דרוש מידע ספרים חדשים קיץ תשפ"ג - חגים תשפ"ד!

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים

אח של אמי

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בקרוב!
WhatsApp_Image_2023-09-03_at_15.56.23-removebg-preview.png

הר געש

משתמש מקצוען
ההתעניינות שלך מחממת לב כל פעם, תודה עליה. וגם האמון שאוציא כל כך מהר לאור עוד ספר חדש :).
לפני פחות מחודש יצא אחת משתיים לאור. לא ייצא ספר נוסף שלי לחגים הקרובים.
מה הכתובת המדויקת לאיסוף הספר?

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
דופליקטים הגיע כבר לחנויות?

ST.R

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
באור החים באתר כתוב שיש
לא יודעת מה לגבי החנויות
עריכה: בדקתי כתוב שאין בחנויות :(
נחכה
הם אמרו שאמור להגיע בסוף שבוע
לא יודעת עד כמה זה נכון כי עכשיו זה בהחלט סוף שבוע..

ST.R

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
היא כתבה בפירוש שזה פנטזיה:

אחד לא הכין את דני הארט לרגע הזה, בו יעמוד מול המוות עצמו ויילחם בו כשהוא לבדו.

הוא יצא לשנת ההתגלות בעולם החדש, זה שאחרי המהפכה הגדולה, וקיווה למצוא משמעות לחייו, במקום זו שאבדה לו בתהום של שכחה. ללא כל יכולת ללמוד ולזכור את תלמודו, הוא חיפש דרך אחרת לעבודת הבורא.
הוא מצא את מה שאפילו לא ידע לחפש. הלן, אמו, בחרה להסתיר ממנו את השתייכותו למסדר הדופליקטים. אבל מקסימיליאן, אוצר האשליות, גילה בו כוח נדיר, שמשך אליו את הלוחם הקשוח ביותר בכל הזמנים.

מדע בדיוני, פנטזיה שלא מן העולם הזה, ומעל הכל: הדופליקטים, היוצאים להגן על בני אנוש רק מפני שכך הושבעו בשבועת הדופליקטים. מתח מצמרר, אימה ואקשן בסדרת פנטזיה חדשנית וסוערת מבית היוצר של יונה ספיר.

“אני מערער על ההחלטה שלך, מאסטר”. דֶני תהה אם אי פעם בעולם היה דופליקט עז כמוהו, ואם אי פעם שמע המאסטר הכרזה כזו. להפתעתו, חייך טהולא. “יש לך אומץ”. אמר בהערכה. “אתה לא פוחד לעמוד לבדך מול זירו? כי אוצר האש לא יהיה שם. לא אסכן אותו. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, הרשות ניתנה לך”. “אעמוד שם”. אמר דֶני בשקט. “לבדי”. דופליקטים. הקרב מתחיל מחדש. הילחמו על עצם היותכם.

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
להפיך
זה נראה קצת עתידני
וקצת פנטזיה ( איזכור של אדם- רובוט , ואיזה טכניקה של הקפאה)
היא כתבה בפירוש שזה פנטזיה:

אחד לא הכין את דני הארט לרגע הזה, בו יעמוד מול המוות עצמו ויילחם בו כשהוא לבדו.

הוא יצא לשנת ההתגלות בעולם החדש, זה שאחרי המהפכה הגדולה, וקיווה למצוא משמעות לחייו, במקום זו שאבדה לו בתהום של שכחה. ללא כל יכולת ללמוד ולזכור את תלמודו, הוא חיפש דרך אחרת לעבודת הבורא.
הוא מצא את מה שאפילו לא ידע לחפש. הלן, אמו, בחרה להסתיר ממנו את השתייכותו למסדר הדופליקטים. אבל מקסימיליאן, אוצר האשליות, גילה בו כוח נדיר, שמשך אליו את הלוחם הקשוח ביותר בכל הזמנים.

מדע בדיוני, פנטזיה שלא מן העולם הזה, ומעל הכל: הדופליקטים, היוצאים להגן על בני אנוש רק מפני שכך הושבעו בשבועת הדופליקטים. מתח מצמרר, אימה ואקשן בסדרת פנטזיה חדשנית וסוערת מבית היוצר של יונה ספיר.

“אני מערער על ההחלטה שלך, מאסטר”. דֶני תהה אם אי פעם בעולם היה דופליקט עז כמוהו, ואם אי פעם שמע המאסטר הכרזה כזו. להפתעתו, חייך טהולא. “יש לך אומץ”. אמר בהערכה. “אתה לא פוחד לעמוד לבדך מול זירו? כי אוצר האש לא יהיה שם. לא אסכן אותו. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, הרשות ניתנה לך”. “אעמוד שם”. אמר דֶני בשקט. “לבדי”. דופליקטים. הקרב מתחיל מחדש. הילחמו על עצם היותכם.
את הדופליקטים קראתי כבר פרק ראשון.
אני שואלת על הספר 'צלול בדעתו'

אריאלל34

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
באור החים באתר כתוב שיש
לא יודעת מה לגבי החנויות
עריכה: בדקתי כתוב שאין בחנויות :(
נחכה
הם אמרו שאמור להגיע בסוף שבוע
לא יודעת עד כמה זה נכון כי עכשיו זה בהחלט סוף שבוע..
נכון בעיקרון אמרו סופשבוע,
אבל היום הם העלו בסטטוס: "בגלל שדברים טובים באים לאט, הספר יגיע לאחר ראש השנה".

ST.R

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
נכון בעיקרון אמרו סופשבוע,
אבל היום הם העלו בסטטוס: "בגלל שדברים טובים באים לאט, הספר יגיע לאחר ראש השנה".
ובאתר?!
רשום שם שזה במלאי אז מה נכון?

ST.R

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
סליחה לא הסברתי את עצמי, אני מתכוונות הזמנה מהאתר לא מלאי בחנויות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה