מיכל 39593
משתמש רשום
אני אתחיל לעבור מתחילת האשכולתסתכלי בהתחלה של האשכול יש דיי הרבה ספרים.
יש גם את של תמר מור הנחל בכביש 3
אני אתחיל לעבור מתחילת האשכולתסתכלי בהתחלה של האשכול יש דיי הרבה ספרים.
יש גם את של תמר מור הנחל בכביש 3
יש פה אקסל מסכםאני אתחיל לעבור מתחילת האשכול
קראתי חלקית בפנינהמישהי קראה את הספר החדש של רינה יגר?
מה יש לכן לומר עליו?
כלומר?קראתי חלקית בפנינה
חמוד וקליל
כמה עלה?קניתי את דופיקטים!!!
רק מה זה המחיר ההזוי הזה???
@יונה ספיר , היינו מוותרים על השבחות דפוס בשביל מחיר שפוי יותר...
מקווה לקרוא הלילה, ולשתף ברשמים
82 ש"חכמה עלה?
וואו כבר יש ביקורת! הספר אצלנו עוד לא הגיע לחנות...ביקורת ספרות - דופליקטים/כרך ראשון- התגלות.
8 שעות לאחר שהספר הגיע לידי, ואני כבר כותבת את הביקורת... פעם ראשונה שאני מעיזה, ביקורת מוזרה מאוד... הקדמה שנים שהסוגה הזאת הייתה טאבו בציבור החרדי שום סופר/ת לא העיזו להיכנס להר הזה, מלבד כמה בודדים, בעיקר ספרי ילדים ומובן למה, בעצם היותה פנטזיה היא סוג של כפירה. נדרשת מיומנות רבה בשמירה על...www.prog.co.il
נראה לי שחלק מהתשלום הלך על העיצוב המדהים של הכריכה (לכה סלקטיבית, כנפיים וכו')קניתי את דופיקטים!!!
רק מה זה המחיר ההזוי הזה???
@יונה ספיר , היינו מוותרים על השבחות דפוס בשביל מחיר שפוי יותר...
מקווה לקרוא הלילה, ולשתף ברשמים
אם בא לך לא דווקא ספרים חדשים יש את הסגנון של יעל רועי, אני ממש אוהבת אותו וגם אוהבת את הספרים שהזכרת...אני צריכה רעיון לספר -חוץ משל יונה ספיר
אני אוהבת את ליבי קליין יונה ספיר מיה קינן דבורי רנד ורותי קפלר
יש למישהו רעיון למשהו בסגנון?
זה נפתחיש למישהו פרק לדוגמא של הספר סואר ?
באתר של יפה נוף הוא לא נפתח
אצלי לאזה נפתח
צריך אולי ללחוץ כמה פעמים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: