למשל, הסיפור ראויה התפרסם בהמשכים באתר בין הזמנים.באמת ? רק על אלימות ?
ואיזה עוד סגנון של סיפורים יש שם ?
השני מביניהם לא דתי בעליל, בהחלט אתר שאמור להיות חסום בכל חסימה שהיא....לייק לקרוא ספרים לקריאה - ספרים חרדים אונליין לקריאה חינם
לייק לקרוא ספרים לקריאה - ספרים חרדים אונליין לקריאה חינם. ספרי מתח, ספרים למבוגרים, ספרי ילדים, ספרים לגיל הרך, נפלאות הבריאה, בדיחותlikelikro.comהתרסקות 3 – בלומה קופר - נחמן גרשונוביץ
[ הזיכרון בוגד בך. ] עולמה של בלומה קופר נחרב עליה, היא מתעוררת לתוך מציאות חדשה בתוך מוסד רפואי, כמו בית כלא עם סורגי זהב. זהותה ועברה ניטלו ממנה. האומwww.e-vrit.co.il
סיפור ראויה ???למשל, הסיפור ראויה התפרסם בהמשכים באתר בין הזמנים.
דרוש מידע - ספרים חדשים פורים-פסח תשפ"ג
מחובתי לציין כאחד שכבר הספיק לקרוא את בלתי מנוצח של נטע לביא (את ציד לילי עוד לא הספקתי לקרוא אבל קיבלתי דשי"ם ועברתי מלמעלה) שמדובר בספר מעולה, כתוב ממש טוב, אפילו קצת בצורה קומית, ובכללי מדובר בעלילה ממש טובה, מה שכן, אני קצת פחות אהבתי אולי את זה שהיא כותבת על הסביבה הקרובה אלינו (מה שהיא...www.prog.co.il
חסום גם אצליהשני מביניהם לא דתי בעליל, בהחלט אתר שאמור להיות חסום בכל חסימה שהיא....
יש שם גם תוכן חרדי?
עריכה: עכשיו הבנתי שהקישור הוא דווקא לספר של נחמן גרשוביץ...
השני מביניהם לא דתי בעליל, בהחלט אתר שאמור להיות חסום בכל חסימה שהיא....
יש שם גם תוכן חרדי?
עריכה: עכשיו הבנתי שהקישור הוא דווקא לספר של נחמן גרשוביץ...
אם זה לא חרדי....חסום גם אצלי
אין לי מושג מה יש בפנים הביאו את זה פעם פה
מה זה האתר ???
למה הוא לא חרדי???
איזה סיפורים יש שם של אילו סופרים/ות?
פתוח לך?!?!?אם זה לא חרדי....
בא לך לדעת בדיוק מה הסיפורים שם ?
איך את רוצה שיכתבו פה את זה ?
@שפרה אריקסוןShifraE לא, אבל מבינה קצת מה זה אומר ספרים לא של חרדים....פתוח לך?!?!?
אפשר גם?@שפרה אריקסוןShifraE לא, אבל מבינה קצת מה זה אומר ספרים לא של חרדים....
@סווצ'אר. את מה ?אפשר גם?
למה שלא תבקש ישר ממנו ?מייל אפשרי?
יש שם אלפי ספרים, בכל מכל כל, ממש כמו ספריה עירונית. לא מכירה את הספרים, אבל לא צריך להכיר כדי להבין שזה ספרות חילונית לגמריחסום גם אצלי
אין לי מושג מה יש בפנים הביאו את זה פעם פה
מה זה האתר ???
למה הוא לא חרדי???
איזה סיפורים יש שם של אילו סופרים/ות?
זה נשמע משהו פסיכולוגי אולי תפרט קצת על התוכן?יש לי בpdf את "הארי פוטר והשיטה הרציונלית" שזה גירסא של הארי פוטר (הספר נכתב מראש בגירסא דיגיטלית , וזמין להורדה בעברית בחינם)
ממש לא....... זה מספר בערך את הסיפור של ג'י קיי רולינג , רק שבספר הזה , הארי הוא סטודנט שבוחן את עולם הקסמים בעין מדעית ורציונלית , ודרך אגב זה הפאנקייק הכי מפורסם של הארי פוטר. (עדיין לא קראתי א כולו ואין לי מושג אם יש בו בעיות או לא אבל בכלל מקרה לא נראה לי שזה יותר גרוע מהארי פוטר , שקראו אותו לא מעט חרדים בלשון המעטה , ואפילו בפרוג יש עליו כמה אשכולות)זה נשמע משהו פסיכולוגי אולי תפרט קצת על התוכן?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: