בלת"ק, [כי אני לא עומדת לעבור עכשיו על 33 עמודים].
הספר של ליבי קליין ייצא לפסח?!
הספר עדיין לא גמור, ועדיין עלום שם,
אבל בעזרת השם יתברך הוא יהיה מוכן בזמן, וייצא לפסח.
תודה על הציפייה!
בלת"ק, [כי אני לא עומדת לעבור עכשיו על 33 עמודים].
לחדש קוראים 'נידונה לכישלון'.מישהי קראה את הספר של בתיה ענה?
פרח לי השם...
הכריכה שלו ממש יפה ומושכת!
נשמח לשמוע מה הסגנון.
קראת אותו?לחדש קוראים 'נידונה לכישלון'.
לא, אבל אני סומכת עליה (בתקווה שלא אתאכזב), לאור כך שקראתי 3 ספרים שלה והייתי מרוצה.קראת אותו?
אני רוצה לשמוע עליו קצת מידע לפני שאני קונה.
אם יש לכם נתונים נוספים, אשמח שתתייגו אותי ואעדכן.
שם הספר סופר/תאור החיים יפה נוף אורייתא (ב"ב) שנקיס (י-ם) קולמוס (י-ם) אלתר (ב"ב) אז תצעקו תמר מור72 62 65 באה בלילות רחלי רבינוביץ63 71 69 הבית על ההר עדי אהרון55 67 65 החלום הזה תפוס ט. להב היא תשוב לנגן רותי טננולד70 המשימה: נתנז ארי סלע58 70 68 זמן לברוח רחל שור81 77 68 78 חיבוק דוב לאה סמילנסקי65 לפעמים חלומות עלקי דויטש60 55 מלחמת כריות מיכל אופק63 71 69 מפתח שוודי שרה צויבל63 63 57 59 67 מפתחות הלב משה ולדר נידונה לכישלון בתיה ענה נקמת דם רז לב ארי68 70 65 סוף העולם דרומה יונה ספיר עד היום הזה זהבה לאה סול53 52 48 50 58 רציתי בת ג. שפר60 ת'עוגיות מהקופסא מירי סגל65
יותר מעודכן
ספרים חדשים, פסח ה"א תשפ"ג
docs.google.com
שאלתי באור החיים ואמרו לי שיצא ברגע האחרון - כמו תמיד.....מה עם הספר של יונה ספיר מתי אמור לצאת?
בדרך כלל זה יוצא בראש חודש ניסןמה עם הספר של יונה ספיר מתי אמור לצאת?
בחנות גםהמלך הבא בתור -השבוע במשנת יוסף ב62 שח
הלוואייי...האם מ. ארבל יוצא עם ספר חדש לפסח?
אמרו כאן שזה משהו בסגנון של לב של קרח, אם קראת.הספר החדש של מיה.
משהו יודע מה הסגנון של הספר? זה מתאים למבוגרים?(25)
64 ש"ח.המלך הבא בתור -השבוע במשנת יוסף ב62 שח
איזו?בחנות גם
מה עם הספר של יונה ספיר מתי אמור לצאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: