היא מוציאה כל פסח ספרליבי קליין מוציאה ספר חדש ?
אז תעשי חשבון פשוט...
היא מוציאה כל פסח ספרליבי קליין מוציאה ספר חדש ?
נראה מרתקמנוח - אביגל שווב
מנוח | קולמוס - מרחב הספר שלך
kulmus-books.co.il
מה הכתובת המדויקת לאיסוף הספר?ההתעניינות שלך מחממת לב כל פעם, תודה עליה. וגם האמון שאוציא כל כך מהר לאור עוד ספר חדש .
לפני פחות מחודש יצא אחת משתיים לאור. לא ייצא ספר נוסף שלי לחגים הקרובים.
באור החים באתר כתוב שישדופליקטים הגיע כבר לחנויות?
זה בעצם מתח עכשווי?
להפיךזה בעצם מתח עכשווי?
או שזה גם סוג של פנטזיה?
הם אמרו שאמור להגיע בסוף שבועבאור החים באתר כתוב שיש
לא יודעת מה לגבי החנויות
עריכה: בדקתי כתוב שאין בחנויות
נחכה
לא יכולה לשלוח לך הודעה אישית. הגבלת פרופיל .מה הכתובת המדויקת לאיסוף הספר?
להפיך
זה נראה קצת עתידני
וקצת פנטזיה ( איזכור של אדם- רובוט , ואיזה טכניקה של הקפאה)
את הדופליקטים קראתי כבר פרק ראשון.היא כתבה בפירוש שזה פנטזיה:
אחד לא הכין את דני הארט לרגע הזה, בו יעמוד מול המוות עצמו ויילחם בו כשהוא לבדו.
הוא יצא לשנת ההתגלות בעולם החדש, זה שאחרי המהפכה הגדולה, וקיווה למצוא משמעות לחייו, במקום זו שאבדה לו בתהום של שכחה. ללא כל יכולת ללמוד ולזכור את תלמודו, הוא חיפש דרך אחרת לעבודת הבורא.
הוא מצא את מה שאפילו לא ידע לחפש. הלן, אמו, בחרה להסתיר ממנו את השתייכותו למסדר הדופליקטים. אבל מקסימיליאן, אוצר האשליות, גילה בו כוח נדיר, שמשך אליו את הלוחם הקשוח ביותר בכל הזמנים.
מדע בדיוני, פנטזיה שלא מן העולם הזה, ומעל הכל: הדופליקטים, היוצאים להגן על בני אנוש רק מפני שכך הושבעו בשבועת הדופליקטים. מתח מצמרר, אימה ואקשן בסדרת פנטזיה חדשנית וסוערת מבית היוצר של יונה ספיר.
“אני מערער על ההחלטה שלך, מאסטר”. דֶני תהה אם אי פעם בעולם היה דופליקט עז כמוהו, ואם אי פעם שמע המאסטר הכרזה כזו. להפתעתו, חייך טהולא. “יש לך אומץ”. אמר בהערכה. “אתה לא פוחד לעמוד לבדך מול זירו? כי אוצר האש לא יהיה שם. לא אסכן אותו. אם אתה מוכן לקחת את הסיכון, הרשות ניתנה לך”. “אעמוד שם”. אמר דֶני בשקט. “לבדי”. דופליקטים. הקרב מתחיל מחדש. הילחמו על עצם היותכם.
אה לאאת הדופליקטים קראתי כבר פרק ראשון.
אני שואלת על הספר 'צלול בדעתו'
באור החים באתר כתוב שיש
לא יודעת מה לגבי החנויות
עריכה: בדקתי כתוב שאין בחנויות
נחכה
נכון בעיקרון אמרו סופשבוע,הם אמרו שאמור להגיע בסוף שבוע
לא יודעת עד כמה זה נכון כי עכשיו זה בהחלט סוף שבוע..
ובאתר?!נכון בעיקרון אמרו סופשבוע,
אבל היום הם העלו בסטטוס: "בגלל שדברים טובים באים לאט, הספר יגיע לאחר ראש השנה".
מלאי באתר לא בחנויות..לא במלאי.
לפי איך שזה נראה הוא עדיין לא הודפס.סליחה לא הסברתי את עצמי, אני מתכוונות הזמנה מהאתר לא מלאי בחנויות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: