אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
באנגלית זה נקרא "The Surrendered Wife" אז התרגום די מוצלח.לדעתי זה סתם תרגום לא מוצלח...
(כמו שאפשר למצוא במקומות רבים בספר. מה זה "כלבתא יעילה", למשל?)
מאמינה שכוונתה הייתה כמו: "לדעת לשחרר/ להרפות, או משהו כזה...
באנגלית זה נקרא "The Surrendered Wife" אז התרגום די מוצלח.לדעתי זה סתם תרגום לא מוצלח...
(כמו שאפשר למצוא במקומות רבים בספר. מה זה "כלבתא יעילה", למשל?)
מאמינה שכוונתה הייתה כמו: "לדעת לשחרר/ להרפות, או משהו כזה...
אלה עוד ספרים בסדרה. לדעת להכנע זה תרגום של The Surrendered Wife, הספר הכי מפורסם שלה.זה השם באנגלית: "Things Will Get as Good as You Can Stand". את האמת נשמע יותר טוב באנגלית, מעניין מי חשב על השם בעברית.
יש לה גם ספר נוסף: "The Surrendered Single". אולי מכאן הגיעה ההשראה לשם בעברית...
גם לי זה הרגיש שזה גבר שמחפש מתנה לאשתו...כמו שרמזו פה - לא הייתי קונה את הספר לדעת להכנע כמתנה לאשתי זה עלול להשמע כמו נסיון שתלטנות.
מכיר אישית כמה וכמה אנשים שהגישה של הספר הזה הרסה להם את הזוגיות לחלוטיןיש את הספר חכמות נשים של הרב הרוש, יש לו ספר שנקרא בגן השלום שזה רק לגברים, אחרי זה הוא הוציא את חכמות נשים שזה בגן השלום לנשים בלבד.
לדעתי זה ספר ממש מומלץ שיהיה בכל בית.
איפה אפשר להשיג את זה? האם בכל חנות ספרים?לדעת להיכנע - לא סתם ספר אלא מדריך תכלס, הרבה יותר מכל ספר אחר שמדבר כללי...
התכוונתי לכל אלו שניתחו למה הדגשתי לאשה.. במחילה למי שחשב אחרתתודה על הניתוח שאתם עושים....סך הכל בקשתי ספר שיתאים למה שאשה רוצה לדעת על הזוגיות... ולא ספר שפונה אל הבעל שכידוע ל'מבינים' שכמוכם [במרכאות] כמה לכל אחד יש צרכים שונים ומונגדים.. וזה היופי בזוגיות שיש ניגודים - זה היה בשבילכם, תכל'ס לא עזרתם לי.. ורק חפרתם....
אני קניתי בצומת ספרים או בסטימצקיאיפה אפשר להשיג את זה? האם בכל חנות ספרים?
אם אתם בירושלים - יכולה להשאיל, כדי שתראה אם היא מתחברתאיפה אפשר להשיג את זה? האם בכל חנות ספרים?
צומת, סטימצקי, אתר עברית ודומיהם.איפה אפשר להשיג את זה? האם בכל חנות ספרים?
דוקא יכול להיות רעיון.. במקרה אנחנו גם גרים בירושליםאם אתם בירושלים - יכולה להשאיל, כדי שתראה אם היא מתחברת
אם תרצו - בשמחה.דוקא יכול להיות רעיון.. במקרה אנחנו גם גרים בירושלים
יש לך מידע אולי יש את זה בספריות וככה זה יהיה יותר בקלותאם תרצו - בשמחה.
אין לי מושגיש לך מידע אולי יש את זה בספריות וככה זה יהיה יותר בקלות
יש מה לבדוק קודם..כאילו זה סוג אחר של ספר? בכל מקרה אני גר באזור נוה יעקב..אין לי מושג
כתבה אותו גויה. זה כבר משהו אחר.יש מה לבדוק קודם..כאילו זה סוג אחר של ספר?
לא מתחברים בגלל סגנון התוכן או בעצם זה שהכותב שונה ממך?כתבה אותו גויה. זה כבר משהו אחר.
זה סגנון שלא כולם מתחברים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: