הוא דווקא ספר מאד מוכר.יתומה אחת לשת אמהות
נראה לי שלא הוזכר כאן עדיין
בגוגל מצאתי שהיא היתה עורכת של ספרית מחניים וגם כתבה ספר בשם "ביחד".הספרים של בלה גולומבוביץ - איך קראו להם? גדלנו על השירים שלה
בגוגל מצאתי שהיא היתה עורכת של ספרית מחניים וגם כתבה ספר בשם "ביחד".
לזאת כוונתך?
לא זוכרת את השם, מה שבטוח - כתבה יותר מספר אחד. לנו היו שלושה ספרים מפרי עטה, שני ספרי שירה ועוד ספרון על ילד יהודי ששמר על עצמו ממאכלות אסורות בתקופת השואה. (נהגנו לדקלם מתוכו את אחת השורות: מה תאכל, יהודון? עגבנייה ומלפפון! מה שמך, יהודון? עגבנייה ומלפפון...)
אהבתי מאוד מאוד מאוד את הספר עד ש...בהמשך מצטלבים הסיפורים בסיום חביב אם כי לא מאד מפתיע.
אהבתי מאוד מאוד מאוד את הספר עד ש...
הגיע הסוף הזה ופיתח לי חרדת סופים...
לא הפתיע כי מלכתחילה שיערתי שאיכשהו היא חייבת להצליב את הסיפורים בדרך זו או אחרת.@shira bira , האפילוג היה בשבילך לא מפתיע? אותי שינוי הז'אנר הפתאומי הפתיע מאוד בתור ילדה, ולא ממש הצלחתי להבין למה זה קרה...
מעניין. גם אני הייתי משערת כך, אבל במקרה הזה לא.לא הפתיע כי מלכתחילה שיערתי שאיכשהו היא חייבת להצליב את הסיפורים בדרך זו או אחרת.
ו @efic18 איך זה שממך עוד לא קיבלנו המלצה אה?יש סט ספרים ממש לא ישנים אבל נעלמו מהאופק (אני בכל אופן לא מצאתי בחנויות) קטסטרופה והתיקון- ספרי חובה שעל כל זוג צעיר לקרוא!
למי שיש למכירה אשמח לרכוש.רימון הזהב.
תיאור העלייה התימנית לכפר התימנים בתרמ"ב.
מדהים.
מי אמר לך שמצאנו?!
תראי כמה שנים לקח לרחל פומרנץ לתרגם את "הרים סביב לה" מחשש שייתפס כליברלי מדי. ויש לה עוד ספרים שלא פורסמו.
כנ"ל ספרים נוספים של ליבי לזווניק.
האם יש עוד מישהי/מישהו שזוכר/ת ספר בשם "שיר השירות"?
על נערות סמינר שכותבות שירה עבור מחזה בסמינר.
לאחת מהן קראו תהילה.
איני זוכרת את שם הסופרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: