דרוש מידע ספר לאשה

מליון!

משתמש פעיל
נו ואז???
חכמה בגויים תאמין
מפוצץ אותי קצת החשיבה הזו שאם זו גויה- זה משהו לא טוב אבל עם כתוב ליד שם הסופר הרב....הרבנית....- זה עובר לדי הרבה אנשים בגרון- והם לא יבדקו שום דבר,
ועכשיו אנקדוטה קטנה- אני נחשפתי לספר הזה בזכות אישה מאוד גדולה (לא שאלתי את הסכמת המשפחה לפרסם את שמם, אבל בסדר גודל של הרבנית קניבסקי....)שאחרי פטירתה שסידרו את ביתה - הכלה שלה מצאה את זה וכלתה מדריכת כלות והיא הביאה לי אותו לקרוא.......
זהו אין לי מה להוסיף עוד,
אה רק עוד משהו-
תהיו שיפוטיים אבל עם בינה
על איזה ספר את מדברת?

שרי :)

משתמש פעיל
גם אני מתענינת על הספר?
נשים, מה אתן אומרות?
מחפשת ספר בגובה העיניים, לנשים צעירות בדור שלנו... חשוב לי כתיבה יפה וזורמת..
ממליצות על הספר? איזה עוד ספרים אתם ממליצות?

מה את מתכוונת שאת מדגישה נשים צעירות בדור שלנו....?

משתמש פעיל
@מליון!
אני מנסה להבין האם את אוחזת שהספרים של פעם מתאימים למקומה של האישה בבית (במטבח) לפי ההשקפה השמרנית של פעם שזה פחות מדבר אלייך, ואת רוצה דווקא ספרים שמתאימים לשנת 2023 שמתאימים גם לנשים שמסתובבים בחוץ בעולם העסקים ששם היחס כלפי האשה אוטומטית קצת השתנה במובנים מסויימים......
ושוב סליחה על החפירה..........;)

מליון!

משתמש פעיל
@מליון!
אני מנסה להבין האם את אוחזת שהספרים של פעם מתאימים למקומה של האישה בבית (במטבח) לפי ההשקפה השמרנית של פעם שזה פחות מדבר אלייך, ואת רוצה דווקא ספרים שמתאימים לשנת 2023 שמתאימים גם לנשים שמסתובבים בחוץ בעולם העסקים ששם היחס כלפי האשה אוטומטית קצת השתנה במובנים מסויימים......
ושוב סליחה על החפירה..........;)
לא, אני התכוונתי לנשים צעירות שחדש להם כל נושא הזוגיות, וצמאות לכל בדל מידע, לא רק מהצד הרוחני/ הלכתי, אלא משלל ההיבטים...
יש לך משהו להציע?

משתמש פעיל
לא, אני התכוונתי לנשים צעירות שחדש להם כל נושא הזוגיות, וצמאות לכל בדל מידע, לא רק מהצד הרוחני/ הלכתי, אלא משלל ההיבטים...
יש לך משהו להציע?
לא כל כך מבינה מה את מתכוונת....
מה זאת אומרת שלל היבטים ?
עצות והדרכות פרקטיות איך להתנהל מול הבעל יש בכל הספרים שכתבו פה באשכול...
אם זה בנושאים אחרים תרגישי בנוח להתקשר למדריכת כלות ולהיעזר בה............
זה מקובל ואף מומלץ בהרבה מקרים

משתמש פעיל
יש לך משהו להציע?

איזה ידע את חושבת שיש לי להציע לך יותר ממה שיש בספרים שהביאו כאן ?
אולי רק תנסי לחפש בפורום כי בעבר הביאו פה כל מיני רשימות תפוצה של עלונים לזוגיות .....

מליון!

משתמש פעיל
איזה ידע את חושבת שיש לי להציע לך יותר ממה שיש בספרים שהביאו כאן ?
יש אנשים שצריכים שנסביר להם "ברחל ביתך הקטנה..."
חיפשתי סה"כ המלצה לספר טוב...
לא כל כך מבינה מה את מתכוונת....
מה זאת אומרת שלל היבטים ?
ויש אנשים שרוצים שנגיד בקול מה שכולם חושבים בשקט...

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
נו ואז???
חכמה בגויים תאמין
מפוצץ אותי קצת החשיבה הזו שאם זו גויה- זה משהו לא טוב אבל עם כתוב ליד שם הסופר הרב....הרבנית....- זה עובר לדי הרבה אנשים בגרון- והם לא יבדקו שום דבר,
ועכשיו אנקדוטה קטנה- אני נחשפתי לספר הזה בזכות אישה מאוד גדולה (לא שאלתי את הסכמת המשפחה לפרסם את שמם, אבל בסדר גודל של הרבנית קניבסקי....)שאחרי פטירתה שסידרו את ביתה - הכלה שלה מצאה את זה וכלתה מדריכת כלות והיא הביאה לי אותו לקרוא.......
זהו אין לי מה להוסיף עוד,
אה רק עוד משהו-
תהיו שיפוטיים אבל עם בינה
דוגמא מאוד מאוד יפה,
אבל
זה לא גורע מהעובדה
שאת/ה השווית בין איזה רב או רבנית שלא כ"כ מקובלים (או שכלל לא) אבל יהודים הם, עם נשמה יהודית טהורה,
לבין איזה גוי או גויה הדומה לחמור, באומרך שספריו אינם נופלים משל האחר ואולי אף עדיפים על פניו....

משתמש פעיל
יש אנשים שצריכים שנסביר להם "ברחל ביתך הקטנה..."
:oops::oops::oops:
חיפשתי סה"כ המלצה לספר טוב...
ועל זה בדיוק עניתי לך שהיו פה המלצות על ספרים טובים....
ויש אנשים שרוצים שנגיד בקול מה שכולם חושבים בשקט...
:unsure::unsure::unsure:
כבר יצאתי מבולבלת לגמרי.... בכל אופן אם יש לך דרך ליצור קשר
אני אשלח לך את העלונים שיש לי על זוגיות ממרצה אחד שנקרא יעקב שקולניק.....
@מליון! אם את מעוניינת - בכיף,

נערך לאחרונה ב:

אטי עמית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נשים צעירות שחדש להם כל נושא הזוגיות, וצמאות לכל בדל מידע
אם זה מה שהיא ממש רוצה אז מאוד ממליצה להיכנס לתכנית יסודות הדינמיקה הזוגית של זלטי רוזנטל.
(מכירה את הגישה שלה, והיא מדוייקת ומדהימה!!)

וספר טוב באמת אני ממליצה על ״אני רוצה להיות״ של חיה הרצברג (באופן כללי הספרים שלה מדהימים)

מליון!

משתמש פעיל
:oops::oops::oops:

ועל זה בדיוק עניתי לך שהיו פה המלצות על ספרים טובים....

:unsure::unsure::unsure:
כבר יצאתי מבולבלת לגמרי.... בכל אופן אם יש לך דרך ליצור קשר
אני אשלח לך את העלונים שיש לי על זוגיות ממרצה אחד שנקרא יעקב שקולניק.....
הכל בסדר אצלי!!!
הזוגיות שלי מדהימה!!!!
מאחלת לכל אחד ואחת זוגיות כמו שלי!....
אני סה"כ אוהבת ידע, ומחקרים, ומענין אותי להעשיר את הידע משלל ההיבטים!!!
תודה על התגובות, וברוך השם אני לא צריכה עזרה ראשונה;)
אשמח לקבל עלונים, אך אני לא מפרסמת מיילים בפורום...
אולי איזה אתר, או מייל שניתן לקבל את העלונים??

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לקבל עלונים, אך אני לא מפרסמת מיילים בפורום...
אולי איזה אתר, או מייל שניתן לקבל את העלונים??
אמנם קראתי רק כמה מיילים שלו, אבל אם את קוראת מאמרים שלו, ממליצה לך לקרוא במבט ביקורתי.
(וזה בעצם נכון לכל ספר)

אטי עמית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אמנם קראתי רק כמה מיילים שלו, אבל אם את קוראת מאמרים שלו, ממליצה לך לקרוא במבט ביקורתי.
(וזה בעצם נכון לכל ספר)
יש בעלון הרבה פרקטיקה פשוטה והוא מעולה!! (בעיקר לגברים)
אך חסר עומק, הבנה לעומק של הדינמיקה בין הבעל והאישה, אין סיסטם, מה ששונה מאוד מהגישה של זלטי למשל.
{יש לו חומר שהוא מוכר ומסגרות ייעוץ אולי שם זה יותר עומק, מדברת רק על העלון}

אולי במקום ספר תרשמי לרשימת תפוצה של שושי זליקוביץ וזלטי רוזנטל. כל מייל-המון חומר מדהים!

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
שאת/ה השווית בין איזה רב או רבנית שלא כ"כ מקובלים (או שכלל לא) אבל יהודים הם, עם נשמה יהודית טהורה,
לבין איזה גוי או גויה הדומה לחמור, באומרך שספריו אינם נופלים משל האחר ואולי אף עדיפים על פניו....
ח"ו , אוי ואבוי אם כך הובנתי ):
אנשים צדיקים ואנשי תורה הם בסולם הערכים הכי גבוה שקיים ואין לי כלל עוררין על מה שאומרים /כותבים והמלצתי לספר לא סותרת שום ספר של רב או רבנית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה