הוא לא יותר מדע בדיוני מפנטזיהלגבי הדופליקטים, ספר מדהים, ממליץ עליו בחום. הייתי אומר שהוא יותר מדע בדיוני מאשר פנטזיה אבל עדיין מדובר בספר מעולה, לדעתי אפילו אחד הספרים היותר טובים של יונה ספיר.
הוא גם מדע בדיוני אבל לא משהו יותר מדי
הוא לא יותר מדע בדיוני מפנטזיהלגבי הדופליקטים, ספר מדהים, ממליץ עליו בחום. הייתי אומר שהוא יותר מדע בדיוני מאשר פנטזיה אבל עדיין מדובר בספר מעולה, לדעתי אפילו אחד הספרים היותר טובים של יונה ספיר.
תודה על הספר מעריכים ואוהביםב"ה כל הכמות הודפסה ורובה הגדול כבר יצא לחנויות.
כשמדובר בכמות כזו זה פשוט לוקח הרבה זמן.
משטחים, משאיות, לוגיסטיקה מורכבת...
מקווה מאוד שעד מחר יהיה בכל הסניפים.
לא יודעת בנוגע למי שהזמין באתר של אור החיים.
מי שהזמין דרך האתר שלי, שיכתוב לי בפרטי ואבדוק מה מצב המשלוח שלו.
תודה לכל המחכים והשואלים!
הוא לא יותר מדע בדיוני מפנטזיה
הוא גם מדע בדיוני אבל לא משהו יותר מדי
לא, היא לא באמת מייחסת את זה לכח שעוד לא התגלה...אם בעצם היא מייחסת את כל כוחות העל המופיעים בספר לכח אנגרטי בטבע שעוד לא התגלה, אז מה יותר פנטזיה בספר כזה מאשר בספר כמו אחד מאלף עם ההזרקות לתינוקות, לצורך העניין...
חביב.צלול בדעתו
מאד יפה.באה בלילות
יש לי ספר שקניתי מדבורימחפשת להשאיל (אפילו בתשלום) את אחת משתיים של דבורי רנד בבני ברק
יש מישהי שמוכנה?
תודה רבה!
חביב.
בעיתון זה היה מרוחחחח מאוד מאוד, אולי בספר פחות
אין שום קשר בסגנון ללהי נאאר.
עלילת מתח
תודה על התגובותמאד יפה.
עלילה מעניינת של שתי נערות.
אחת, אמא שלה חזרה בשאלה והיא גרה אצל מורה שלה.
השנייה, מתמודדת עם קלפטומניה (גניבה כפייתית)
זה המשך של הספר זירת הקולוסאוםאבק וזהב משהו כאן יודע למליץ\לא להמליץ מה הסגנון?
אה זה המשך?זה המשך של הספר זירת הקולוסאום
יש את הפרק הראשון של שני הספרים האלו באור החיים ויפה נוף
זירת הקולוסיאום - ספרי אור החיים
זהו מסע אפי במרחבים כבירים, בשטחים היסטוריים, בזירות שחוצות גבולות ובתוכה של נשמה אחת גדולה. הדהירה הפנימית הולכת רחוק, עמוק וגבוה יותר מתמיד. קוראים לו דניאל, והשושלת שלו נפתחת בממלכת החשמונאים. דמויות ההוד, המעטים מול הרבים, הם אלו שעמדו מולו, התחננו, ביקשו והעתירו עליו מלמעלה. לא פשוט לו. יש...www.sifreiorhachaim.co.ilאבק וזהב - ספרי אור החיים
בבוקר אחד גורלי מוצא אלדד את עצמו מחוץ לארמון בו נולד. מגורש בידי האיש שאהב אותו באותו בוקר משתנים חייו. הנאמנות חמקמקה ונתונה לפרשנות אישית שוב ושוב ניצב הנער בין הפחמים והאבק לקערת הזהב. גורר בבחירותיו את גורלה של ממלכת יהודה כולה. נחמה שרים מפתיעה בספר אליגורי חדש אחרי רב המכר 'זירת הקלוסיאום'www.sifreiorhachaim.co.il
לא נראה לי שזה המשך.אה זה המשך?
צריך לקרוא את הספר הראשון?
שלושת הספרים שהבאת, זה שלוש סגנונות שונים בתכלית.אני מתלבטת מה לקנות
אני יודעתלא נראה לי שזה המשך.
דווקא מאד דיבר אלי, נמצא כבר בסל קניות ב"ה.
שלושת הספרים שהבאת, זה שלוש סגנונות שונים בתכלית.
השאלה לאיזה סגנון את מתחברת יותר.
'צלול בדעתו' זה מתח.
לגבי באה בלילות, הוא מפסח, אז יש סיכוי שתמצאי אותו בקלות להשאלה, לא כמו הספרים החדשים.
גם לידווקא מאד דיבר אלי, נמצא כבר בסל קניות ב"ה.
@נחמה גבאיאני יודעת
אני שוקלת לקנות את באה בלילות +אבק וזהב
רק אם זה המשך לספר ראשון אז אני לא יודעת מה עדיף
העלילה בספר זירת הקולוסיאום הסתיימה. בספר אבק וזהב ישנה עלילה חדשה המבוססת על הדמויות ועל עלילת הספר זירת הקולוסיאום.
בכמה?מי שמעונינת ב"צלול בדעתו" קניתי וקראתי קצת ולא ממש אוהבת מתח. אז מוכרת בהוזלה ניכרת. בבני ברק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: