכלות שיוויונית (או ׳שיוויונית׳, לבחירתך) סותר כניעה לבעל? ממש לא הבנתי. בעל עוזר זה חוקות הגויים או משהו?נכתב ע"י mg3;2143574:אני אגב הייתי בשיעור שבה המנחה דברה על בעלים שעוזרים לנשותיהם בעבודות הבית, והתפתח דיון עצבני ביותר על המושג "בעל עוזר"- כאילו, הבית הוא של שתינו אז המטלות משותפות. שתינו אחראים לניקיון, לבישול, לסדר וכו'... וכולן אגב היו בוגרות של בי"ע
נכתב ע"י שיר76;2143361:"בנין הבית"- של הרב שוחוטוביץ
ספר מדהים!! אין מי שקרא ולא שינה אותו.
מומלץ ביותר.
נכתב ע"י userit;2143769:למה ׳בעל עוזר׳ או הסתכלות שיוויונית (או ׳שיוויונית׳, לבחירתך) סותר כניעה לבעל? ממש לא הבנתי. בעל עוזר זה חוקות הגויים או משהו?
נכתב ע"י מיס;2143279:שלום רב!
אשמח לקבל המלצה על ספר מומלץ בנושא זוגיות-שלום בית, לא חסר לי שמות של ספרים בנושא, אני מעוניין בספר שאנשים יכולים לומר שעזר להם/שינה להם את ההסתכלות וכו'
תודה רבה
בדיוק.נכתב ע"י בפוטנציאל;2143819:הסמינרים מעצימים את האשה ,לא מלמדים אותה "להיכנע".
זוגיות טובה ,זה שהאשה מכבדת את בעלה ונותנת לו את הכבוד מעצמה ללא דרישה .. וחיוב כניעה ..
גוז שחי על פי התורה הם מלכים,
הבעל מכבדה יותר מגופו כך אומר הרמבם. והאשה עושה אותה מלכה.
מחברת הספר -לדעת להיכנע - ואגב קראתי אותו.
הגיע לתובנה שהפמינסטיות זה הרס לבית ולשלום בו.
והדרך היחידה לעשות זאת היא להחזיר את מערך הבית למקומו.
גבר בטבעו רוצה לתת ואם האשה מאפשרת לו הוא ירוץ בשבילה לכל העולם והיא לא צריכה להילחם ולבקש.
והוסיף בהסתייגות שזה לא ממש מתאים לנו , כי בכל זאת כתבה אותו גויה ,עם פה של גויה..
נכתב ע"י זיסונת;2143862:הספר "מאשה לאישה" של רחל ארבוס.
היא אמרה משפט חמוד על הספר "לדעת להיכנע"- מה שלא מוכנים לקבל מהתורה- מוכנים לקבל מסטימצקי... (ציטוט לא מדויק)
אבל עדיין יש הבדל: גויה מלמדת אותך הכנעה כי זה משתלם לך. והתורה מלמדת אותך הכנעה כי זו הדרך הישרה שקבע ה'.
ולכל מי שדואגת: הכנעה איננה מחיקה עצמית. הכנעה היא בחירה מתוך חירות ותחושת ערך עצמי.
נכתב ע"י שושיה;2143537:הוא מלמד מה הכוונה להכנעות נכונה ולא להתבטלות או להסתמרטטות בזוגיות.
מלמד מה המקום הנכון של האישה בחיי נישואין.
לדעתי חובה בכל בית בו האישה רוצה זוגיות בריאה, מאושרת ובונה.
נכתב ע"י GRN;2143873:מה??
התורה מלמדת אותנו את מה שהכי טוב לנו! והתנך מלא בפסוקים ברעיון הזה.
הבעיה היא שאנחנו לא תמיד מצליחים להבין. ולפעמים יש איזה גויה אי שם שמצליחה להכניס לנו ללב דברים שדחקנו מסיבות כאלו ואחרות.
נכתב ע"י רותי12;2144070:איפה נמכר הספר?
נכתב ע"י מגנום;2145670:משלום בית לשלמות הבית של הרבנית רות ולדמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: