הייתי לפני שעה באור החיים בבר אילן למטה והמוכר אמר שיגיע היום או מחרהיום?
כל הזמן נדחה ונדחה...
המוכר אמר שבעיקרון תלוי בסניפים ולכאורה בגאולה יהיה מוקדם יותר, בינתיים אין באף סניף...
הייתי לפני שעה באור החיים בבר אילן למטה והמוכר אמר שיגיע היום או מחרהיום?
כל הזמן נדחה ונדחה...
המוכר אמר שבעיקרון תלוי בסניפים ולכאורה בגאולה יהיה מוקדם יותר, בינתיים אין באף סניף...
בכל הסניפים בירושלים? הם עוד כמה שעות נסגריםהייתי לפני שעה באור החיים בבר אילן למטה והמוכר אמר שיגיע היום או מחר
מוזר מאודלמה כשאני נכנס לאתר של אור החיים זה עושה לי כאילו אין בכל הסניפים? יש מצב שמדובר בטעות?
לא.יש אפשרות להשיג בחנויות ספרים?
על מה מסופר? רגש? מתח?קראתי בר"ה את "הנחל בכביש 3" של תמר מור
וממליצה עליו
נהניתי מאוד
יש אפשרות למשלוח? אין לי איך לאסוף מב"ב...
ומה לגבי ספרים שהוזמנו אונליין באור החיים דרך האתר?בנוגע לספר, היה עיכוב בדפוס לצערי הרב, ויצאה כמות קטנה מהמצופה.
מחר בעזרת השם אמור לצאת חלק הארי שיחולק מיד בערי הארץ.
כמובן בלי הבטחה, תקלות קורות לעתים גם בבתי הדפוס הכי אמינים.
מי שקריטי לו, יש אצלי בבני ברק כמה ספרים, אפשר לכתוב לי באישי.
מספר עמודים 576
בעז"ה בפסחמישהו יודע משהו על ספר של חוי בר? עומד לצאת?
קראת אותו?בעז"ה בפסח
זה נראה ספר מושלםםם
נחכה בסבלנותתת
קראתי סתם פרק מהאמצע מהעלון שבו היא מפרסמת תספרקראת אותו?
איזה סגנון הוא?
עכשיו כתוב שהגיע לחבקוק בגאולה. המוכר באמת אמר שבגאולה יהיה בין הראשונים כי זה מרכזי יותר...הייתי באור החיים בשמגר, ואמרו שדופליקטים יגיע אחה"צ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: