גם אנימעולה, הזמנתי.
תודה!
בכיף
גם אנימעולה, הזמנתי.
תודה!
@נחמה גבאימתי יגיע לחנויות ההמשך של זירת הקולוסיאום?
נראה לי שלפחות 25% מהספרים החדשים הם מותחנים. אני טועה?למי ששאל לגבי הספר החדש של ישראל פלר - עשיתי שוב רפרוף על האתר של אור החיים והוא עלה היום לאתר!
לדעתי צריך להוסיף לרשימות, הוא נראה טובבב
מכת מחץ - ספרי אור החיים
ישראל פלר ('זעם כבוש') מפתיע שוב עם מותחן עומק משולב, משרטט באמנות מארג קשרים סבוך ומגיש - במופע כתיבה וירטואוזי של אמן בעל מנעד רגשות עמוק - יצירה בעלת מבנה מגובש ומרשים שהופכת למותחן פסיכולוגי-אנושי רב אנפין. 'מכת מחץ' הוא הראשון בסדרת 'פריים מיניסטר' שעוסקת, בחלקים נרחבים ממנה, במתרחש במעון...www.sifreiorhachaim.co.il
אני קראתי, מטורףףףףףףףףףיש משהו שקרא את להי נאאר השני???
קראתי את הראשון ומתלבטת אם לקנות...
מה אומרים????
אגב, אביגיל גדולד כותבת עכשיו סיפור מטורף בעיתון לבית מקווה שיצא ספר!!!
לא קשור בכלל.הספר שאביגיל גדולד כותבת בעיתון לבית קשור ללהי נאאר, כתוב בצורה של פנטזיה, או מה בדיוק?
וואייי לא יאומןןןן מה עובר על הספר הזה.... כנראה הוא יהיה ממש טוב!!לצערי הרב הספר עדיין לא סיים תהליך עימוד, וההוצאה לא תוכל לשווק לפני פסח.
אני גם מאוכזבת מאוד.
הספר השני מדהים! יש פה הרבה יותר אקשן, הדמויות הראשיות נמצאות במרדף לאורך כל הספר. מממש שווה!יש משהו שקרא את להי נאאר השני???
קראתי את הראשון ומתלבטת אם לקנות...
מה אומרים????
אגב, אביגיל גדולד כותבת עכשיו סיפור מטורף בעיתון לבית מקווה שיצא ספר!!!
כמה נכון!!!טוב, אז עכשיו סיימתי לקרא את מסתנן חוקי של א בראב.
ספר מ-ד-ה-י-ם!!! לא יכולתי להניח אותו מהיד.
הוא שנון מרתק ומותחחחח
ספר מטורף. ממליץ לכולם.
ולמי שמתלבט אם עדיף לקנות את הראשון בסדרה או את השני, אז לדעתי השני.
אהבתי אותו פי כמה וכמה מהראשון. (וגם את הראשון אהבתי...)
דווקא ממש ברור.מישהו אמר לי שהוא קצת מבולגן
יכול להיות ?
אוי, איזה באסה.לצערי הרב הספר עדיין לא סיים תהליך עימוד, וההוצאה לא תוכל לשווק לפני פסח.
אני גם מאוכזבת מאוד.
הרבה יותר מ25%. לפחות ככה נראה...נראה לי שלפחות 25% מהספרים החדשים הם מותחנים. אני טועה?
לא חושבת.. למרות שיש את הטבלה הסופר מסודרת של @אש קודש! ואפשר לבדוק ממש.נראה לי שלפחות 25% מהספרים החדשים הם מותחנים. אני טועה?
איך הגעת לחישוב? מה פספסתי?הרבה יותר מ25%. לפחות ככה נראה...
אותי זה מאכזב כי אני לא בז'אנר בכללל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: