הספרנית לא הסכימה לי להשאיל אותו בטענה שאני קטנה מידי.(21!)
אני פשוט בהלם!!!!!!!!!
תביאי לה אישור חתום מההורים שלך.................
הספרנית לא הסכימה לי להשאיל אותו בטענה שאני קטנה מידי.(21!)
יש מצב שהיא תכננה להעביר את הספר לאיזה גברת...אז היא קישקשה.אני פשוט בהלם!!!!!!!!!
תביאי לה אישור חתום מההורים שלך.................
למה?אני פשוט בהלם!!!!!!!!!
ת
וכאשר תקום מן הספר...גם אני מצטרפת לדעות.... גיטי באמת היתה חסרה לי...
מה רצית שהיא תעשהועוד משו- כאמא לילד- ממש ממש לא אהבתי את תאור הבריחה של רחלי- רק כמה פרקים אח''כ היא מתחילה להתגעגע לבן שלה- בבריחה עצמה הוא לא מוזכר, אין את ההלביטות שבעיני מתבקשת- הבן שלי לא כאן, ללכת? לא ללכת? וגם מיד אח''כ היא רק נאנחת-כשמזכירים לו אותו.
איזו מן אמא היא????
בלי קשר לספר (לא קראתי אותו עדיין)וזאת רק דוגמא לכל מערכות היחסים המוזרות שם בין הורים לילדים
לצערנו יש מקרים הזויים וקיצוניים, נכון שזה נדיר מאד - אבל קיים!אין ספק
שאחד הדברים המורכבים בעולם זה מערכות יחסים בין הורים ולילדים
לא על זה זיברתי
דיברתי שם על ההיעדר הרגש הטבעי של ההורה, האהבה הזאת
הרצון הבוער הזה שלילד שלך יהיה הכי טוב בעולם, שיהיה מאושר
זה שאסתי לא אוהבת את אמא שלה, ניחא
אבל אמא שלה? בספרים הקודמים הייתה כזאת הזויה.
אין דבר כזה שהורה לא אוהב את הילד שלו
אולי קשה לו מולו, הוא מעלה לו רגשות קשים- אבל בפירוש תוארה שם חוסר אהבה, ולא רק שם
אני לא קראתי את הספר .אבל בפירוש תוארה שם חוסר אהבה, ולא רק שם
יש עולם שלם שמתמודד עם דברים שב"ה (אולי) לא מוכרים לנו
אבל הם קיימים בהחלט.
לא, היא לא אוהבת- איך אפשר לאהוב מישו שעוד לא נולד?אני שמעתי על בחורה שהתחתנה עם ערבי והצליחו להבריח אותה ובאותו זמן היא היתה בהיריון והיא עשתה הפלה (בהיתר של רב) כי היה לה קשה עם זה, אבא של הבת שלה הוא ערבי, ועוד ילחם עליה וימרר לה את החיים.
אז היא לא אוהבת את הבת שלה? היא עשתה את זה בכאב!
.
וגם חוסר אהבה זה דבר קיים (אומנם קצת נדיר) - רק שבוע שעבר שמעתי אישה שאמרה "מעולם לא הרגשתי שאמא שלי אהבה אותי"...
בעדינות- לא בטוחה שקראת לעומק.וואוו את צודקת בהחלט
יש מקרים
אבל נדירים מאד, ופה זה היה רגיל
ולכן זה כל כך הפריע לי
חיכיתי לתגובה שלך.בעדינות- לא בטוחה שקראת לעומק.
מוכנה לצטט לך עד כמה הקריעה שלה איומה מהרגע הראשון.
ועוד כמה ציטוטים כדי להפריך עוד כמה דברים שכתבת בתגובות שלפני. אבל אני לא חושבת שזה נצרך.
זכותך לבקר, זה בסדר גמור. וזכותי פעם ב—- גם להתנגד לביקורת שנכתבת. בעיקר לאור העובדה שהדברים רחוקים מלהיות מדוייקים, אפילו מבחינה עובדתית..
תודה!!חיכיתי לתגובה שלך.
כל כך נכונה.
הדברים רחוקים מלהיות מדוייקים.
https://www.prog.co.il/threads/ביקורת-ספרים-לראות-בטוב-ליבי-קליין.434257/#post-6380214אפשר קישור לפה לביקורת של רותי קפלר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: