ווילי וונקה
משתמש מקצוען
את האמת לא בדקתי ולא חישבתיאיך הגעת לחישוב? מה פספסתי?
אמרתי שלפי האשכול והשיח כאן זה נראה יותר...
אולי אני טועה
את האמת לא בדקתי ולא חישבתיאיך הגעת לחישוב? מה פספסתי?
אם את מוציאה את ספרי הנוער מהמשוואה, ומתייחסת רק למבוגרים, לכאורה אין יותר מ-20 ספרים חדשים. אם כן - זה לגמרי 25%לא חושבת.. למרות שיש את הטבלה הסופר מסודרת של @אש קודש! ואפשר לבדוק ממש.
עדיין ספרו הרגש יותר שולטים בזירה..
מזיכרון בלבד אני מונה את הספרים שיצאו עכשיו: נקמת דם, מסתנן חוקי, מכת מחץ, החדש של נטע לביא וסוף העולם דרומה.
סה"כ חמישה לעומת.....
מעניין אם בחישוב זה מגיע ל25% אני מודה שאני לא משהו בחשבון
הוא יהיה בחנויות ככל הנראה בבין הזמנים, אב, על פי דבריו של המוציא לאור.אוי, איזה באסה.
אז למתי הוא ייצא? לסוכות? @נחמה גבאי
גם באקסל רגיל לא צריך VBA,סתם ככה, איך עשית את זה?
באקסל רגיל עשיתי ב-VBA, אבל לא ידעתי איך עושים בגוגל שיטס.
מה זה הספר הזה ?מכת מחץ
קניתי אתמול..למי ששאל לגבי הספר החדש של ישראל פלר - עשיתי שוב רפרוף על האתר של אור החיים והוא עלה היום לאתר!
לדעתי צריך להוסיף לרשימות, הוא נראה טובבב
מכת מחץ - ספרי אור החיים
ישראל פלר ('זעם כבוש') מפתיע שוב עם מותחן עומק משולב, משרטט באמנות מארג קשרים סבוך ומגיש - במופע כתיבה וירטואוזי של אמן בעל מנעד רגשות עמוק - יצירה בעלת מבנה מגובש ומרשים שהופכת למותחן פסיכולוגי-אנושי רב אנפין. 'מכת מחץ' הוא הראשון בסדרת 'פריים מיניסטר' שעוסקת, בחלקים נרחבים ממנה, במתרחש במעון...www.sifreiorhachaim.co.il
וואי גם אני אתמול קניתיקניתי אתמול..
רואה שחיים גרינבוים מוציא לילדים הפעם משום מה זה זכור לי העטיפה הזו https://yefe.co.il/product/בקרוב/בעצם-היום/
באופן אישי מאד אוהבתספרים בסגנון זה זה נראלי כמו קורמו שקראתי בשקיקה
לבינתיים לא ידוע.מישהי יודעת הספר המלך הבא בתור של מ. קינן
איפה הכי זול?
יש יותר זול מ64 ש"ח?
ראיתי שמוכרים במשנת יוסף.מישהי יודעת הספר המלך הבא בתור של מ. קינן
איפה הכי זול?
יש יותר זול מ64 ש"ח?
זה 64 ש"חראיתי שמוכרים במשנת יוסף.
בקטלוג לא כתוב מחיר כמדומני....
מתלבטת גם כן אם לקנות...וואי גם אני אתמול קניתי
וסיימתי אותו, היה לילה ארוךךך
אחד הספרים!!! ממש מרתק, כל מיני סוגיות מרתקות ומזווית שלא ראיתי בספרים אחרים לאחרונה (וקחו בעירבון מוגבל כי לא קראתי כללל ספר שיצא, אבל יחסית את כולם) ממש ספר ייחודי, שלא לדבר על החיבור לדמויות שממש אפשר לחוש אותן ולהתחבר לסיטואציות. מהמם!
ליפה נוף לא הגיעהספר "מה שנכון נכון" של דבורי רנד הגיע לחנויות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: