ממש בגדול כיח קראתי בערך עד פרק 7.מדבר על?
אדם בעל תשובה שאשתו גיורת וחוזרת לגילולי בית אביה, והוא בורח עם הילדים שלו לארץ כי אשתו רוצה לקחת איתה את הילדים.
ממש בגדול כיח קראתי בערך עד פרק 7.מדבר על?
רגש? מתח?ממש בגדול כיח קראתי בערך עד פרק 7.
אדם בעל תשובה שאשתו גיורת וחוזרת לגילולי בית אביה, והוא בורח עם הילדים שלו לארץ כי אשתו רוצה לקחת איתה את הילדים.
גם וגםרגש? מתח?
יצא באמת?הבנתי שדופליקטים ||.
אני מקווה שגם הנשר נחת
היא כתבה ששניהם לא הולכים לצאתיצא באמת?
לא---יצא באמת?
כןמישהו ראה את הספר 50 - 50 בחנויות?
מאיפה?כן
אבא שלי חזר עם זה בשבילי הערב
אושר
בית שמשמאיפה?
אני קראתי את מנוטרל שיצא באזור פורים פסח. אני מאוד אהבתי את זה ואני חושב שזה ממש מומלץאני מחפשת ספר מתח סגנון יונה ספיר
אמרו לי שנקמת דם של רז לב ארי הוא בסגנון.. מישהו מכיר את הספר ויכול להמליץ ממקור ראשון?
של מי זה?אני קראתי את מנוטרל שיצא באזור פורים פסח. אני מאוד אהבתי את זה ואני חושב שזה ממש מומלץ
לא מתקרב ליונה ספיר!!! אני אישית פחות אהבתי
אבל ספר נחמד
נ.ב.
אני מוכרת את הספר דם קר בגלל שפחות התלהבתי...
אני חושב של שיר סביוןשל מי זה?
למה?
לדעתי היא עושה כ"כ הרבה קשיים במשפחה כדי לא לבלבל את הקוראים עם מדי הרבה דמויות (ולמרות זאת יש מלא דמויות) והספרים שלה סגנון של הזדהות עם קוראים שאולי חווים אותה התמודדות וכלים להתמודד לדעתי...
לא התכוונתי לקשיים הם מציאותיים מאד לצערי התכוונתי לסופים הפנטסטיים איכשהו בסוף כולםםםם חוזרים בתשובה ,מבריאים וכו’ ושלא לדבר על זה שגברים שם בוכים חופשי והעלילות לא כל כך אמינות ושיהיה ברור, זה לא סותר (לדעתי) את זה שהספרים שלה מהממים.הספרים של ליבי קליין הכי מציאותיים שקיים. המציאות לצערנו לא פשוטה, אפילו לפעמים יותר מהספר. נכון שהספרים לא קלים, אבל הם מציאותיים לגמרי לגמרי.
על מה מדובר ?אני קראתי את מנוטרל שיצא באזור פורים פסח. אני מאוד אהבתי את זה ואני חושב שזה ממש מומלץ
מוזר. העלילה של מנוטרל מאוד יפה אבל הכתיבה לא הייתה מקצועית[ככה הרגשתי]אני קראתי את מנוטרל שיצא באזור פורים פסח. אני מאוד אהבתי את זה ואני חושב שזה ממש מומלץ
גם אנימוזר. העלילה של מנוטרל מאוד יפה אבל הכתיבה לא הייתה מקצועית[ככה הרגשתי]
זה ספר של הסופרת שיר סביוןעל מה מדובר ?
בוללללללללבקשר לכל מה שנאמר פה על הספרים של חוי בר, חברה שלי הכריחה אותי ליקרוא את הסדרה נאמנות שלה בתענה שזה יותר יפה מיונה ספיר והרבה סופרים/אות של זאנר המתח ומה אגיד לכם התאכזבתי הספרים כתובים לדעתי בצורה מאוד לא אוטנטית ואמיתית העלילה מידי מנסה לחקות את יונה ספיר (שוב סוכן על רווק שמתחזק ומתחתן אם אישה של חבר/בן דוד ולה יש במקרה בשתי הספרים 3 ילדים, 2 בנים ובת) וגם היא מהרבבת מידי הרבה רגש אם דמות שלדעתי אמורה להיות די חסינה מרגשות.
בקיצור לדעתי יש ספרים שעולים עליה בהרבה אבל כנראה כל אחד והטעם שלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: